μμμ με μια παραθεση καλα τα κατεφερα το εμαθα αρκετα συντωμα,,αλλα με τησ πολλαπλεσ παραθεσεισ δεν εχω ιδεα,,αλλα και ποιον να ρωτησω την δωρουλα που δεν τα καταφερνει ουτε με τη μια?
φωτεινη μηπωσ εσυ τα καταφερνεισ καλυτερα να με μαθεισ η να σε καλοσορισουμε και εσενα στο μεγαλο μασ κλαμπ μονο για ξανθιεσ..???
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
τελικα Ιωαννα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη, διοτι η δωρα ξερει πολύ καλα να κανει πολλαπλες παραθεσεις εν αντιθεσει με εμενα
αφου εμαθε την μονη ειπε να παρει ολο το πακετο εκπαιδευσης της εβγαινε και πιο οικονομικο
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
μμμ με μια παραθεση καλα τα κατεφερα το εμαθα αρκετα συντωμα,,αλλα με τησ πολλαπλεσ παραθεσεισ δεν εχω ιδεα,,αλλα και ποιον να ρωτησω την δωρουλα που δεν τα καταφερνει ουτε με τη μια?
Καλά γιατί γκρινιάζεις πάλι για τις παραθέσεις τις μονές εγώ δεν στις έδειξα να τις χρησιμοποιείς????και για τις πολλαπλές προσφέρομαι!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
μήπως να ανοίγαμε νέο τόπικ στο νηπιαγωγείο και να μεταφερόσασταν εκεί
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλά γιατί γκρινιάζεις πάλι για τις παραθέσεις τις μονές εγώ δεν στις έδειξα να τις χρησιμοποιείς????και για τις πολλαπλές προσφέρομαι!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου εσυ!
επειδη εσενα σε εχω ζαλησει αρκετα ειπα να κουρασω και λιγο την φωτεινη,,αλλα δεν μασαει βλεπω και σου ερειξε παλι το μπαλακι
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
βρε Ιωαννα μου αν το γνωριζα πως γινεται θα σου το ελεγα κιολας δεν ειναι κανενας κοπος για εμενα ωστε να πρεπει να ριξω το μπαλακι σε καποιον αλλο για να το καταφερει
απλα δεν γνωριζω
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Καλάααααα δεν σφυράτε το μυστικό για τις πολλαπλές παραθέσεις τώρα πριν φάμε καμιά βαρβάτη κόκκινη κάρτα;; Κι όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εμένα μου έχει βγει και το όνομα για σαματατζού εδώ μέσα και θα την πληρώσω την νύφη!!! Χιχιχιχιχιχχιιιιι! Αγκαλίιιιτσεεεεεεεςςςςςς!!!
Ναι γλυκέ μου μου το έχουνε πει, αλλά δεν πειράζει!!! Είμαι σαματατζού και μου αρέσει!!!! Αλλωστε έχω κι εγώ κάπου να το γλεντάω χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!