ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Η πιο καταλληλη ειναι η Εμμα να στο εξηγησει... :-D

και ειναι το σλογκαν μας πια..
>:d<
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

εεεεεε.... το καλωδιο!!! :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Spooky

Δημοσίευση από Spooky »

’ντε ρε παιδιά...
Δεν έχει μείνει νύχι !! :-ss
Ήθελε λέει να 'ναι ελεύθερος...
Σκοτώστε τον !!

Ν. Καζαντζάκης
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Βασούλα μήπως με το mail της εγγραφής να τους στέλναμε και ένα βιντεάκι που θα πρωταγωνιστεί η Έμμα και θα εξηγεί τι εστί καλώδιο???? :D :D :D
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δυστυχώς Γιώργο μου δεν μπορούμε να στο περιγράψουμε...
Είναι θέαμα, όχι λόγος... :))

Σου υπόσχομαι με την πρώτη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη θα το έχεις "πρώτη θέση"! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

"Γιώργο μου όλα θα γίνουν και Βάλια!!τώρα να ανασυνταχτούμε κάπως απο τις διακοπές και τα διάφορα και θα μπουν όλα σε μια σειρά!!"

ναι, καλέ! δεν βιαζόμαστε... εδώ είμαστε, δεν πάμε πουθενά....
Εκτός αν μας "πάνε" με το ζόρι :?

γλυκιά μου Δωρούλα :x :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάλια μου!!! :-D :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν ξεκίνησα το φόρουμ, η βαθύτερη επιθυμία μου ήταν η φιλία των ανθρώπων.
’γνωστοι μεταξύ αγνώστων, βρεθήκαμε εδώ μέσα, για να μπορέσουμε να εξοικειωθούμε με την διαφορετικότητα, και να βρούμε αρμονία και μέσα στην ποικιλία των απόψεων, όχι απαραίτητα μέσα από συναίνεση, αλλά και μέσα από αντίθεση...
Γνωρίζοντας ότι η μονοτονία στις εκφράσεις των ανθρώπων δεν είναι αρμονική με τον πολυδιάστατο Εαυτό μας, ήθελα να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να απολαύσουμε με σεβασμό όλη την συμπαντική αρμονία που δεν περιλαμβάνει μόνο την νότα «ντο».

Κυρίως με ενδιέφερε να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε την φιλία μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, που δεν κρύβονταν πίσω από την ανωνυμία, αλλά αποκτούσαν ρίζες μέσα μας.

Η φιλία για να είναι αυθεντική, χρειάζεται να δίνει δικαιώματα και υποχρεώσεις σε όλα τα μέλη που την απαρτίζουν. Να επιτρέπει στον καθένα να είναι ο εαυτός του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό που είναι ο καθένας μας χρειάζεται να επιβληθεί και στο είναι του άλλου.

Το ρέικι ήταν και είναι για μένα ένας τρόπος εξοικείωσης με τον εαυτό μου, την βαθύτερη ενέργεια του οποίου δεν γνώριζα και ανακάλυψα με ομορφιά μα και πόνο.
Ετσι αυτός ο χώρος αφιερώθηκε μεν στο ρέικι, αλλά με βαθύτερο όραμα την φιλία.

Δημιουργήθηκαν ομάδες ανταλλαγής ενέργειας…
Από ανθρώπους που είχαν ρέικι, μα και από ανθρώπους που δεν είχαν, αλλά ήθελαν να πειραματιστούν με τις δυνατότητές τους…
Τις δυνατότητες που τους δίνει η ανταλλαγή ενέργειας, να εμβαθύνουν στον εαυτό τους και στα οφέλη της φιλίας, μέσα από τις πολυποίκιλες επιρροές μιας ομάδας.

Οι ομάδες δεν δημιουργήθηκαν για να αντικαταστήσουν τον ψυχολόγο σε καμία περίπτωση, αλλά δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν τα μέλη τους να ανταπεξέρχονται στις συναισθηματικές τους και νοητικές τους διαφοροποιήσεις, μέσα από ένα λεπτοφυέστερο πεδίο της ψυχικής και φυσικής τους ενέργειας και να εξοικειώνονται με αυτήν την διαφοροποίηση με τους άλλους, μέσα από την φιλία.

Αυτός ήταν ο σκοπός της δημιουργίας των ομάδων, και όχι απλά να ανταλλάξουν ενέργεια τα μέλη μεταξύ τους.
΄Όχι ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό σε μια ομάδα ρέικι, αλλά δεν είναι αυτό ο σκοπός αυτού του φόρουμ.

Εχω συμμετάσχει σε ομάδες ανταλλαγής, πολύ πριν δημιουργηθεί το φόρουμ.
’λλες ήταν απλά ομάδες ανταλλαγής, οπότε η επαφή με τα μέλη τους έσβησε αμέσως μετά την διάλυσή τους, άλλες ήταν ομάδες ανταλλαγής και μοιράσματος σε διαπροσωπικό επίπεδο, με τα μέλη των οποίων έχω ακόμα μια βαθύτερη σχέση φιλίας.

Η συνέπεια στις ανάγκες της ομάδας ήταν και είναι το πρωταρχικό μου μέλημα και δεν κάλυπτα με την συμμετοχή μου, απλά τις δικές μου ανάγκες μόνο.

Είναι αστείο να λέμε ότι μια ομάδα ανταλλαγής ενέργειας είναι απλά μια ενεργειακή σχέση, γιατί αυτό δεν υφίσταται…Σε μια ενεργειακή ανταλλαγή χρειάζεται να συμμετέχουμε με όλα μας τα πεδία σε αρμονία και φυσικά εισπράττουμε το όφελος σε όλα μας τα πεδία και όχι μόνο στο σώμα…
Η ανταλλαγή δεν στέκεται ψυχρά μεταξύ ημών και των άλλων, ούτε μας εναρμονίζει σε ένα φανταστικό όραμα ενότητας.
Η ενότητα για να γίνει πρακτικά εφαρμόσιμη πρέπει ο καθένας να προσφέρει και να δέχεται φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά, την αγάπη!

Ετσι λίγο μου κεντρίζει την προσοχή όταν διαπιστώνω ότι μερικά μέλη ομάδων, χωρίς να έχουν καμία εξοικείωση με την ομάδα τους, μπαίνουν απλά την συγκεκριμένη ώρα και μέρα για να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς να ενδιαφέρονται παρά μόνο για το δωμάτιο αυτού του ευρύτερου σπιτιού, (και μάλιστα για μια συγκεκριμένη ώρα), που έχει κι άλλους ενοίκους όμως!

Μια καλημέρα είναι αυτή παιδιά…Πέστε την κι ας πέσει κάτω!

Αλλιώς αλήθεια θα ήθελα να γνωρίζω το όφελος από την ανταλλαγή, εκτός από μια στιγμιαία ευεξία!

Και είμαι πρόθυμη να ακούσω και τις δικές σας απόψεις σαν μέλη αυτού του σπιτιού, με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις μεταξύ μας!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:Ετσι λίγο μου κεντρίζει την προσοχή όταν διαπιστώνω ότι μερικά μέλη ομάδων, χωρίς να έχουν καμία εξοικείωση με την ομάδα τους, μπαίνουν απλά την συγκεκριμένη ώρα και μέρα για να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς να ενδιαφέρονται παρά μόνο για το δωμάτιο αυτού του ευρύτερου σπιτιού, (και μάλιστα για μια συγκεκριμένη ώρα), που έχει κι άλλους ενοίκους όμως!

Μια καλημέρα είναι αυτή παιδιά…Πέστε την κι ας πέσει κάτω!

Αλλιώς αλήθεια θα ήθελα να γνωρίζω το όφελος από την ανταλλαγή, εκτός από μια στιγμιαία ευεξία!

Και είμαι πρόθυμη να ακούσω και τις δικές σας απόψεις σαν μέλη αυτού του σπιτιού, με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις μεταξύ μας!

@};-
:D :D Αυτό ακριβώς το θέμα διαπραγματευόμαστε στην ομάδα 3...!
Σίγουρα όταν ξεκίνησα στην ομάδα 3 το έβλεπα καθαρά "ενεργειακά" το θέμα... Ανταλλάζουμε ενέργεια και αυτό ήταν..
Έλα όμως που δεν είναι έτσι.. αρχίσω να "ωριμάζω" πια και προσπαθώ να δω βαθύτερα απο αυτό..
Το θέμα όμως είναι οτι πρέπει να υπάρχει μια συμμετοχή απο τα μέλη μέσα απο το υπόλοιπο forum για να "δέσουμε" όπως λες και εσύ..
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σέβομαι την στιγμή ωρίμανσης, λοιπόν Αμαλίτσα μου!

΄Ομως όπως στο είχα πει και εσένα, η ενέργεια δεν είναι απλά μόνο "έμαθα ρέικι"...

Γιατί θα απαντήσω εγώ "ε, και?"

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Κάποιες φορές δανείζουμε το κλειδί της καρδιάς μας κ άλλoτε το χαρίζουμε. Στη πρώτη περίπτωση δεν έχουμε δωθεί ολοκληρωτικά άρα καταφέρνουμε κ να πάμε παρακάτω αν χρειαστεί. Στη περίπτωση όμως που το χαρίσουμε, θα πρέπει να έιμαστε προετοιμασμένοι πως πιθανόν κάποια στιγμή να χρειαστεί ν αλλάξουμε κ κλειδαριά..."

@};- @};- @};- @};-

Κάθε άνθρωπος ξεχωρίζει για τους δικούς του ιδιαίτερους λόγους απ όλο το σύμπαν, για τις σκέψεις του, τα συναισθήματα του κ τα λάθη του. Για να πούμε πραγματικά πως μπορούμε να τον αναγνωρίσουμε θα πρέπει πρώτα απ όλα να μάθουμε να ακούμε όλα εκείνα τα πράγματα που μας λέει μέσα απ τη σιωπή κ την απουσία του..."
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κάποιες φορές δανείζουμε το κλειδί της καρδιάς μας κ άλλoτε το χαρίζουμε. Στη πρώτη περίπτωση δεν έχουμε δωθεί ολοκληρωτικά άρα καταφέρνουμε κ να πάμε παρακάτω αν χρειαστεί. Στη περίπτωση όμως που το χαρίσουμε, θα πρέπει να έιμαστε προετοιμασμένοι πως πιθανόν κάποια στιγμή να χρειαστεί ν αλλάξουμε κ κλειδαριά..."

Χρύσα δεν διαπραγματευόμαστε το ίδιο πράγμα, με αυτό που εσύ αναφέρεις, αλλά μια και το έγραψες θα ήθελα να σου πω ότι η αγάπη δεν γνωρίζει κλειδαριές και πόρτες, όταν γεμίσει την καρδιά...

Δεν υπάρχει κλειδί δοσμένο από το θεό, που να μην ανοίγει μια καρδιά που έχει γεμίσει με αγάπη.

όσο για την δεύτερη παράγραφο, η σιωπή δεν σημαίνει απαραίτητα και απουσία. ΄Ισως σημαίνει την μεγαλύτερη δυνατή παρουσία, αν μάθουμε να νιώθουμε χωρίς το σώμα και τις λέξεις...

Αλλά, αν μάθουμε...μέχρι τότε ας συμμετέχουμε με όλη μας την ψυχή... @};-

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

όσο για την δεύτερη παράγραφο, η σιωπή δεν σημαίνει απαραίτητα και απουσία. ΄Ισως σημαίνει την μεγαλύτερη δυνατή παρουσία, αν μάθουμε να νιώθουμε χωρίς το σώμα και τις λέξεις...

Αλλά, αν μάθουμε...μέχρι τότε ας συμμετέχουμε με όλη μας την ψυχή...
@};- >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

@};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

>:d< >:d< >:d< :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί