VasilisM έγραψε:Με όσα εμπεριέχει το ταξίδι εννοώ..

Συντονιστής: Vasoula
Μα Ναταλί κανείς δεν είπε ότι τις σχέσεις μας με τους γονείς μας μπορούμε να τις αποκωδικοποιήσουμε και να δούμε τους μηχανισμούς και τις διαστρεβλώσεις που κρίβονται πίσω απο αυτές απο τη μια μέρα στην άλλη!!το αντίθετο θα έλεγα!!Τώρα βέβαια το πως νιώθω με την μάνα μου δεν μπορώ να το θεραπεύσω σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έχω όμως κάνεις πάρα πολλά βήματα να το παραδεχθώ στον εαυτό μου και να το απελευθερώσω από εκεί που ήταν καταχωνιασμένο!!! Και το έχω κάνει....αν περίμενα όμως να της δώσω ρέικι όταν την αγαπήσω θα περίμενα κάτι χρονάκια
Εγώ πιστεύω πάντως πως ίσως το ίδιο το ρέικι, η ενέργεια του και η επαφή μας, ίσως μας φέρουνε πιο κοντά και απαλύνουνε κάπως τα πράγματα, όλη αυτή η αντιπαράθεση όλη αυτή η μεγάλη χαράδρα που μας χώριζει από πάντα
Ναταλί η ψυχή μας έχει κάνει πολλά ταξίδια στην ύλη και στο φυσικό κόσμο αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!όμως τι σημασία έχει άν συνάντησες αυτόν τον άνθρωπο σε κάποια προηγούμενη ενσάρκωσή σου???το παρόν έχει σημασία, η τωρινή μας ζωή, αυτή εκδηλώνει και όλα τα προηγούμενα που ήρθαμε να δουλέψουμε σήμερα!!στο εδώ και τώρα θεραπεύουμε τις μεγάλες συγκρούσεις μέσα μας, γιατί το τώρα μας είναι και αυτό που μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας και να το μετουσιώσουμε ολοκληρωτικά!!το παρελθόν έλαβε χώρα δεν αλλάζει κάτι στο τότε αλλά στο τώρα!!:xΠιστεύω πως το θέμα με την μάνα μου είναι καρμικό, ή τουλάχιστον είναι ΚΑΙ καρμικό!! Καμιά μάνα δεν μισεί το παιδί της μόνο και μόνο επειδή μοιάζει του πατέρα του, επειδή είχε προβλήματα υγείας και όλα τα συναφή!!! Κανένα παιδί δεν μισει την μάνα του από τότε που θυμάται τον εαυτό του!! Εγώ την έτρεμα από πάντα αυτή την γυναίκα!! Πρώτα την ετρεμα και μετά τη μισούσα!! Τώρα τελευταία μου προέκυψε η σκέψη ότι σύγουρα έχει να κάνει και με προηγούμενες ζωές όλο αυτό, καί πρέπει να το ψάξω κι από άλλη οδό!!!
όχι! ίσα ίσα, να της δίνεις, αν θέλει! Απλά να μην περιμένεις τίποτα! Αυτό εννοώ...Μήπως τελικά, σύμφωνα με αυτό που λες δεν πρέπει να δίνω ρέικι στην μάνα μου;
\Vaso έγραψε:Οταν υπάρχει διεκδίκηση την ώρα που κάνεις ρέικι, φυσικό είναι να εγείρονται και τα δικά σου συναισθήματα, θέλοντας να θεραπευτούν.
Ναι, φυαικά το ρέικι θα σας φέρει κοντά, αρκεί να το θέλετε και οι δύο ολόψυχα!!! Απ' όσο μας λες όμως, καμιά σας δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την αγάπη να ανθίσει μέσα της!
Ναταλί το σίγουρο είναι ότι η μητέρα σου δεν σε μισούσε από τον καιρό που γεννήθηκες...Εσύ της ανέπτυξες αυτά τα συναισθήματα, αλλά αυτό είναι τομέας της ψυχικής διερεύνησης που χρειάζεται να κάνεις και έτσι σταματώ εδώ!
Nαταλί, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγγίζεις τον άλλον για να εκρέει η ενέργεια.αλλά και πάλι ενώ δεν είχα τα χέρια μου ακουμπισμένα πάνω τις αυτή γέλαγε γιατί έλεγε πως την γαργαλάω!!
Γιατί σε ξαφνιάζει αυτό Ναταλί? Οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει, παρά σε συμπεριφορές που τους είναι οικείες.Εγώ μόνο αλλαγές προς το χειρότερο βλέπω όχι προς το καλύτερο!!!!