Θετική σκέψη... θεραπευτική σκέψη;

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Mπράβο Μαράκι!! Τώρα που βρήκες την πυξιδα κράτα την γερά!! Για όλους έχει ένα όνομα ο φόβος όμως όποτε τον κοιτάμε κατάματα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!! Γι αυτό .....εσύ γλυκούλα μου έχεις την παλέτα με τα χρώματα!! Αντικατέστησε το γκρί και το μαύρο με το φωτεινό λευκό και το ζεστό ματζέντα και θα δεις πως όλα θα φωτιστούν!!! Πολύ σύντομα θα σε έχουμε κοντά μας!!! Θα το δεις!! Ως τα Χριστούγεννα σύγουρα!! Στο υπογράφω!!! :* :* :x :x @};- @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< !!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Μαρακι...... :thumbsup: ^:)^ >:d< >:d< :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

>:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

σας ευχαριστω πολυ που βαδιζετε μαζι μου την ωρα του φοβου!!!

Η χθεσινη μερα ητα απο τις πιο εντονες .Ολοημερος πανικος ,αυπνια και νυστικη μεχρι σημερα....

Αυγουστιατικο φεγγαρι...πανσεληνος χθες

Μια τεραστια αγκαλια ομορφιες μου για την συμπαρασταση σας >:d< >:d< >:d< :x :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μαράκι μου :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

καλος το να κι ασ αργησε
Πανικουλι μου καθησε...να σου κανω και καφεδακι??
παντος καθε φορα που ερχεσε κρατας τα ιδια δωρακια ε?
για να δουμε τι εχει η σακουλα σου παλι..!!
Χμ ...πιεση στο κεφαλι....αναπνοη που δε τελειωνει,πιεση στα αυτια,σκοτοδινη.γουρλομενα ματακια,ταχυπαλμια,ναυτια,ρεψιματα,υπερ-παραγωγη σαλιου,ζαλαδα....αχ αυτη η ζαλαδα και το κερασακι στη τουρτα σου χαχαχ ..οι αρνητικες σκεψεις ....ααα ρε κουμπαρεεεε πλακα εχουμε!!

αν συναντησετε το ιδιο κειμενο καπου αλλου μη παραξενευτητε,δε θυμαμαι αν το εγραψα στο σωστο τοπικ οποτε το ξαναγραψα εδω ,το πιθανοτερο ειναι να το βρειτε στο τοπικ <ανεκδοτα> :))
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Ξανθούλα μου, την επόμενη φορά, κάντου καφεδάκι !
Και αφησέ τον να σου μιλήσει.
Παρακολούθησε τις σκέψεις σου....
Ισως αυτο που σε αγχωνει , είναι μιά αλήθεια που πονάει...
Μπορει να πονέσει, αλλά μόνο να σε λυτρωσει μπορει η αλήθεια....
Ισως ο Εαυτος σου να προσπαθει κάτι να σου πει... και όλο αυτο το ζόρι το βιώνεις ως πανικό...

Μίλησε στα συμπτώματα με τη λογική... αντικρουσέ τα...

Γιατί η ζωή μας είναι ένα σήριαλ.
Ενα παιχνίδι σαν αυτο που παιζεις στο ιντερνετ!!!

Ο΄τι επιλέξεις εσύ συμβαινει. @};-

>:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Εχω κανει τον Λουμιδη πλουσιο κουκλιτσα μου :-D

Και να σου πω και κατι??

βαρεθηκα και να του μιλαω και να μου μιλαω...

μονολεκτικα απο τωρα και περα...

Αυτο που με βοηθησε πολυ ηταν η συντροφια σας και τα λογια σας..

Αυτα χρησιμοποιω οταν ζοριζομαι και πιστεψε με πιανουν τοπο... :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

:x :x >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

μαρακι θα τα καταφερεισ στο τελοσ θα δεισ.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

ειχα καιρο να γραψω εδω. :-(
Τις ωρες του πανικου μου, ερχομουν στο φορουμ αλλα δεν εγραφα.. :-(
Το περνουσα ετσι ..σφιγμενη δακρυσμενη κοιταζοντας τις φωτογραφιες σας.Ο πανικος με εφερνε οριακα αλλα δεν εγραφα,δε το μοιραζομουν οπως αλλες φορες.Κουνιομουν απλα στην καρεκλα περα δωθε...
Και τωρα με πανικο ειμαι σε μεγεθος 5.Οταν ημουν στο σημειο 9 ,αντι να γραφω ,αρχισα να διαβαζω οσα ειχα γραψει εδω κατα καιρους..
θελω να αφεθω ...να αφεθει η σκεψη μου,η ματια μου.Να αδειασει το μυαλο μου κι απλα να ατενιζω!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι! :-( @};-

Είναι βαρύς ο σταυρός που επέλεξες να σηκώνεις!
Στοχάστηκα αρκετά...
Η εντολή που έχουμε πάρει σαν άνθρωποι ότι μέσα από τον πόνο θα εξελιχτούμε, μέσα από τον πόνο θα εξαγνιστούμε και θα υπηρετήσουμε τον θεό, λειτουργεί δεσμευτικά για τον κάθε έναν από εμάς!
Κάθε ένας άνθρωπος κουβαλάει μέσα στην ψυχή του τις αμαρτίες που του φόρτωσαν άλλοι...Και ο πόνος, η έλλειψη χαράς και ενθουσιασμού για την ζωή φαίνεται να συμπλέει με τις εντολές αυτές...
Κάθε άνθρωπος θεωρεί ότι δεν είναι άξιος για μια υγιή πνευματική ζωή, δεν έχει δικαίωμα στην χαρά και στην αγάπη και έτσι αυτο-τιμωρείται μέσα από την "ασθένειά" του.

Μα μέσα από αυτήν την ίδια την θρησκεία μας, μέσα από αυτές τις παρανοήσεις που μας δεσμεύουν καθολικά στην αμαρτία, οι ίδιοι οι άνθρωποι ακυρώνουν όσα ο Ιησούς ήρθε να μας διδάξει για την Αγάπη και τον Θεό!

Ο πανικός για την ζωή προκύπτει σε κάθε άνθρωπο, είτε μένει στο σπίτι του, είτε είναι έξω στον κόσμο, με την ίδια ένταση!
Πολλοί άνθρωποι βιώνουν εντάσεις πανικού και είναι ποσοστά που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πια...
Συνεχώς αυξάνουν!!

Ο άνθρωπος, όσο εξελίσσεται φυσικά, φαίνεται ότι απομακρύνεται συνεχώς από τον θεό μέσα του. Τον διαχωρίζει συστηματικά από την ολότητά του, αποκόβεται από το ρεύμα της ζωής, θεωρώντας την πόνο, θλίψη, αγωνία!
Αγωνίζεται να επιβιώσει μόνος του, μετατοπίζοντας την πνευματική του φύση στα φυσικά κέντρα ελέγχου και εξουσίας, μέσα από έναν ασύλληπτο δογματισμό για οτιδήποτε θεωρεί "θεό"!

΄Ετσι, αφήνεται στον έλεγχο που ασκούν από ένα βαθύτερο επίπεδο, οι εντολές περί αμαρτίας, που έχουν ισχύ μέσα από τους αιώνες στην συνολική ανθρωπότητα.

Εγώ όμως νιώθω τον θεό μέσα σε κάθε άνθρωπο, ακόμα και αν εκείνος τον έχει ξεχάσει!
Βλέπω τους ανθρώπους να κρίνουν και να διαχωρίζονται τάχα από το κακό, ενώ είναι βουτηγμένοι μέσα σ' αυτό! Παρ' όλα αυτά, ο θεός λάμπει μέσα τους!
Αυτή η λάμψη, η μη αντιληπτή από το 90% των ανθρώπων, δεν είναι το όνειρο που κυνηγάνε οι άνθρωποι, λέγοντας "είμαι στο φως"!
Δεν είναι στο φως, απλά το ονειρεύονται και ελπίζουν...Κάτι να αλλάξει, ο κόσμος να γίνει πιο καλός, να μην υπάρχει κακία και πλεονεξία...Ονειρα!!!

Επικριτικός ο θεός? Επικριτικοί και εμείς!
Το καλό και το κακό είναι αντιλήψεις, όπως αντίληψη είναι και ο θεός! Κανείς δεν έχει το θάρρος να τον βρει μέσα του…
Η Αγάπη έγινε συναίσθημα…Αν είναι ποτέ δυνατόν ο Ιησούς να αγωνίστηκε για ένα απλό συναίσθημα.
Μας δίδαξε να αγαπάμε τον πλησίον μας….όπως τον Εαυτό μας!
Αφού όμως τον Εαυτό μας δεν τον γνωρίζουμε, πώς να τον αγαπήσουμε? Απλά τον φοβόμαστε, όπως φοβόμαστε και τους άλλους!
Εμείς και οι άλλοι αποτελούμε τον Κόσμο μας!

Και όσο εμείς φοβόμαστε, τόσο ο Κόσμος μας θα είναι φοβισμένος.
΄Οσο εμείς επικρίνουμε, τόσο ο Κόσμος μας θα είναι επικριτικός

Γι’ αυτό, πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, σου λέγω…

Μαρια, ο Θεός μέσα μου χαιρετά τον Θεό μέσα σου!

>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε: και έτσι αυτο-τιμωρείται μέσα από την "ασθένειά" του.
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Και όσο εμείς φοβόμαστε, τόσο ο Κόσμος μας θα είναι φοβισμένος.
΄Οσο εμείς επικρίνουμε, τόσο ο Κόσμος μας θα είναι επικριτικός
:-( ^:)^ ^:)^
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Γι’ αυτό, πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, σου λέγω…

Μαρια, ο Θεός μέσα μου χαιρετά τον Θεό μέσα σου!

>:d< >:d< >:d<

@};-

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”