ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d<

Μια και συζητάμε, θα ήθελα να πω ότι το βιβλίο της Βίκης έχει κάνει καλό μα και κακό!
Καλό, γιατί περιέχει πολλές πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με την έμπνευση της Βίκης, κακό γιατί οι άνθρωποι διαβάζουν τις εξηγήσεις των μπουκαλιών και ανάλογα τα διαλέγουν, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να επιλέξουν τα χρώματα με "καθοδήγηση" της ψυχής τους!

Τα μπουκάλια επιλέγονται μόνο από το χρώμα τους, ούτε καν από την ονομασία τους, που πολλές φορές είναι παραπλανητική.

Το χρώμα έχει ανταπόκριση στα βαθύτερα επίπεδα των ανθρώπων, που μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν, σαν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που τους απογοητεύουν στην ζωή τους.

΄Ετσι όταν επιλέγει ένας άνθρωπος ένα μπουκάλι, χρειάζεται να έχει "κοιμηθεί" η αριστερή μεριά του εγκεφάλου του και να έχει δραστηριοποιηθεί η δεξιά, ώστε η επιλογή να γίνει με διαίσθηση και δεκτικότητα σ' αυτό που θα αποκαλυφθεί.

Η ορθολογιστική άποψη κάποιου, ότι γνωρίζει τον εαυτό του και έτσι μπορεί να επιλέξει κάποιο μπουκάλι, που ανταποκρινεται σ' αυτόν, με βάση τις αναλύσεις από το βιβλίο, είναι μια ενεργητικη δράση που σηματοδοτεί ότι η επιλογή γίνεται με βάση το αριστερό μέρος του νου του...

Τα μπουκάλια που επιλέγοντα με αυτόν τον τρόπο, δεν έχουν τόσο βαθιά ανταπόκριση στο μπλοκαρισμένο επίπεδο, ή αντίθετα, μπορει να φέρουν σύγχυση εμφανίζοντας συμπτώματα που δεν ήταν απαραίτητα εκείνη την στιγμή.

Εχω παρατηρήσει γενικά, ότι τις περισσότερες φορές που ο άνθρωπος είναι έτοιμος να γνωρίσει τον εαυτό του βαθύτερα, οι επιλογές του είναι ασύμβατες με την φαινομενική του επιθυμία σε χρώμα...
Μπορώ να πω ότι επιλέγει χρώματα και συνδυασμούς, που καμία σχέση δεν έχουν με τα ερεθίσματα που δέχεται από την όρασή του.
Και αυτή είναι η "μαγεία" του αύρα-σώμα!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Καλό, γιατί περιέχει πολλές πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με την έμπνευση της Βίκης, κακό γιατί οι άνθρωποι διαβάζουν τις εξηγήσεις των μπουκαλιών και ανάλογα τα διαλέγουν, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να επιλέξουν τα χρώματα με "καθοδήγηση" της ψυχής τους!
θα συμφωνήσω με αυτο! ειναι κρίμα να παρεις την αποφαση να βαλεις μπουκαλια και να μην δωσεις την ευκαιρια στον εαυτο σου και στην ψυχη σου να σταθεις μπροστα τους και να αφεθεις στην επιλογη τους, να τα αφησεις να σε τραβηξουν @};-
Μπορώ να πω ότι επιλέγει χρώματα και συνδυασμούς, που καμία σχέση δεν έχουν με τα ερεθίσματα που δέχεται από την όρασή του.
Και αυτή είναι η "μαγεία" του αύρα-σώμα!
ακριβώς! @};-

οταν μετα απο καποια φαση εμαθα περιπου τι ειναι το καθε ενα, δεν μπορουσα πλεον να επιλεξω με ανοιχτα ματια γιατι δεν μπορουσα να αφεθω καθως τα σκεφτομουν, ετσι λοιπον αποφασισα να επιλεγω με κλειστα ματια και με το χερι ανιχνευοντας εκεινο που τραβαει την ενεργεια, οταν εβγαλα την τετραδα και ανοιξα τα ματια μου, κοιταζα τις χρωματικες επιλογες και εμεινα, καθως ηταν η πρωτη φορα που επελεγα τετοια χρωματα :-D :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Συμφωνώ πολύ μαζί σας κορίτσια.

@};- @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα. Αυτό που με έφερε στο φόρουμ σας είναι το Σέραπις το οποίο χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τους κρυστάλους μου και όχι το ρέικι. Σαν σύστημα το ρέικι το γνώρισα πριν 10 χρόνια πήρα το μάστερ (έτσι το έλεγαν τότε) αλλά ασχολήθηκα όσο "έπρεπε" να ασχοληθώ. Πήρα ότι ήταν να πάρω από αυτό και συνέχισα παρακάτω. Ο λόγος που γράφω το ποστ είναι το Αυρα-σώμα. Διάβασα όλη την ενότητα, είδα διάφορα sites και απ ότι νοιώθω είναι ένα πολύ χρήσιμο μέσο για να ανέβει κάποιος ένα ακόμα σκαλοπάτι στη μεγάλη και απότομη "σκάλα" της αναζήτησης, της αυτογνωσίας, της δημιουργίας. Το Σέραπις το αγόραζα από το εξωτερικό και μου το έστελναν ταχυδρομικώς. Βλέποντας όμως και όλα τα υπόλοιπα μπουκαλάκια εδώ στο site σας ενθουσιάστηκα από τα χρώματα.
Όσοι, όσες έχουν κλείσει έναν κύκλο θεραπείας αυρα-σωμα, θα ήθελα αν είναι δυνατόν και δεν σας κουράζω, να γράψετε τις εμπειρίες σας και κυρίως τι "άλλαξε" μετά τις θεραπείες.
Να είστε όλοι καλά.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Γιάννης έγραψε: Όσοι, όσες έχουν κλείσει έναν κύκλο θεραπείας αυρα-σωμα, θα ήθελα αν είναι δυνατόν και δεν σας κουράζω, να γράψετε τις εμπειρίες σας και κυρίως τι "άλλαξε" μετά τις θεραπείες.
Αγαπητέ Γιάννη, είναι δύσκολο να περιγραψω τι άλλαξε στη ζωη μου μετά τις θεραπείες καθως θα χρειάστώ πολλές σελίδες να περιγραψω το πριν! :-D

Το συστημα αυτο συνδιάστηκε παράλληλα με την εργασία μου με το ρεικι, και τη δεδομένη στιγμή της ζωης μου "βοήθησε" το ένα το άλλο, ωστε να εντοπίσω τα εμπόδια μου, πολλά από αυτα είναι γραμμένα σε αυτο το τόπικ(μεταξύ αστειου και σοβαρού)..

Ο δρόμος είναι ατομικός, η "απόδοση" του κάθε συστηματος προσωπική, ανάλογα με τη πίστη και την ώθηση της ψυχης μας, οπότε κάτι που σε μένα λειτουργει αργά σε κάποιον άλλον μπορει να έχει άλλα αποτελέσματα.... :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Απο την μικρή μου εμπειρία με το ρέικι και την αύρα σώμα θα συμφωνήσω με την Danny και για μένα προσωπικά αξίζει να δουλέψεις και με τα δύο :x

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Χμμ με βάζετε σε πειρασμό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περάσω μια βόλτα από το Σύνταγμα και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

>:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ΩΧ ΩΧ ήρθε η ώρα του μπουκαλιού 42 κίτρινο πάνω κίτρινο κάτω. :x Θέλω πάλι να ρωτήσω τι σημαίνει η επιβαίωση αυτού του μπουκαλιού.
<Απο την εξωτερική μου γνώση ,δημιουργώ εσωτερική γνώση.>

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα τι άλλο από το "αποδέχομαι τα "καλά" και τα "κακά" της εμπειρίας μου", Ιωάννα μου?

Από τα μαθήματα μας γινόμαστε διαρκώς ωριμότεροι...Και η ωρίμανση ανοίγει τον εσωτερικό νου για να έθρει στην επιφάνεια η εσωτερική γνώση...

Δεν μαθαίνεις από το διάβασμα μόνο για την Ζωή, αλλά κυρίως από αυτά που αντιμετωπίζεις και κυρίως από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις....

:x :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευχαριστώ Βασουλίνι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Όταν γεννήθηκα, αντί να έρθουν οι μοίρες, όπως συνηθίζεται, για να επισφραγίσουν με ευχές τις επιλογές της ψυχής μου και να δώσουν τα θεία δώρα τους στο νεογέννητο σώμα μου, ήρθαν γύρω μου 7 ακτίνες. Εφτά χρωματιστές ολοφώτεινες ακτίνες που περιέβαλαν την κούνια μου και έλαμπαν μπροστά στα μάτια μου.
Η συνειδητότητα της ψυχής μου τότε δεν είχε αποκτήσει ακόμη την λήθη της ύλης, έτσι μπορούσα να επικοινωνώ μαζί τους και να αισθάνομαι τις δονήσεις τους.

«Σου δίνω τα δώρα μου» είπε η πρώτη ακτίνα. «Ζωντάνια και ζεστασιά , πάθος για την ζωή και υπευθυνότητα. Είμαι η κόκκινη ακτίνα και θα έρχομαι κοντά σου πάντα όταν με καλείς. Θα σε ενώνω με την μητέρα γη για να μπορείς να την αισθάνεσαι και να την αγαπάς.. Αν όμως μεγαλώνοντας, δεν μπορέσεις να θυμηθείς και να εκδηλώσεις τις θετικές μου ενέργειες, θα είσαι ευάλωτη στον θυμό και θα οργίζεσαι με όσα σε ενοχλούν»

«Εγώ», λέει η δεύτερη ακτίνα, « είμαι η πορτοκαλί ακτίνα και σου δίνω χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση, ανεξαρτησία και την δυνατότητα να εκδηλώνεις τον σεβασμό σου σ� όλη την δημιουργία. Αν όμως ξεχάσεις τις δονήσεις μου θα είσαι ένα εξαρτώμενο άτομο και θα βιώνεις καταστάσεις σοκ σε αυτήν την ζωή σου».

«Μαζί» μου είπε η τρίτη ακτίνα «θα γελάς πολύ, θα ενισχύω την θέληση σου για να δημιουργείς την πραγματικότητά σου και οι δονήσεις μου θα σου φέρνουν χαρά. Είμαι η κίτρινη ακτίνα και αν δεν διακρίνεις τις δονήσεις μου θα είσαι ένα φοβισμένο άτομο»

Η τέταρτη ακτίνα ήταν πολύ δυνατή. «Θα σου δώσω το πράσινο χρώμα της ελπίδας» μου είπε. «Η αγάπη θα πλημμυρίζει την ύπαρξη σου και θα φέρνεις σε όλους γύρω σου γαλήνη και αρμονία. Αν όμως με ξεχάσεις ζήλια και μίσος θα φωλιάσουν στην καρδιά σου και θα παλεύεις με τα τέρατα του υποσυνείδητου σ� όλη την διάρκεια της ζωής σου».

«Ασφάλεια και προστασία σου δίνουν οι δικές μου ενέργειες» είπε η πέμπτη ακτίνα. «Επικοινωνία και έκφραση μέσα από το μπλε μου χρώμα θα είναι τα χαρίσματά σου σ� αυτήν σου την ενσάρκωση. Αν όμως δεν κατανοείς την ενέργειά μου θα είσαι ένα απομονωμένο άτομο, που δεν θα μπορείς να εκφράζεις την αλήθεια σου. Θα έχεις δυσκολίες να επικοινωνείς με τον κόσμο γύρω σου και θα έχεις πάντα την αίσθηση ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει»

«Σου ανοίγω όλες τις αισθήσεις» είπε η έκτη ακτίνα. «Διόραση, διαίσθηση και διακοή για να μπορείς να επικοινωνείς με τον Ανώτερο Εαυτόν σου και να παίρνεις τα μηνύματά του. Είμαι η λουλακί ακτίνα και θα σε βοηθάω στους διαλογισμούς σου και στην επικοινωνία σου με τις Δυνάμεις του Φωτός. Οι δονήσεις μου είναι απαλές και γαλήνιες και πρέπει να τις αντιληφθείς μέσα στην ησυχία του νου.΄Αν δεν μπορέσεις όμως να τις κατανοήσεις, θα κατευθύνεσαι μόνο από την προσωπικότητα και από το Εγώ σου και οι επιλογές σου δεν θα είναι σε αρμονία με τις επιλογές της ψυχής σου».

«Είμαι η ακτίνα σύνδεσης με την Πηγή σου» μου είπε η έβδομη ακτίνα. «Μέσα από τις βιολετί μου δονήσεις θα καθαρίζεις τις σκέψεις σου και θα συνδέεσαι με το ΦΩΣ. Η ενέργειά μου είναι σε αρμονία με το Σύμπαν και θα σου δίνουν την αίσθηση της πληρότητας. Αν δεν αντιληφθείς την σύνδεση με το ΟΛΟΝ, τότε θα υποφέρει από τον χωρισμό σου από την Πηγή σου. Η διαίσθησή σου δεν θα σε καθοδηγεί γιατί όλα τα κανάλια επικοινωνίας θα είναι κλειστά και θα λειτουργεί μόνο η λογική της προσωπικότητάς σου».

Οι ακτίνες ήρθαν κοντά μου.΄Αγγιξαν το σώμα μου και πέρασαν στην Αύρα μου.΄Αρχισαν να χορεύουν γύρω μου και να ενώνονται μεταξύ τους, ώσπου γύρω μου δημιουργήθηκε ένας κύκλος από 7 λαμπερά χρώματα που πάλλονταν και μετέδιδαν ένα απίστευτο αίσθημα γαλήνης και ολοκλήρωσης. Τα χαρίσματα της κάθε ακτίνας, του κάθε χρώματος, ενσωματώνονταν στην συνειδητότητά μου και εξαφανίζονταν από το περιβάλλον, βρίσκονταν όμως μέσα στα λεπτεπίλεπτα σώματα της ύπαρξής μου και οι δονήσεις τους ευθυγραμμίζονταν με τις δονήσεις της ψυχής μου.
΄Όταν όλος αυτός ο «χορός» των χρωμάτων σταμάτησε, αντιλήφθηκα μία ακόμα ακτίνα που στέκονταν απέναντί μου και έλαμπε. Το χρώμα της ήταν εκτυφλωτικό, οι δονήσεις της , ελαφρές σαν μια πρωϊνή αύρα και η ενέργειά της με έκανε να ριγώ.

«΄Ολες οι ακτίνες που είναι τώρα ενσωματωμένες μαζί σου, σου χάρισαν απίστευτα δώρα, μα και προκλήσεις», μου είπε. «Το πιο πιθανό είναι ότι σε λίγο καιρό που η λήθη θα σκεπάσει αυτήν την εμπειρία, θα ξεχάσεις τα χαρίσματά τους και να πρέπει να παλέψεις με τις προκλήσεις που θα σου φέρνουν στην ζωή σου. Εγώ είμαι η ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΙΝΑ της Πηγής του Φωτός, της Αγάπης, της Δημιουργίας. Είμαι το ΟΛΟΝ και θα είμαι πάντα μαζί σου για να σε βοηθάω σε περιόδους έντασης και πάλης. Η δόνησή μου θα σου είναι πάντα γνωστή και θα σου θυμίζει ότι είσαι πάντα ενωμένη μαζί μου. Εγώ δεν θα σου φέρω δυσκολίες γιατί την δική μου ενέργεια θα την αντιλαμβάνεσαι πάντα. Θα σε κρατάω μέσα στον κόσμο των χρωμάτων και θα σου θυμίζω τα χαρίσματά τους και τις ευκαιρίες που σου δίνει το καθένα για εξέλιξη. Το μόνο που χρειάζομαι από σένα για να μπορώ να σε βοηθώ να θυμηθείς, είναι να έχεις την καρδιά σου ανοιχτή για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σου. Να ξέρεις ότι το ροζ χρώμα θα είναι η αντανάκλασή μου και η παρουσία του στην ζωή σου θα είναι η πύλη απ� όπου εγώ θα εισχωρώ στην ύπαρξή σου και θα σου επαναφέρω τις μνήμες και την γνώση».
Η χρυσή ακτίνα πέρασε από την κορυφή του κεφαλιού μου, διέσχισε το κεφάλι μου, το λαιμό μου, βγήκε από την καρδιά μου και ξαναμπήκε στο στομάχι μέχρι τα πέλματά μου. Σε λίγο όλο το δωμάτιο ακτινοβολούσε από την χρυσή ακτίνα που εξέπεμπε το σώμα μου�.

Η επαφή μου με τα χρώματα υπήρξε στην ζωή μου καταλυτική. Ζωγράφιζα από πολύ μικρή ηλικία, ανακάτευα τα χρώματα και δημιουργούσα καινούργια και για κάθε ένα είχα και την ιδιαίτερη ονομασία του. Η ζωή μου μέχρι τα 20 χρόνια μου ήταν γεμάτη χρώματα και φως.
Το κόκκινο ήταν ο «ενεργούλης». Το κίτρινο «ο ευχούλης». Το πορτοκαλί «ο σοφός». Το πράσινο «ο αγαπούλας». Το μπλε «ο παπαρδέλας». Το βιολετί «ο προσευχούλης». Ούτε εγώ δεν ήξερα γιατί τότε τους είχα δώσει αυτά τα ονόματα. Τώρα ξέρω. Μα η μεγαλύτερη αδυναμία μου ήταν το ροζ χρώμα. Μέσα από το ροζ αισθανόμουν δυνατή και ήταν το καταφύγιό μου σε περιόδους θλίψης.
΄Όμως πράγματι ξέχασα. Η Χρυσή Ακτίνα είχε δίκιο. Οι προκλήσεις στην ζωή μου διαδέχονταν η μία την άλλη, έως ότου το χρώμα «ξεπλύθηκε» από την ζωή μου.
Οι 7 χρωματιστές ακτίνες με είχαν προειδοποιήσει, μα η λήθη είχε σκεπάσει κάθε σκέψη και κάθε άλλο χρώμα, εκτός από το ροζ.
Και αυτό ήταν που με οδήγησε πάλι στον κόσμο των χρωμάτων και του φωτός. Χάρη στο ροζ χρώμα, η Χρυσή Ακτίνα τρύπωσε πάλι στην ζωή μου και επανέφερε τις μνήμες και τα χαρίσματα των χρωμάτων.

Μπουκάλι Νο 11. Η επαφή μου με τις ενέργειες των χρωμάτων.
Τα μάτια μου δεν χόρταιναν να βλέπουν τα λαμπερά μπουκάλια και να προσπαθούν να διακρίνουν τα μηνύματα που έφερναν. Οι δονήσεις τους μου ήταν γνώριμες, σαν να τις είχα «από γεννησιμιού» μου. Οι μυρωδιές τους ξεσήκωσαν θύελλα αναμνήσεων.
Το ροζ χρώμα έκανε το θαύμα του. Στο κορμί μου, στην αύρα μου, στην ψυχή μου.
΄Ανοιξε την Πύλη της γνώση, της κατανόησης και μπόρεσε η Χρυσή Ακτίνα να αφυπνίσει την συνειδητότητά μου.
Και ξαφνικά, τα χαρίσματα των χρωμάτων άρχισαν να δονούνται και να με ελκύουν.΄Αρχισα να θυμάμαι�
Κόκκινο: Ενέργεια, γείωση και πάθος για την ζωή, αγάπη για την μάνα-Γη�Ξέχασα την οργή και τον θυμό!
Πορτοκαλί: Παιχνίδι, σεβασμός για την Δημιουργία�Θεραπεύτηκα!
Κίτρινο: Χαρά, γέλιο, δύναμη, θέληση�Δεν φοβάμαι!
Πράσινο: Αγάπη, γαλήνη, ελπίδα�Αγαπώ όλη την δημιουργία!
Μπλε: Προστασία, επικοινωνία, ασφάλεια�Είμαι για όλους ΕΔΩ!
Βιολετί: Μεταμόρφωση, πνευματική ανάπτυξη, αυτογνωσία, ενότητα�Είμαι με όλα ΕΝΑ!

Η Πύλη άνοιξε. Η Χρυσή Ακτίνα πέρασε από την κορυφή του κεφαλιού μου, διέσχισε το μέτωπο, τον λαιμό, βγήκε από την καρδιά, πέρασε πάλι από το στομάχι έως τα πέλματα. Το σώμα ακτινοβολεί και πάλι σε πλήρη συνειδητότητα και δονείται και στα 7 χρώματα της γέννησής μου. Οι ευλογημένες 7 Ακτίνες είναι πάλι γύρω μου. Αισθάνομαι τις ενέργειές τους να με περιβάλλουν και προσπαθώ να τις μετουσιώσω μέσα από την ΑΓΑΠΗ. Ανοίγω τον κόσμο των χρωμάτων στην συνειδητότητα και των άλλων ανθρώπων γύρω μου. Μοιράζομαι τις εμπειρίες μου και τους αφήνω να ανιχνεύσουν τις δονήσεις των χρωμάτων στο σώμα μου.΄Ισως έτσι ανοίξει και η δική τους Πύλη για να «τρυπώσει» η Χρυσή Ακτίνα στην ψυχή τους...

Aπό την εργασία μου στο 3ο επίπεδο του Αύρα-Σώμα...΄Ετσι όπως την οραματίστηκα! :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

σνιφ με συγκίνησες :-( :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

:-( @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”