ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ευχαριστώ πολύ Ντανιελάκι μου γλυκό!!!
Αμαλίτσα μου, τού έχω ήδη αλλάξει τα πετρέλαια!! ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!! Ασε που είναι και πολλά! Αυτό καλέ είναι σκέτος θησαυρός!! Για να μην σου πω ότι οι συνειδητοποιήσεις πέφτουνε βροχή!! Μάλον την μάνα μου την περιμένουνε εκπλήξεις όταν γυρίσει!!
Το αύρα σώμα πάντως συμπληρώνει καταπληκτικά τή θεραπεία του ρέικι!! Τώρα βάζω το νούμερο 49 Νέος αγγελιοφόρος, και ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουνα!!
Κοριτσάκι μου, Η Λαίδη Νάντα μου έχουν πει ότι είναι υπέροχο μπουκάλι, Εγώ σε ροζ έχω βάλει το μπουκάλι των Εσσαίων ήταν απαλό αλλά και δειισδυτικό!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το ροζ, όπως και κάθε παστέλ χρώμα στην Αύρα-Σώμα ανταποκρίνεται στην πληγωμένη αυτο-αγάπη. ΄Οσο πιο διάφανο το χρώμα, τόσο πιο έντονα τα παγωμένα αισθήματα...

Το Νο 11 αντιπροσωπεύει τα παγωμένα δάκρυα, που δεν επιτρέπουν στην ενέργεια της αγάπης να αγγίξει το βαθύτερο επίπεδο και να το ενεργοποιήσει

...Δεν είναι εύκολο μπουκάλι, γιατι έχει να κάνει με πολυ πόνο μέχρι να φτάσεις στην ροζ ενέργεια!!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:το ροζ, όπως και κάθε παστέλ χρώμα στην Αύρα-Σώμα ανταποκρίνεται στην πληγωμένη αυτο-αγάπη. ΄Οσο πιο διάφανο το χρώμα, τόσο πιο έντονα τα παγωμένα αισθήματα...

Το Νο 11 αντιπροσωπεύει τα παγωμένα δάκρυα, που δεν επιτρέπουν στην ενέργεια της αγάπης να αγγίξει το βαθύτερο επίπεδο και να το ενεργοποιήσει

...Δεν είναι εύκολο μπουκάλι, γιατι έχει να κάνει με πολυ πόνο μέχρι να φτάσεις στην ροζ ενέργεια!!

Nαι καρδούλα μου γλυκειά, αλλά τώρα, έχουν αρχίσει και τρέχουνε ποταμός τα δάκρυα, και δεν ξέρω πως να τα συγκρατήσω πια!! Σήμερα πάλι σφουγγάρισα!!!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Για να μην σου πω ότι οι συνειδητοποιήσεις πέφτουνε βροχή!! Μάλον την μάνα μου την περιμένουνε εκπλήξεις όταν γυρίσει!!
Α ρε Ναταλία!! =)) =)) =)) =))
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Nαι καρδούλα μου γλυκειά, αλλά τώρα, έχουν αρχίσει και τρέχουνε ποταμός τα δάκρυα,
έχεις συνειδητοποιήσει γιατί κλαις Ναταλάκι? :-?

Εικόνα

Nαι, αυτή την φορά ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Εχω βαρεθεί να αυτοτιμωρούμαι!! Εγινε κάτι τό πρωί που΄με έκανε να νιώσω οχι μόνο΄φοβερή μοναξιά και απόριψη αλλά και να συνειδητοποιήσω πόσο όλα αυτά τα χρόνια επέτρεπα στους άλλους να με ταπεινώνουνε σαν να είχα κάνει ένα....συμβόλαιο μαζί τους!! Σαν να τους έλεγα: Εχω ανάγκη την παρουσία σας για να μην νιώθθω μοναξία αλλά αν εσείς είστε καλά μόνο όταν με βρίζετε και με ταπεινώνεται εγώ το ανέχομαι!!! Φτάνει να μην είμαι μόνη μου!! Σήμερα το πρωί αποφάσισα ότι θα περάσω μόνη μου αυτά τα Χριστούγεννα. Το γιατί το εξηγώ στην μεγάλη κλειστή μας ομάδα!! Δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι κι εδώ. Το αποφάσισα και ένα βάρος τεράστιο σαν ταφόπέτρα έφυγε από μέσα μου! Αν το διαβάσεις εκεί που σου λέω μπορεί να σου φανέι κοινή λογική, αλλά για την δική μου πορεία δεν εναι κοινή λογική, είναι μια νέα αλήθεια που αναδύεται!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το διάβασα Ναταλάκι! :x

η "εξαγοράσιμη" ζωή προκύπτει γιατί απλά δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες μας και συνεχώς προσθέτουμε αντί να αφαιρούμε! :x :x :x

δεν υπάρχει κοινή λογική! τουλάχιστον για μένα!

υπάρχουν πραγματικότητες Ναταλάκι, που είναι κοινά αποδεκτές, και έτσι ονομάζονται αντικειμενικές...

Για μένα η πραγματικότητα δεν περιέχει κοινή λογική, αλλά ΛΟΓΙΚΗ!

Γι' αυτό και η αλήθεια του καθενός είναι και η ζωή του! >:d< >:d<

Εικόνα

Πράγματι, Βασούλι, τι κρίμα να περάσουνε τόοοοοοσα χρόνια για να το πάρω χαμπάρι!!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ναι όμως πήρες!! Μην κοιτάς το αρνητικό ντε.. :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Danny έγραψε:καλορίζικο το Καρούνα Ναταλί >:d<

Καλή αρχή στη εργασία με το αυρα -σώμα Ιωάννα >:d<
ευχαριστω γλυκεια μου ....σημερα θα το ξεκινησω.....θα αρχισω με το 62 μπουκαλι ,το τυρκουαζ......ε ρε γλεντια.....

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Ιωαννάκι μου, καλή αρχή κοριτσάκι!!! Δεν ξέρω αν΄έχεις το βίβλιο της Βίκυ Γουόλ : Το θαύμα της χρωματοθεραπείας. Είναι συγκλονιστικό!!! Εχω πάρει αυτά τα δύο που κυκλοφορούνε στα Ελληνικα και ένα στα αγγλικά! Είναι πολύ κατατοπιστικά !!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Α μπραβο ναταλι,και το πρωι το σκεφτομουνα να παρω ενα βιβλιο σχετικα με την αυρα σωμα..
σε ευχαριστω πολυ! :x :x :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:το ροζ, όπως και κάθε παστέλ χρώμα στην Αύρα-Σώμα ανταποκρίνεται στην πληγωμένη αυτο-αγάπη. ΄Οσο πιο διάφανο το χρώμα, τόσο πιο έντονα τα παγωμένα αισθήματα...
:-B 8-} :-t
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Fotini έγραψε:εγω ξεκίνησα εχθες να φοράω την Λαιιδη Ναντα ροζ O:-)
Εγώ δεν μπορούσα ούτε το όνομα της να προφέρω, θυμασαι?? :))
Αυτο θα πει ... μετα φόβο Θεού! :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ντανιέλα :)) :)) :)) >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι