Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Γλυκιά μου Ναταλία - Νεφέλη,

Τίποτα δεν μου ανήκει για να το δωρίσω...Απλά ένοιωσα δυνατά μέσα μου την μαγεία και αυτή μοιράσθηκα μαζί σας....
Η Γη, το Νερό, η Φωτιά, ο Αέρας, ο Ήλιος, ο Γαλαξίας το Σύμπαν είναι μέρος της ίδιας μας της ύπαρξης και κάθε φορά που διαβάζουμε ή βλέπουμε κάτι λειτουργεί αυτόματα η ΑΙΣΘΗΣΗ...
Η αίσθηση ότι όλα είναι γνώριμα..η αίσθηση, ότι δεν είμαστε μόνοι αποκομένοι σε μια μικρή γωνιά του Σύμπαντος. Η αίσθηση, ότι όλα είναι εγώ και εμείς. Είμαστε όλοι απόλυτα συνδεδεμένοι με νηματοειδείς χορδές που μας οδηγούν στην αγκαλιά του Ενός...
Κάθε γέλιο μας, δάκρυ, στεναγμός είναι η έκφραση που μας δόθηκε για να μπορούμε να θυμόμαστε, να θυμόμαστε ποιοί είμαστε, ποιά είναι η αληθινή μας καταγωγή και να βαδίζουμε με επίγνωση τον δρόμο που οδηγεί στην ένωση μας με το ΟΛΟΝ
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ναι αλλά το μοιράστηκες μαζί μας και αυτό ηταν κάτι μοναδικό!! Δεν ξέρεις τι ήταν για μένα να....λάβω και να μπορώ να γευθώ ένα τέτοιο ποίημα σήμερα!!! Ηταν σαν ένα χέρι που με τράβηξε ενώ βυθιζόμουνα!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Χρυσουλιτσα που εισαι?

Ελα μας ελειψες .......

>:d< >:d< >:d< :x :x :* :*
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Danielli την 20 Ιαν 2010 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Valia

Δημοσίευση από Valia »

:x >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

διαβασα και τησ 22 σελιδεσ και πραγματικα χρυσουλα με μαγεψεσ με τησ περιγραφεσ σου @};-
για να ειμαι ειλικρινις δεν ειχα ιδεα για το ειναι η σαμπαλα αλλα τωρα καταλαβα και ελπιζω και ευχωμαι οταν θα ειμαι ετοιμη να κανω αυτο το σεμιναριο μαζι σου! :x :x :x

>:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Που ειναι η Χρυσουλα??

Καιρο εχω να την διαβασω...
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στο χαλανδρι!!! :-D
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Η Σαμπάλλα Ιωάννα μου είναι η δόνηση που συνηχεί με το κέντρο της καρδιάς γιαυτό και ένοιωσες αυτά τα συναισθήματα.
Όταν γράφω για την Σαμπάλλα μπαίνω σε αυτή την δόνηση και όποιος διαβάζει τα κείμενα το νοιώθει....
Από την άλλη πλευρά όμως για να γευθείς αυτή την ομορφιά πρέπει να έχεις την κατανόηση, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι μόνο σε κάποιο μακρινό αστέρι αλλά μέσα σου... Όταν ζεις την καθημερινότητα σου όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κατάσταση είναι μια εμπειρία που φέρνει επιγνώσεις και τις συνειδητοποιείς τότε ζεις στην Σαμπάλλα.
Σαμπάλλα δεν είναι μόνο η μαγεία του υπερβατικού αλλά να ρουφάς την ζωή στάλα στάλα παίρνοντας την ζωή στα χέρια σου.

Ναι Γιαννάκη δεν έχω χαθεί σε κάποια διάσταση, αλλά μένω σταθερά στην τρίτη στο ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!!!! :* :* :*
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

HARIDEA έγραψε:Από την άλλη πλευρά όμως για να γευθείς αυτή την ομορφιά πρέπει να έχεις την κατανόηση, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι μόνο σε κάποιο μακρινό αστέρι αλλά μέσα σου... Όταν ζεις την καθημερινότητα σου όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κατάσταση είναι μια εμπειρία που φέρνει επιγνώσεις και τις συνειδητοποιείς τότε ζεις στην Σαμπάλλα.
Σαμπάλλα δεν είναι μόνο η μαγεία του υπερβατικού αλλά να ρουφάς την ζωή στάλα στάλα παίρνοντας την ζωή στα χέρια σου.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Χρυσουλα !!! @};- >:d< >:d<
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:x >:d<
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

HARIDEA έγραψε:Η Σαμπάλλα Ιωάννα μου είναι η δόνηση που συνηχεί με το κέντρο της καρδιάς γιαυτό και ένοιωσες αυτά τα συναισθήματα.
Όταν γράφω για την Σαμπάλλα μπαίνω σε αυτή την δόνηση και όποιος διαβάζει τα κείμενα το νοιώθει....
Από την άλλη πλευρά όμως για να γευθείς αυτή την ομορφιά πρέπει να έχεις την κατανόηση, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι μόνο σε κάποιο μακρινό αστέρι αλλά μέσα σου... Όταν ζεις την καθημερινότητα σου όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κατάσταση είναι μια εμπειρία που φέρνει επιγνώσεις και τις συνειδητοποιείς τότε ζεις στην Σαμπάλλα.
Να ρουφάς τη ζωή στάλα στάλα, μέσα από το κέντρο της καρδιάς.
Δεν μπορούσες να δώσεις καλύτερη περιγραφή για τα σεμινάρια σου Χρυσούλα. :x
Η Σαμπάλλα είναι μέσα μας, αρκεί να θυμηθούμε να την δούμε, ενεργοποιώντας την εσωτερική μας όραση.

Θέλει υπομονή κι επιμονή, θάρρος και πειθαρχία στην εσωτερική φωνή, για να φέρεις το υπερβατικό στη καθημερινότητά σου.
Και μόνο τότε μπορείς να πεις ότι κατανοείς το σεμινάριο, όταν εφαρμόζεις τις γνώσεις που σου εμπιστεύθηκαν, για την αγάπη του εαυτού σου και των ανθρώπων.
Υπέρβαση της ύλης και ένωση με το θείο, την αγάπη. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι με ένα σεμινάριο θα καταφέρουν να αγαπήσουν τον Εαυτό τους. Η δυσκολία της υπέρβασης είναι ακριβώς σ' αυτήν την λεπτή ισορροπία.

Δεν χρειάζεται, στην ουσία, να υπερβείς τίποτα άλλο, εκτός από την ασέβεια στην Φύση σου!

Το να ξεφύγεις από το Δράμα της μικρής ζωής σου, αυτή είναι η Σαμπάλα! Το να αναπτυχθείς μέσα στην Αγάπη, αυτή είναι η Σαμπάλα. Το να θυμηθείς ποιός είσαι και γιατί είσαι εδώ, αυτή είναι η Σαμπάλα...

Και το να μπορέσεις να κρατήσεις σε διάρκεια αυτήν την μνήμη, χωρίς να θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο, αυτή είναι η κατάσταση του είναι σου!

΄Οσο πιο πολύ φωνάζεις για την Αγάπη, τόσο πιο αδύναμη γίνεται η μνήμη σου γι' αυτήν την κατάσταση! Τόσο πιο ασύμβατη με την κατάσταση του είναι σου είναι η Σαμπάλα.

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”