






ντανιελακι μου αυτο προσπαθω να καταλαβω ,την αιτια του.Danny έγραψε:Ιωάννα μου, αφουκράσου τις αντιστασεις σου , στις πεποιθησεις και στα συναισθηματα που διαπραγματευεται το μπουκαλάκι.
Μήπως είναι κατι που μόνο που αρχίζεις να αναλογίζεσαι σου φέρνει πονοκέφαλο?
Για μένα το αυρα-σωμα είναι πολύ άμεση προκληση για τα μπλοκαρίσματα, οπότε έχεις μιά πολύ καλή ευκαιρία.
Οσο περισσότερο έρχεται ο πονοκέφαλος(με την αιτία του) σε επαφή με την ενέργεια μέσω της αυτοθεραπειας και της αποστολής , τόσο περισσότερο θα φωτίζεται αυτο που έχεις να δεις , με καθαρότητα και χωρις πόνο σωματικό και συναισθηματικό.
φωτεινουλι μου δεν κρινω καθουλου τον ευτο μου ,με εχετε διδαξει πολυ καλα ευτυχωσ.Fotini έγραψε:Ιωαννα μου εχουμε πει πολλες φορες και στο ρεικι και εδω μεσα σιγουρα το εχεις διαβασει αλλα και στην συνεδρια του αυρα σωμα ότι εχεις στα χερια σου καποια εργαλεια για την προσωπικη του αυτοανακαλυψη, μια ανακαλυψη που ειναι εσωτερικη δλδ ειναι ενας δρομος που το διανυεις εσυ η ιδια με τον Εαυτο σου
αν με ρωτας προσωπικα στην δικη μου διαδρομη αν με βοηθαει το ρεικι η απαντηση ειναι ΝΑΙ με εχει βοηθησει παρα πολυ
ο πονος δεν παυει να ειναι μια αντιδραση, αντισταση ισως που με αγαπη, υπομονη και επιμονη απαλεινεται και αποσυρεται
εκεινο που σου λεω ειναι ότι η διαδρομη αυτη εχει και ΧΑΡΑ δεν εχει μονο καθαρισμους πονο και ξανα πονο, οι καθαρισμοι ειναι στην ουσια η αντισταση μας, ακομα και τα κομματια αυτα που ανακαλυπτεις και λογικο ειναι να σε πονανε δεν ειναι ξενα, αλλα αγκαλιασε τον εαυτο σου σαν ενα και μην μπαινεις στον διαχωρισμο καλη- κακη Ιωαννα διοτι τοτε κρινεις τον ευατο σου και ειναι φυσικο να νοιωθεις πληγωμενη και να πονας
εμενα λοιπον στην διαδρομη αυτη με εχει στηριξει το ρεικι και οπως σου ελεγα και της προαλλες και ο διαλογισμος, φροντισε τον εαυτο σου η ανακαλυψη ειναι ευλογια και οχι μαστιγωμα ;) δες το και ετσι
![]()
![]()
καλημερα fab!fab1612 έγραψε:Ιωάννα, πρώτα απ΄όλα ελπίζω να έχεις πάει σε γιατρό και να μην ζητάς μέσα σε ένα φόρουμ ιατρικές συμβουλές.
Αυτό που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να μην συγκεντρώνεσαι για αποστολή ενέργειας όταν ήδη πονάς, η αύξηση του πόνου είναι παρενέργεια της διαδικασίας που μπαίνεις, ίσως να έχεις και ζαλάδες.
Αυτό που θα έλεγα εγώ σε κάποιον με τα δικά σου συμπτώματα θα ήταν να σταματήσει εντελώς το ρέικι και το αύρα-σώμα μέχρι να περάσει η ρινίτιδα. Δεν μπορεί ο οργανισμός σου να αντιμετωπίσει -αποτελεσματικά- τις πιέσεις που του εξασκείς συν την ρινίτιδα.
Σε κάθε περίπτωση είναι δικό σου θέμα το τι θα αποφασίσεις για την υγεία σου.
Καλημέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά.
quote]ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:φωτεινουλι μου δεν κρινω καθουλου τον ευτο μου ,με εχετε διδαξει πολυ καλα ευτυχωσ.
κανω και ρεικι και διαλογισμο που με βοηθανε πολυ,και ουτε για μια στιγμη δεν εχω μετανιωσει για το δρομο που διαλεξα,ισα ισα νιωθω πολυ ευγνωμοσυνη,![]()
![]()
![]()
απλα με προβληματιζει που δεν εχω εντοπισει ακομα την αιτια,για να αρχησω να την δουλευω.
Ω, ναι!!!οταν κατι ειναι ωριμο εκδηλωνεται, ουτε πριν ουτε μετα για αυτο και η ζωη ειναι μαγικη στην καθε στιγμη της, ουτε πριν ουτε μετα
Καλησπέρα Ρούλα!!!Ιωάννα, πρώτα απ΄όλα ελπίζω να έχεις πάει σε γιατρό και να μην ζητάς μέσα σε ένα φόρουμ ιατρικές συμβουλές.
Αυτό που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να μην συγκεντρώνεσαι για αποστολή ενέργειας όταν ήδη πονάς, η αύξηση του πόνου είναι παρενέργεια της διαδικασίας που μπαίνεις, ίσως να έχεις και ζαλάδες.
Αυτό που θα έλεγα εγώ σε κάποιον με τα δικά σου συμπτώματα θα ήταν να σταματήσει εντελώς το ρέικι και το αύρα-σώμα μέχρι να περάσει η ρινίτιδα. Δεν μπορεί ο οργανισμός σου να αντιμετωπίσει -αποτελεσματικά- τις πιέσεις που του εξασκείς συν την ρινίτιδα.
Σε κάθε περίπτωση είναι δικό σου θέμα το τι θα αποφασίσεις για την υγεία σου.
Καλημέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Ρούλα αυτή η συμβουλή είναι από γνώση ή από πεποίθηση ότι το ρέικι είναι ανοησία?Αυτό που θα έλεγα εγώ σε κάποιον με τα δικά σου συμπτώματα θα ήταν να σταματήσει εντελώς το ρέικι και το αύρα-σώμα μέχρι να περάσει η ρινίτιδα
αχ ρε φωτεινουλι μου αυτεσ οι απαντησεισ που μου δινετε ειναι σαν ενα γλυκο χαστουκι που με βοηθαει να δω την αληθεια και νιωθω περισσοτερη ευγνωμοσυνη.σασ ευχαριστω με ολη μου την καρδια!Fotini έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:φωτεινουλι μου δεν κρινω καθουλου τον ευτο μου ,με εχετε διδαξει πολυ καλα ευτυχωσ.
κανω και ρεικι και διαλογισμο που με βοηθανε πολυ,και ουτε για μια στιγμη δεν εχω μετανιωσει για το δρομο που διαλεξα,ισα ισα νιωθω πολυ ευγνωμοσυνη,![]()
![]()
![]()
quote]απλα με προβληματιζει που δεν εχω εντοπισει ακομα την αιτια,για να αρχησω να την δουλευω.
Ιωαννα εμενα με εχει βοηθησει πολύ να μην περιμενω και να μην προσδοκω κατι, δλδ ολα συντελουνται στην ροη της ζωης μεσα στην απλοτητα της (και τωρα που στο γραφω συγκινουμαι και μονο που το λεω και για εμενα), θελω να πω με αυτο ότι οταν αφηνεσαι ολα θα σου αποκαλυφθουν στην συγχρονικη στιγμη τους διοτι η σοφια στην συνεργασια με τον Εαυτο μας ειναι αδιαμφησβητητη για εμενα τουλαχιστον![]()
οταν κατι ειναι ωριμο εκδηλωνεται, ουτε πριν ουτε μετα για αυτο και η ζωη ειναι μαγικη στην καθε στιγμη της, ουτε πριν ουτε μετα
ολα γινονται εδω και τωρα, καπου ειχε γραψει η Βασω ότι πολλοι μπαινουν τοσο βαθια στην διαδικασια της αφυπνισης που ξεχνουν την ιδια την ζωη, και αυτο ειναι περα για περα πραγματικο! η αφυπνιση ομως ειναι μεσα στην ιδια την ζωη τωρα και οχι σε κατι που πρεπει να προλαβουμε ή να λυσουμε ή να βρουμε ως προυποθεση για να ζησουμε "ευτυχισμενοι"
δεν ξερω αν σε βοηθαει κατι απο αυτα που γραφω αλλα κατανοω την αγωνια σου και μεσα απο την δικη μου αντιστοιχη αγωνια σου παραθετω τις συνειδητοποιησεις που με εφεραν πιο κοντα στην αληθεια μου και στην ουσια της υπαρξης μου![]()