Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

@};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

@};- @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};- :x @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Χθες σκεφτηκα να περπατησω λιγο πιο μακρια απο το κατ' εμου επιτρεπτομενο σημειο.Τηλεφωνησα λοιπον στο φιλικο σπιτι που αποφασησα να παω και τους ενημερωσα για την τολμη μου..Χαρηκαν.
Οταν εφτασα στην πορτα τους και πριν προλαβω να χτυπησω ακουω να λενε....<ειναι για λυπηση το κακομιτσικο το Μαριω> και απανταει η αλλη φωνη<σωπα μορε και συ,βαρετη καταντησε πια με τσι φοβιες της.Εγω την αποφευγω .Δε τις μπορω τισ μ........ς.>
Το συγεκριμενο ατομο εχω να το δω 9 χρονια.....
Σκεφτηκα να φυγω αλλα δε το εκανα.Αφησα λιγη ωρα να περασει πριν χτυπησω το κουδουνι ,δεν ηθελα να σκεφτουν οτι τους ακουσα και να νιωσουν αβολα.

Οταν με ειδαν το χαμογελο τους εφτασε μεχρι τα αυτια και η κοπελα που με θεωρει βαρετη δακρυσε<<ποσα χρονια εχω να σε δω μορε Μαρακι >> μου λεει και με αγκαλιαζει...<<Τοσα οσα επελεξε ο εαυτος μας ,της απαντησα..>>
Η απλη επισκεψη που εκανα μου προσφερε ενα ακομα υπεροχο μαθημα.. :-( @};- @};-
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δυστυχως Μαρακι μου πολλες φορες τα μαθηματα που παιρνουμε ειναι λιγο σκληρα ,και οχι παντα με τον καλυτερο τροπο.....αλλα οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατη για να συνεχισεις τον δρομο σου.

@};- @};- @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ksan8oula έγραψε:<ειναι για λυπηση το κακομιτσικο το Μαριω>
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία σου, και διαβάζοντας σε άλλα κείμενά σου τον δυναμισμό και το πάθος σου Μαρία, μόνο λύπηση δεν μπορει να νιώσει κανείς για σένα . ;)

Δεν είσαι "κρίση πανικού", αυτο το νομίζεις εσύ....@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δε με λυπησε το γεγονος Ιωαννα μου.
Σεβομαι τις σκεψεις και τις επιλογες των αλλων!!1
Καθε γεγονος που με διδασκει κατι ειναι καλοδεχουμενο ...

Ουτε σε μενα αρεσει να με λυπουντε και να γινομε βαρετη αλλα δεν εκανα τιποτα τοσα χρονια γι αυτο

:x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Danny έγραψε:
ksan8oula έγραψε:<ειναι για λυπηση το κακομιτσικο το Μαριω>
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία σου, και διαβάζοντας σε άλλα κείμενά σου τον δυναμισμό και το πάθος σου Μαρία, μόνο λύπηση δεν μπορει να νιώσει κανείς για σένα . ;)

Δεν είσαι "κρίση πανικού", αυτο το νομίζεις εσύ....@};- @};- @};-
Συμφωνω νε την Ντανυ,αλλωστε Μαρακι μου ποτε δεν ειναι αργα να διορθωσουμε καποια πραγματα που στο παρελθον αδυνατουσαμε να το κανουμε. :x :x :x :x

Άβαταρ μέλους
ksan8oula

:x :x :x >:d<
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δε με λυπησε το γεγονος Ιωαννα μου.
Σεβομαι τις σκεψεις και τις επιλογες των αλλων!!1
Καθε γεγονος που με διδασκει κατι ειναι καλοδεχουμενο ...
Μαρία μου, ούτε εσύ φαντάζεσαι πόσο πολύ έχεις προοδεύσει..
Μπράβο σου! Θα έρθει η ώρα που όλες αυτές οι "φανταστικές" φοβίες θα είναι ένα μακρινό παρελθόν και συ ..θα γελάς! :-D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από margaritarenia »

Μαράκι .....ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατο!:x :x

http://www.youtube.com/watch?v=pWvrxcovosI
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ksan8oulla

Re: Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

Δημοσίευση από ksan8oulla »

Τελευταια φορα που γραφτηκε κατι σε αυτο το τοπικ ,ηταν το 2010.
Μετα ειχε αρχισει η ανοδος μου !!!
Σιγα σιγα καταφερα να ξεπερασω τις φοβιες μου και να ξαναβγω εξω στον κοσμο και στην καθημερινοτητα!
Μεχρι σημερα εγιναν πολλες αλλαγες στη ζωη μου!Παντρεψα τον μεγαλο μου γιο ,απεχτησα 2 εγγονακια πανεμορφα και υγιεστατα....Ο αλλος μου γιος πηγε σε δικο του σπιτι..Πολλα γεγονοτα, πολλες αλλαγες ,ποτε καλες, ποτε ασχημες, αλλα ημουν παρουσα σε ολα και δυνατη!!
Μεσα στις μεγαλες αλλαγες, ηταν και το κλεισιμο της επιχειρησης μας, λογο κρισης.Αγωνιες ,στερησεις αγχος ,αβεβαιοτητα για το αυριο, αλλα ημουν εκει, γεματη ελπιδα ,ακομα κι αν υπηρχαν μερες που δεν ειχα τι να βαλω στην κατσαρολα,ακομα κι αν δεν υπηρχε ρευμα στο σπιτι και καθομασταν στο σκοταδι με την συντροφια των κεριων!!
Και ξαφνικα, εδω και λιγο καιρο, ηρθαν να με βρουν τα παλια συμπτωματα του πανικου...Τα ιδια παλια συμπτωματα και οι ιδιες γνωστες φοβιες.....Να μαι λοιπον παλι στο πρωτο σκαλοπατι.....

Τα 14 χρονια που ημουν κλεισμενη στο σπιτι, με ειχαν διδαξει πολλα, αλλα απο την χαρα μου που καταφερα να βγω απο τις φοβιες μου ,ξεχασα τα παντα και ξαναεκανα παλι τα ιδια λαθη .....λαθη που σιγα σιγα με εφεραν στο αρχικο σταδιο....Και τωρα να μαι παλι κλεισμενη ,φοβισμενη ,απογοητευμενη και αυτη την φορα χωρις καμμια διαθεση για να παλεψω!! @};-
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

Δημοσίευση από Vasoula »

ξεχασα τα παντα και ξαναεκανα παλι τα ιδια λαθη
Μαράκι μου γλυκό, το οδυνηρό είναι να μην ξέρεις πως έχεις ξεχάσει...Αυτό δεν παλεύεται...
Όταν όμως το ξέρεις, πάντα ανοίγονται δρόμοι για να ξαναθυμηθείς...

Σίγουρα αυτή η εποχή φαίνεται δύσκολη και ακραία, μα αν το δεις από μια πιο εσωτερική θέαση, είναι και η εποχή που δίνει στους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες να θυμηθούν αυτό που είναι και να παλέψουν για να το φέρουν στο Φως...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”