Τελευταια φορα που γραφτηκε κατι σε αυτο το τοπικ ,ηταν το 2010.
Μετα ειχε αρχισει η ανοδος μου !!!
Σιγα σιγα καταφερα να ξεπερασω τις φοβιες μου και να ξαναβγω εξω στον κοσμο και στην καθημερινοτητα!
Μεχρι σημερα εγιναν πολλες αλλαγες στη ζωη μου!Παντρεψα τον μεγαλο μου γιο ,απεχτησα 2 εγγονακια πανεμορφα και υγιεστατα....Ο αλλος μου γιος πηγε σε δικο του σπιτι..Πολλα γεγονοτα, πολλες αλλαγες ,ποτε καλες, ποτε ασχημες, αλλα ημουν παρουσα σε ολα και δυνατη!!
Μεσα στις μεγαλες αλλαγες, ηταν και το κλεισιμο της επιχειρησης μας, λογο κρισης.Αγωνιες ,στερησεις αγχος ,αβεβαιοτητα για το αυριο, αλλα ημουν εκει, γεματη ελπιδα ,ακομα κι αν υπηρχαν μερες που δεν ειχα τι να βαλω στην κατσαρολα,ακομα κι αν δεν υπηρχε ρευμα στο σπιτι και καθομασταν στο σκοταδι με την συντροφια των κεριων!!
Και ξαφνικα, εδω και λιγο καιρο, ηρθαν να με βρουν τα παλια συμπτωματα του πανικου...Τα ιδια παλια συμπτωματα και οι ιδιες γνωστες φοβιες.....Να μαι λοιπον παλι στο πρωτο σκαλοπατι.....
Τα 14 χρονια που ημουν κλεισμενη στο σπιτι, με ειχαν διδαξει πολλα, αλλα απο την χαρα μου που καταφερα να βγω απο τις φοβιες μου ,ξεχασα τα παντα και ξαναεκανα παλι τα ιδια λαθη .....λαθη που σιγα σιγα με εφεραν στο αρχικο σταδιο....Και τωρα να μαι παλι κλεισμενη ,φοβισμενη ,απογοητευμενη και αυτη την φορα χωρις καμμια διαθεση για να παλεψω!!