ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Να μην αφήνεις την ζωή να περνά χωρίς να την καταλαβαίνεις
@};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Γλαύκη »

Βασίλη το θέτεις πολύ ωραία.
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Giota2103 έγραψε:
aetos έγραψε:Αρχικά πιστεύω οτι καλυτερα ειναι να σκεφτεσαι συνεχεια κατι που σου αρεσει ωστε να αποσπάται η σκέψη σου απο οτι δυσάρεστο.....
Ειναι πιο ευκολο απο το κενό..... @};-
μμμμ καλή ιδέα :-? :-?
Δική μου ιδέα πάλι είναι.....να μην σκέφτεσαι!!! Είναι υπέροχο να μην σκέφτεσαι και ο μοναδικος τρόπος να καταπολεμάς τα γκρίζα μαλιά σε νεαρή ηλικία!! (πολύ αργά το σκέφτηκα αφού έχω ήδη γεμίσει!) Βασικά αυτό είναι πεποίθηση! Γιατί να πρέπει να σκεφτούμε οπωσδήποτε κάτι για να είμαστε χαρούμενοι; Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά δηλαδή; Από τότε που πήρα το ρέικι κατάλαβα ένα πράγμα που με γέμισε ευγνωμοσύνη: Την ευλογία της ύπαρξης του ΣΗΜΕΡΑ!! Ως τώρα όλοι με λέγανε ανεύθυνη, υπερβολικά ανέμελη και ενα σωρό άλλα....Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!! Αυτό ήταν λοιπόν για μένα κατά κύριο λόγο το μεγάλο ΔΩΡΟ που το ρέικι έκανε στην Ναταλή σαν άτομο! Αυτή ακριβώς η επίγνωση!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .....ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! Κύριως δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε ούτε το χτες ούτε το αύριο, αλλά ούτε και το σήμερα δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε!! Πρέπει απλά να το ΖΟΥΜΕ!!!!
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .....ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! Κύριως δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε ούτε το χτες ούτε το αύριο, αλλά ούτε και το σήμερα δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε!! Πρέπει απλά να το ΖΟΥΜΕ!!!!
Καλά τα λες αλλά πως το κάνεις?????? :-? :-? :-?
Nαταλία-Νεφέλη

Ελλάκι μου, προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε πλασμένοι για να ΖΟΎΜΕ στο σήμερα αλλά και βαθειά μέσα μας αυτό επιθυμούμε....έλα όμως που ότι ακούμε μας τραβάει μακριά από το πολύτιμο αυτό ΤΩΡΑ!!! Η ακοή μας λοιπόν γίνεται το πρώτο κανάλι που πρέπει να χρησιμοποιούμε κι όχι να μας χρησιμοποιεί!! αν αποφασίσουμε λοιπόν να κλείσουμε τα αυτάκια μας σε όσα μας λένε λενε λένε....σε όσα μας τραβούν προς το άγχος του αύριο, σε όσα μας κατακλύζουνε καθημερινά.....Αν ας πούμε πάρουμε ξαφνικά οριστικό διαζύγιο με την τηλεόραση και τις εφημερίδες, (Μην νομίζεις ότι το να....ξέρεις είναι πάντα καλό και χρήσιμο) και τις αντικαταστήσουμε με πράγματα που μας αρέσουν πραγματικά, μουσική, κηπουρική, πλέξιμο, ζωγραφική, χειροτεχνία, και τόσα άλλα, αν σκύψουμε μέσα στην καρδούλα μας και την ρωτήσουμε : Αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή με γεμίζει πραγματικά; Τότε αυτή θα μας ψιθυρίσει τις πραγματικές μας προτεραιότητες, και αν δεν το κάνει αμέσως θα αρχίσει να το κάνει όσο την ρωτάμε, όσο της δίνουμε επιτέλους σημασία!! Τότε θα κλείσει η πόρτα του : α! τι θα πουνε οι άλλοι, θα με θεωρήσουν ότι δεν έιμαι in ότι δεν είμαι καλά ενημερωμένη, και τότε μπαίνει η επίγνωση του τι εμείς επιτρέπουμε να μπει μέσα μας, και αποκτάμε αφαιρετική ικανότητα γεμίζοντας την ζωή μας γαλήνη. Ετσι σιγά σιγά μαθαίνουμε να γεμίζουμε το σήμερα με ότι αγαπάμε και να το ζούμε γιατί το έχουμε φτιάξει ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . Η αναβλητικότητα έχει πια πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων γιατί αυτό που είχα προγραμματίσει για αύριο το απολαμβάνουμε ήδη σήμερα!! Το: θα ήμ ουν πιο ευτιχισμένη εάν.....θα έχει ήδη γίνει μια πιικρή ανάμνηση!! Δεν θέλω να κάνω την έξυπνη όμως τα περισσότερα από αυτά που σου γράφω εδώ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!! Στο λέω ειλικρινά....και είμαι πολύ καλά για τα δεδομένα που με περιστοιχίζουνε αυτή τη στιγμή στην ζωή μου!! Με αυτά που έχω ζήσει κανονικά θα έπρεπε να μου φέρνετε......τουλουμπάκια στο τρελάδικο!!! :P
χιχιχι Τα τουλουμπάκια είναι πάντα καλοδεχούμενα πάντως ακόμα κι αν δεν είμαι στο τρελάδικο!!
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Μμμμμμμ όντως ωραία τα τουλουμπάκια :)) :))

Ευχαριστώ Ναταλάκι μου :x :x >:d<
Nαταλία-Νεφέλη

ELLI έγραψε:Μμμμμμμ όντως ωραία τα τουλουμπάκια :)) :))

Ευχαριστώ Ναταλάκι μου :x :x >:d<
ΑΧ!! Αστα Ελλάκι!! Σε αυτά οφείλώ και την εκτεταμένη μου περιφέρεια!!! Σε λίγο θα είναι σαν αυτή των Αθηνών γιατί το έχω πάρει.....ντε και καλά ότι πρέπει να τα φάω όλα ΣΗΜΕΡΑ!! :P
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Μα άσε και κάτι για αύριο.. Εγώ να δεις πως είμαι με τα γλυκά..
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

Bασίλη μου, αυτό μου συμβαίνει ΜΟΝΟ με τα τουλουμπάκια!!! Γενικά δεν είμαι γλυκατζού!!! Μάλλον τα μεζεδάκια τα προτιμάω καλύτερα......Ομως να....κάτι παράξενο μου συμβαίνει με αυτά τα γλυκά!! Τα τρώω σαν στραγάλια τα σκασμένα!! Ετσι και μπουν τουλουμπάκια στα σπιτι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ούτε μια ώρα εφόσον είμαι κι εγώ εκεί!! Κι επειδή ο καφές και τα τουλουμπάκια είναι.....οι δυό μεγάλοι εθισμοί μου, μια θεούσα φίλη μου, που δε συναναστρέφομαι πια λόγω....ρέικι, μου έλεγε: Μα βρε Ναταλή,επιτρέπεται να χάσεις τον Παράδεισο για τον καφέ και για τα τουλουμπάκια!!! :)) :)) :)) :)) Αυτό έχει μείνει η ατάκα της παρέας μας και γελάμε ακόμα όταν θυμομαστε την Μαρία και αυτό που είπε!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Αν πρόκειται για τον παράδεισο έτσι όπως τον σκέφτονται αυτοί.. τότε ναι θέλω καφέ και τουλουμπάκια!!! :)) @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Nαταλία-Νεφέλη

VasilisM έγραψε:Αν πρόκειται για τον παράδεισο έτσι όπως τον σκέφτονται αυτοί.. τότε ναι θέλω καφέ και τουλουμπάκια!!! :)) @};-
=)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) Εμ, γιατί νομίζεις ότι τρώω ακόμα τα τουλουμπάκια σαν μανιακιά γλυκέ μου!! Η συγκεκριμένη δεν θέλει να με ξαναδεί γιατί πήρα το ρέικι και εγώ έχω γίνει εντωμεταξύ, ρεικολτουλουμποκαφεδομανής!!!! :)) :)) :)) Δηλαδή δεν έχω ούτε μια ελπίδα σωτηρίας!!! :P
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Τα λεμε στην κόλαση παιδάκια :D :D ;)
Nαταλία-Νεφέλη

:* :* :* :* :* :* :* Ναι αγάπες μου!! Εμένα βασικά θα με βρείτε....τρίτο καζάνι δεξιά που έχει ωραία πανοραμική θέα όλη την κόλαση πιάτο!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!!
άφησες την μία πεποίθηση και έπιασες την άλλη, βρε Ναταλάκι...

Γιατί ντε και καλά κάποιος να είναι σε στραβό δρόμο? Δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι, πολλές επιλογές, πολλά σχέδια εμπειριών?

έτσι όπως αναφέρεις τις επιγνώσεις από τον καιρό που πήρες το ρέικι, ξέρεις, με κάνει και αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό τότε που σε έκανε να βγάλεις την δασκάλα σου "σκάρτη"... :-?

Ετσι όπως αναφέρεις την ζωή σου μετά το ρέικι, φαίνεται να έχεις βρει τις άκρες σου με την ζωή σου και τα εμποδιά σου...

Ναταλάκι...τα ωραία λόγια είναι εύκολα, για να κρύβουν στο βάθος τον πόνο μας...Η εργασία με τον εαυτό μας δεν ξεκινά με την άποψη ότι υπάρχει κάτι που μαγικά με κάνει κάτι άλλο από αυτό που είμαι...

Αυτό που είσαι είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με την ίδια σου την ζωή...Το να μην σκέφτεσαι δεν είναι η λύση...ουτε το να σκέφτεσαι συνεχώς είναι η λύση...Το να ζεις το σήμερα δεν είναι η λύση...ούτε το να ζεις το χθες και το αύριο είναι η λύση...

Η λύση είναι να συνειδητοποιείς κάθε φορά τι είσαι και τι σε έκαναν οι άλλοι να είσαι...ή να θέλεις να είσαι...

Παρατήρηση λέγεται αυτό! Αλλιώς ούτε η σκέψη, ούτε η μη σκέψη είναι η λύση, γιατί την μία δεν μπορείς να την αποφύγεις και την άλλη δεν μπορείς να την επιτύχεις με μιας!

Η διεύρυνση των ορίων όχι σαν φαντασίωση, αλλά σαν δυναμική και δυνατότητα, χρειάζεται πρώτα να περάσει από την αυτοπαρατήρηση...και όχι την κριτική των άλλων!

Καλό το ρέικι, αλλά δεν γίνεται μαγικά η ζωή χαρούμενη με το ρέικι, γιατί υπάρχει και ένα βαθύτερο επίπεδο του εαυτού μας που βγαίνει και χορεύει στο σκοτάδι...

Και τότε αντιλαμβάνεσαι τι σημαινει ενέργεια...και πόσο σε βοηθά να στηριξεις το αδύναμο όχημα του πνεύματός σου...

Αυτά, με όλη μου την αγάπη! >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Vaso έγραψε:
Από τότε όμως που πήρα το ρέικι αρχίσα να καταλαβαίνω ότι στην πραγματικότητα οι άλλοι ήταν στον στραβό δρόμο κι όχι εγώ!!

Γιατί ντε και καλά κάποιος να είναι σε στραβό δρόμο? Δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι, πολλές επιλογές, πολλά σχέδια εμπειριών?

έτσι όπως αναφέρεις τις επιγνώσεις από τον καιρό που πήρες το ρέικι, ξέρεις, με κάνει και αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό τότε που σε έκανε να βγάλεις την δασκάλα σου "σκάρτη"... :-?
Οταν λέω για στραβό δρόμο ενοώ ότι ενώ όλοι με είχαν για τρελή και ανεύθυνη που δεν ζω μια ζωή αγκαλιά με το άγχος και το τι θα συμβεί αύριο πείστηκα ότι οι περισσότεροι από το σόϊ το παράκαναν με το αγχος για το καθετί και για το μέλλον. Οσο για την δασκάλα μου, υπάρχουνε πράγματα που μου είπε και δεν ίσχυαν καθόλου και μου έδωσε και μια μύηση στο αγγελικο ρέικι που κατά την Christine Core είναι απολύτως άκυρη και απ' ότι η ίδια η Christine Core μου έγραψε πρέπει να το επαναλάβω ολόκληρο από τον Πασχάλη Καζακόπουλο που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του αγγελικού ρέικι στην Ελλάδα!! Ε ! Εγώ αφού μου έδωσε το ίδιο βιαστικά και τον δεύτερο βαθμό Ουσούι, και δεν μου έδωσε γενεαλογία, άρχισα να υποπτεύομαι οτι το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα θα έχω και με το Ουσούι, αν και εκεί δεν έίναι το ίδιο γιατι ξέρω πως την έχω την μύηση και νιώθω την ενέργεια, κι έτσι αποφάσισα να ξαναπάρω αν μη τη άλλο τον δεύτερο βαθμό. Επίσης μου είχε δώσει και ψεύτικες ελπίδες άμεσης θεραπείας της βαρηκοϊας μου για να πάρω όλους τους βαθμούς μαζεμένους, και αυτό με έκανε να χάσω πλέον κάθε ιδέα γι αυτήν!! Βέβαια εγώ όλα αυτά περι πνευματικού δρόμου κι άλλα μόνο εδώ τα πρωτάκουσα γιατί ως τότε άκουγα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. Εδώ άρχισε πιο ουσιαστικά ο δρόμος μου, και με την πνευματικη άποψη. Ωστόσο σε οσα είπα παραπάνω δεν υπάρχει ίχνος ψέματος. Οταν πήρα το ρέικι και άρχισα με τις αυτοθεραπείες, αλλα και με τον διαλογισμό, Βρήκα πάρα πολλές επαληθεύσεις σε ότι μέχρι τότε ήμουνα αλλά κι εγώ ή ίδια αμφισβητούσα!! Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε πείσω γι αυτό!! Μόνο αν με είχες γνωρίσει προτού πάρω το ρέικι, θα μπορούσες να καταλάβεις και να πιστέψεις αυτά που γράφω παραπάνω!!
Α ναι, και....στις ερωτήσεις-απαντήσεις για το ρέικι, έχει διατυπωθεί μια απορία στο θέμα με τις απορίες. Αν θες πήγαινε εκεί να δεις! :P

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”