ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-j
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

evi έγραψε:Θυμήθηκα τώρα την Ντάννυ που έλεγε για κάοιο μπουκάλι πως της μύριζε κατουρλίλα και ήταν τελικά η δική της αντίσταση, που μεταφραζόταν σε δυσάρεστη οσμή...
ταλαιπωρηθηκε τόσο το μπουκάλι μαζί μου, που εξατμίστηκε να γλυτώσει!!! :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

αυτό το τελευταίο να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου, όταν θεωρείς καποιον ανισόρροπο...Θέλω να πω, να μην τον συγκρίνεις μαζί μου ε?
:-s
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Danny έγραψε:
evi έγραψε:Θυμήθηκα τώρα την Ντάννυ που έλεγε για κάοιο μπουκάλι πως της μύριζε κατουρλίλα και ήταν τελικά η δική της αντίσταση, που μεταφραζόταν σε δυσάρεστη οσμή...
ταλαιπωρηθηκε τόσο το μπουκάλι μαζί μου, που εξατμίστηκε να γλυτώσει!!! :))
Bρε Ντάννυ μου πως κατάφερες να κάνεις το μπουκάλι να εξατμιστεί ,λύσε μου αύτην την απορία σε παρακαλώ :-? :-? :-? γιάτι εμένα τα δικά μου καταφέρνουν και με ξεκάνουν κανονικότατα τα ατιμούλικα :D
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δεν έκανα κανένα μαγικο Ιωαννα μου! :))

Με βαρεθηκε να το κοιταζω και να λέω "ακομα να τελειώσεις"???
και ανοιγοντας τη βαλίτσα μου στο Ντουμπάι, είχε εξαφανιστει....

Μην νομίζεις ότι γλύτωσα όμως από το εμπόδιο που χρειαζόμουν να δουλέψω με αυτο το μπουκάλι εεε???? !!!!
Θα το βρώ ...παρακάτω!!!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Βάσω μου, έχεις ήδη αναφέρει ότι δεν κάνεις πια αναλύσεις. Υπάρχει κάποιο site στο οποίο υπάρχουν σχετικά στοιχεία? Αν όχι, και πάλι ok και συγνώμη
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ελεν τι πληροφορίες χρειάζεσαι :-? έχω το βιβλίο της αύρα σώμα που γράφει αναλύτικα για τα μπουκάλια,και της ιδιότητες τους.

@};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Ω! Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα ακριβώς αυτό -λεπτομέρειες δηλαδή- για την εξής επιλογή: 53, 63, 102 και 100. THANK YOU :-D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Τα έχω ήδη δει αυτά. Μου δημιουργήθηκε όμως η εντύπωση πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία πέραν αυτών. Δεν πειράζει, δεν είναι άλλωστε εκεί η ουσία. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Τελικά Danny μου, λίγο ακόμη ψάξιμο ήθελε πριν ανατρέξω σε βοήθεια κοινού και λίγο ύπνο να καθαρίσει (??? :-? ??? ) το μυαλό... Λοιπόν βρήκα αυτό το site για όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται: http://www.mysticalgift.com/SearchResul ... egoryID=78
Φιλιά
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

:x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάσω μου, έχεις ήδη αναφέρει ότι δεν κάνεις πια αναλύσεις. Υπάρχει κάποιο site στο οποίο υπάρχουν σχετικά στοιχεία? Αν όχι, και πάλι ok και συγνώμη

Η συμβουλευτική στο Αυρα-Σώμα, Ελενάκι, πέρα από αυτά που υπάρχουν στο βιβλίο της Βίκης, ή στο σάιτ, είναι μία σύνθεση γνώσεων, με το χρώμα, τα επίπεδα των μπουκαλιών, τις θέσεις επιλογών, που βασίζεται και στην ενορατική διάθεση του συμβούλου που έχει εκπαιδευθεί γι' αυτό.

Δεν είναι τόσο απλό, όσο να διαβάζεις ένα βιβλίο.

Η συμβουλευτική του αύρα-σώμα (όπως βέβαια και κάθε σύστημα ψυχικής έρευνας) χρειάζεται χρόνο εκπαίδευσης και μάθησης, με εμβάθυνση και αγάπη σ' αυτό που επιτελεί το αύρα-σώμα και μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο εργαλείο στα χέρια του ικανού συμβούλου, που θα βοηθήσει κάποιον να ανακαλύψει και να εργαστεί με τα εμπόδια του και φυσικά να αφήσει χώρο μέσα του, ώστε να αναδυθούν τα χαρισματά του, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ναι εγώ σταμάτησα να κάνω συμβουλευτική, γιατί αφοσιώθηκα σε άλλον δρόμο. :x :x :x

Παρ' όλα αυτά, θα έλεγα ότι αυτά που θα σου πει ένας σύμβουλος δεν υπάρχουν στα βιβλία του αύρα-σώμα, παρά μόνο σε μια ενδεικτική μορφή. Αν θέλεις να εργαστείς με το αύρα σώμα, καλύτερα να βρεις έναν ικανό σύμβουλο, που μπορεί να εμβαθύνει στις επιλογές σου και να σου δώσει αναλύσεις πιο ουσιαστικές, από την απλή αναφορά που υπάρχει στο βιβλίο, γιατί εκείνη την ώρα που κάνει την εξήγηση, ανοίγει στην διαισθητική του ικανότητα και μπορεί να συνδυάσει και να συνθέσει ένα σωρό πληροφορίες για σένα! :-D

Τώρα, που θα βρεις έναν ικανό σύμβουλο αύρα-σώμα, είναι μια άλλη ερώτηση! :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ok! ^:)^ δεν είχα αντιληφθεί ότι έχει τόσο βάθος... Ναι, είναι δύσκολο σήμερα να εμπιστευθείς τον οποιονδήποτε, η ''διαφήμιση'' παραπλανεί αρκετές φορές. Η αλήθεια είναι ότι η επιθυμία μου να ασχοληθώ με το aura-soma πήγαζε από βιασύνη για πρόοδο στον δρόμο του ρέικι. Κακώς! Θα το αφήσω για αργότερα, για όταν ή αν νιώσω ουσιαστική ανάγκη να ασχοληθώ μ'αυτό. Είμαι σίγουρη ότι σε ένα μήνα (αν όχι σε λίγες μέρες ή ακόμη και ώρες) θα διάλεγα άλλα μπουκαλάκια. Αν δε νιώσω την ''ανάγκη'' δεν θα είναι η σωστή στιγμή ή δεν θα είναι για μένα. Ευχαριστώ

Φιλιά πολλά !!! @};- @};- @};

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”