δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολο μπουκάλι! ;)
καλα!!!!!evi έγραψε:Κι εγώ που πίστευα πως είναι εύκολο μπουκάλι και θα την βγάλω καθαρή με συνοπτικές διαδικασίες... :roll:το ροζ, όπως και κάθε παστέλ χρώμα στην Αύρα-Σώμα ανταποκρίνεται στην πληγωμένη αυτο-αγάπη. ΄Οσο πιο διάφανο το χρώμα, τόσο πιο έντονα τα παγωμένα αισθήματα...
Το Νο 11 αντιπροσωπεύει τα παγωμένα δάκρυα, που δεν επιτρέπουν στην ενέργεια της αγάπης να αγγίξει το βαθύτερο επίπεδο και να το ενεργοποιήσει
...Δεν είναι εύκολο μπουκάλι, γιατι έχει να κάνει με πολυ πόνο μέχρι να φτάσεις στην ροζ ενέργεια!!
evi έγραψε:Κι εγώ που πίστευα πως είναι εύκολο μπουκάλι και θα την βγάλω καθαρή με συνοπτικές διαδικασίες... :roll:το ροζ, όπως και κάθε παστέλ χρώμα στην Αύρα-Σώμα ανταποκρίνεται στην πληγωμένη αυτο-αγάπη. ΄Οσο πιο διάφανο το χρώμα, τόσο πιο έντονα τα παγωμένα αισθήματα...
Το Νο 11 αντιπροσωπεύει τα παγωμένα δάκρυα, που δεν επιτρέπουν στην ενέργεια της αγάπης να αγγίξει το βαθύτερο επίπεδο και να το ενεργοποιήσει
...Δεν είναι εύκολο μπουκάλι, γιατι έχει να κάνει με πολυ πόνο μέχρι να φτάσεις στην ροζ ενέργεια!!
Vaso έγραψε:Ιωαννάκι το σώμα ειναι συνδεδεμενο άμεσα με το αστρικό σου σώμα. Οπότε γιατι να μην συμμετέχει στην εσωτερική εργασία σου?
Η αρμονία που μπορούμε να φέρουμε μέσα μας, δεν εξαιρεί κανένα πεδιο και περισσότερο το φυσικό!
Μηνύματα σου στέλνει το σώμα σου, κοριτσάκι, δεν σε τιμωρεί!![]()
![]()
![]()