απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Swami όπως βλέπεις έχουμε κλάμπ για τις παραθέσεις!! :-D :x
Καλως ηρθες στο κλαμπ μας!! >:d< >:d<

Ελα Δωρουλα :)) :)) :* :*
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :D :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Κι εγώ κι εγώ!!!!!!!!!!! Ακόμα δεν έχω πετύχει την πολλαπλές παραθέσεις σε μια απάντηση!!! Είναι σκέτος γρίφος για μένα βρε παιδιά!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

πολλαπλες παραθεσεις χαχαχχα τι ειναι αυτο :)) ουτε εγω χειροκινητα το παω :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Εγώ πάλι λέω....να, αντί να ταλαιπωρούμαι να βάζω την απάντηση σε ένα μπουκάλι και να σας την στέλνω μέσω ωκεανού!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

μμμ με μια παραθεση καλα τα κατεφερα το εμαθα αρκετα συντωμα,,αλλα με τησ πολλαπλεσ παραθεσεισ δεν εχω ιδεα,,αλλα και ποιον να ρωτησω την δωρουλα που δεν τα καταφερνει ουτε με τη μια? :)) :)) :))
φωτεινη μηπωσ εσυ τα καταφερνεισ καλυτερα να με μαθεισ η να σε καλοσορισουμε και εσενα στο μεγαλο μασ κλαμπ μονο για ξανθιεσ..??? :)) :)) :))

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

τελικα Ιωαννα αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη, διοτι η δωρα ξερει πολύ καλα να κανει πολλαπλες παραθεσεις εν αντιθεσει με εμενα :D :D
αφου εμαθε την μονη ειπε να παρει ολο το πακετο εκπαιδευσης της εβγαινε και πιο οικονομικο :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

μμμ με μια παραθεση καλα τα κατεφερα το εμαθα αρκετα συντωμα,,αλλα με τησ πολλαπλεσ παραθεσεισ δεν εχω ιδεα,,αλλα και ποιον να ρωτησω την δωρουλα που δεν τα καταφερνει ουτε με τη μια?
Καλά γιατί γκρινιάζεις πάλι για τις παραθέσεις :P :P τις μονές εγώ δεν στις έδειξα να τις χρησιμοποιείς????και για τις πολλαπλές προσφέρομαι!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

μήπως να ανοίγαμε νέο τόπικ στο νηπιαγωγείο και να μεταφερόσασταν εκεί :P :P :)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ANGELS ON EARTH έγραψε:
μμμ με μια παραθεση καλα τα κατεφερα το εμαθα αρκετα συντωμα,,αλλα με τησ πολλαπλεσ παραθεσεισ δεν εχω ιδεα,,αλλα και ποιον να ρωτησω την δωρουλα που δεν τα καταφερνει ουτε με τη μια?
Καλά γιατί γκρινιάζεις πάλι για τις παραθέσεις :P :P τις μονές εγώ δεν στις έδειξα να τις χρησιμοποιείς????και για τις πολλαπλές προσφέρομαι!! :x :x
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου εσυ! :* :* :* :*

επειδη εσενα σε εχω ζαλησει αρκετα ειπα να κουρασω και λιγο την φωτεινη,,αλλα δεν μασαει βλεπω και σου ερειξε παλι το μπαλακι :D :D :D

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

βρε Ιωαννα μου αν το γνωριζα πως γινεται θα σου το ελεγα κιολας δεν ειναι κανενας κοπος για εμενα ωστε να πρεπει να ριξω το μπαλακι σε καποιον αλλο για να το καταφερει

απλα δεν γνωριζω @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

φωτεινουλι για πλακα το ειπα,αλλωστε σε οτι χρειαστικα με βοηθισεσ και με το παραπανω,αχαριστη δεν ειμαι.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Nαταλία-Νεφέλη

Καλάααααα δεν σφυράτε το μυστικό για τις πολλαπλές παραθέσεις τώρα πριν φάμε καμιά βαρβάτη κόκκινη κάρτα;; Κι όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εμένα μου έχει βγει και το όνομα για σαματατζού εδώ μέσα και θα την πληρώσω την νύφη!!! Χιχιχιχιχιχχιιιιι! Αγκαλίιιιτσεεεεεεεςςςςςς!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν σου εχει βγαλει κανεις το ονομα βρε Ναταλια μονη σου προσπαθεις να το βγαλεις :-D
Σου εχει πει κανενας οτι εισαι σαματατζου?
Nαταλία-Νεφέλη

Ναι γλυκέ μου μου το έχουνε πει, αλλά δεν πειράζει!!! Είμαι σαματατζού και μου αρέσει!!!! Αλλωστε έχω κι εγώ κάπου να το γλεντάω χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”