Να μην αφήνεις την ζωή να περνά χωρίς να την καταλαβαίνεις

Συντονιστής: Vasoula
Δική μου ιδέα πάλι είναι.....να μην σκέφτεσαι!!! Είναι υπέροχο να μην σκέφτεσαι και ο μοναδικος τρόπος να καταπολεμάς τα γκρίζα μαλιά σε νεαρή ηλικία!! (πολύ αργά το σκέφτηκα αφού έχω ήδη γεμίσει!) Βασικά αυτό είναι πεποίθηση! Γιατί να πρέπει να σκεφτούμε οπωσδήποτε κάτι για να είμαστε χαρούμενοι; Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά δηλαδή; Από τότε που πήρα το ρέικι κατάλαβα ένα πράγμα που με γέμισε ευγνωμοσύνη: Την ευλογία της ύπαρξης του ΣΗΜΕΡΑ!! Ως τώρα όλοι με λέγανε ανεύθυνη, υπερβολικά ανέμελη και ενα σωρό άλλα....Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!! Αυτό ήταν λοιπόν για μένα κατά κύριο λόγο το μεγάλο ΔΩΡΟ που το ρέικι έκανε στην Ναταλή σαν άτομο! Αυτή ακριβώς η επίγνωση!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .....ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! Κύριως δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε ούτε το χτες ούτε το αύριο, αλλά ούτε και το σήμερα δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε!! Πρέπει απλά να το ΖΟΥΜΕ!!!!Giota2103 έγραψε:μμμμ καλή ιδέαaetos έγραψε:Αρχικά πιστεύω οτι καλυτερα ειναι να σκεφτεσαι συνεχεια κατι που σου αρεσει ωστε να αποσπάται η σκέψη σου απο οτι δυσάρεστο.....
Ειναι πιο ευκολο απο το κενό.....![]()
VasilisM έγραψε:Αν πρόκειται για τον παράδεισο έτσι όπως τον σκέφτονται αυτοί.. τότε ναι θέλω καφέ και τουλουμπάκια!!!![]()
άφησες την μία πεποίθηση και έπιασες την άλλη, βρε Ναταλάκι...Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!!
Οταν λέω για στραβό δρόμο ενοώ ότι ενώ όλοι με είχαν για τρελή και ανεύθυνη που δεν ζω μια ζωή αγκαλιά με το άγχος και το τι θα συμβεί αύριο πείστηκα ότι οι περισσότεροι από το σόϊ το παράκαναν με το αγχος για το καθετί και για το μέλλον. Οσο για την δασκάλα μου, υπάρχουνε πράγματα που μου είπε και δεν ίσχυαν καθόλου και μου έδωσε και μια μύηση στο αγγελικο ρέικι που κατά την Christine Core είναι απολύτως άκυρη και απ' ότι η ίδια η Christine Core μου έγραψε πρέπει να το επαναλάβω ολόκληρο από τον Πασχάλη Καζακόπουλο που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του αγγελικού ρέικι στην Ελλάδα!! Ε ! Εγώ αφού μου έδωσε το ίδιο βιαστικά και τον δεύτερο βαθμό Ουσούι, και δεν μου έδωσε γενεαλογία, άρχισα να υποπτεύομαι οτι το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα θα έχω και με το Ουσούι, αν και εκεί δεν έίναι το ίδιο γιατι ξέρω πως την έχω την μύηση και νιώθω την ενέργεια, κι έτσι αποφάσισα να ξαναπάρω αν μη τη άλλο τον δεύτερο βαθμό. Επίσης μου είχε δώσει και ψεύτικες ελπίδες άμεσης θεραπείας της βαρηκοϊας μου για να πάρω όλους τους βαθμούς μαζεμένους, και αυτό με έκανε να χάσω πλέον κάθε ιδέα γι αυτήν!! Βέβαια εγώ όλα αυτά περι πνευματικού δρόμου κι άλλα μόνο εδώ τα πρωτάκουσα γιατί ως τότε άκουγα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. Εδώ άρχισε πιο ουσιαστικά ο δρόμος μου, και με την πνευματικη άποψη. Ωστόσο σε οσα είπα παραπάνω δεν υπάρχει ίχνος ψέματος. Οταν πήρα το ρέικι και άρχισα με τις αυτοθεραπείες, αλλα και με τον διαλογισμό, Βρήκα πάρα πολλές επαληθεύσεις σε ότι μέχρι τότε ήμουνα αλλά κι εγώ ή ίδια αμφισβητούσα!! Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε πείσω γι αυτό!! Μόνο αν με είχες γνωρίσει προτού πάρω το ρέικι, θα μπορούσες να καταλάβεις και να πιστέψεις αυτά που γράφω παραπάνω!!Vaso έγραψε:Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!!
Γιατί ντε και καλά κάποιος να είναι σε στραβό δρόμο? Δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι, πολλές επιλογές, πολλά σχέδια εμπειριών?
έτσι όπως αναφέρεις τις επιγνώσεις από τον καιρό που πήρες το ρέικι, ξέρεις, με κάνει και αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό τότε που σε έκανε να βγάλεις την δασκάλα σου "σκάρτη"...![]()