απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

αυτό σημαίνει ίσως ότι δεν έχει έρθει η ώρα να εργαστείς με την εμπιστοσύνη.
Ναι, και αυτό είναι μια πιθανότητα που ξέχασα να αναφέρω.
Μάλλον αυτό είναι :P
Θεωρώ αφύσικο (αλλά όχι ακατόρθωτο) ένας άνθρωπος να μπορεί να εμπιστεύεται τους γύρω του άμεσα και χωρίς καμία εργασία, γιατί αυτό θα σήμαινε κατ' επέκταση ότι εμπιστεύεται την ζωή του και τον Εαυτό του.
Σωστό...
Αν δεν εμπιστεύεται τον Εαυτό του, αλλά εμπιστεύεται μόνο τους γύρω του, τότε σημαίνει ότι χρειάζεται αυτήν την πλάνη για να καλύψει μέσω των άλλων τους φόβους του και αναγκαστικά τους εμπιστεύεται...
Την προδοσία τελικά την εισπράττει μόνο από τον εαυτό του και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί επί του πρακτικού.
:-? :-? :-? :-?
Να καλύψει τους φόβους του; Γιατί δεν είναι έτοιμος να τους αντιμετωπίσει;
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, Αμαλάκι. Χρειάζεται να εμπιστεύεται τους άλλους, όχι από αφέλεια, αλλά από ανάγκη, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει εύκολα.
Τον εαυτό του δεν τον βρίσκει πουθενά, άρα κάπου πρέπει να "απευθυνθεί"...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

:thumbsup:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Η πνευματική διαίσθηση δεν σε προειδοποιεί, αλλά σου δίνει το βαθύτερο χάρισμα της αναγνώρισης, όχι για να προφυλαχτείς, αλλά για να βοηθήσεις. Και σ' αυτήν την πνευματική διαίσθηση, ο σεβασμός είναι η κυριότερη πρόθεση, έτσι ώστε να μπορείς να συναισθάνεσαι και να αγαπάς χωρίς όρους....
ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! @};-
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Χρύσα μου χάθηκες! >:d<
Το "τσίμπησες"σαν γνώση...ότι πιο βαθύ στην πνευματικότητα, η πεμπτουσία...άντε τώρα βίωσε το.
@};-
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΦΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΜΑ!! :-D

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ.........ΟΛΟΥΣ.......... >:d< >:d< >:d<
Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

Vaso έγραψε:αυτό σημαίνει ίσως ότι δεν έχει έρθει η ώρα να εργαστείς με την εμπιστοσύνη.

Θεωρώ αφύσικο (αλλά όχι ακατόρθωτο) ένας άνθρωπος να μπορεί να εμπιστεύεται τους γύρω του άμεσα και χωρίς καμία εργασία, γιατί αυτό θα σήμαινε κατ' επέκταση ότι εμπιστεύεται την ζωή του και τον Εαυτό του.

Αν δεν εμπιστεύεται τον Εαυτό του, αλλά εμπιστεύεται μόνο τους γύρω του, τότε σημαίνει ότι χρειάζεται αυτήν την πλάνη για να καλύψει μέσω των άλλων τους φόβους του και αναγκαστικά τους εμπιστεύεται...
Την προδοσία τελικά την εισπράττει μόνο από τον εαυτό του και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί επί του πρακτικού.

πιθανότητες είναι όλα αυτά όμως. Γιατι χρειάζεται να γνωρίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του και στην ζωή του πρακτικά, για να βγάλουμε βαθύτερα συμπεράσματα.

Βλέπεις το 1ο κέντρο είναι μπλοκαρισμένο μέσα από το ίδιο το ερώτημα για το νόημα της ζωής, τα φυσικά δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν, τις κοινωνικές αδικίες/ανισορροπίες και τον στοχο μας σαν άνθρωπινο σύνολο.

:x :x
Ευχαριστώ Βάσω >:d<
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΓΙΩΤΟΥΛΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!! @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Που είσαι ρε Χρύσα και σκεφτόμουν που χάθηκες τελευταία.. >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έγινε Θεσσαλονικιά η Χρύσα!!!προστέθηκε και 'αλλο μέλος στην παρέα της Θεσσαλονίκης!! :-D :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

:-o :-o :-o :-o :-o :-o
Τι έγινε η Κρήτη, οεο; :-D :-D
Εικόνα

ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΑΜΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ @};- ΠΩΣ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ;ΠΕΡΑΣΕΣ;ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :* :* :*

ΔΩΡΟΥΛΑ ΕΓΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΤΩΡΑ......Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ "ΣΑΝ" ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ , Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ! :-D :-D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χαίρομαι πολύ για σένα Χρύσα!!! :-D >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Καλωσήρθες στην πόλη μας Χρύσα μου :x :x >:d<
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< ..................................

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”