Παιδική κακοποίηση

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΧΡΥΣΑ έγραψε:Ομως η ψυχουλα τους μονο γνωριζει την πραγματικη δυστυχια,τον πονο, και τα ανεκπληρωτα ονειρα που κρυβουν στην σιωπη τους.........οτι αξιζει σ αυτην την ζωη το καταπαταμε και στο τελος μενουμε "μονοι" διχως να γνωριζουμε το γιατι.............. @};-

έλα όμως, Χρύσα μου, που τιμωρείται μόνο η σωματική κακοποίηση...

Ο νόμος προστατεύει μόνο το σώμα του παιδιού...

Την ψυχή του δεν την προστατεύει κανείς...

Και όσο και να λέμε, ότι η ψυχή επιλέγει την οικογένεια και τον τόπο, η αγριότητα των απλών ανθρώπων είναι εκτός κάθε πρόβλεψης...

Συνήθως επιλέγουμε γεννήτορες με βάση τις συναισθηματικές μας μνήμες...Η πορεία της ενσάρκωσής μας όμως οριοθετείται από την ωριμότητα τους να αντέξουν την ίδια τους την ζωή, καθώς και από την δική μας επιθυμία να εξελιχτούμε μέσα από την ύλη.

Οι πράξεις της ζωής στον φυσικό κόσμο, δεν είναι προβλέψιμες. Δεν ξέρουμε από πριν πως θα εξελιχτεί η ζωή μας

΄Ετσι η ψυχή που ενσαρκώνεται βρίσκεται στα δεσμά της ελεύθερης βούλησης της ανθρώπινης συνείδησης, που αν δεν μπορεί να πάει σε βαθύτερο επίπεδο, μένει στο επιφανειακό ένστικτο και αυτοτιμωρείται, παρασύροντας στο σκοτάδι του υποσυνείδητου και τον θεϊκό νόμο της εξέλιξής του Εαυτού της...

Η ζωή μας εδώ χαρακτηρίζεται από τους γονείς μας και τα βιώματά μας μαζί τους, μέχρι ένα σημείο...Η επόμενη πορεία μας αφορά μόνο στην ωρίμανσή μας, ώστε οι καταγραφές της εκπαίδευσής μας να γίνουν η βάση της ελευθερίας μας... Η ανάπτυξή μας προς τον Εαυτό μας αφορά μόνο εμάς και είναι δική μας ευθύνη να βρούμε την διαδρομή μας μέχρι εκεί, που τα πάντα μέσα μας γίνονται αγάπη...

Το πόσο εύκολο είναι αυτό, το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας...

Το πόσο θα αποκαταστήσουμε την αγάπη εντός μας, το βλέπουμε καθημερινά μέσα μας...

Ο μηχανισμός της ζωής εδώ, γίνεται βάρος και φόβος...Και όλα στο όνομα της αγάπης...

Οι γονείς έχουν ευθύνη...Οι ψυχές που ενσαρκώνονται όμως έχουν την μεγαλύτερη, και αυτό ας μην μας διαφεύγει... Τα σχέδια της εξέλιξης της Ατομικότητας είναι τόσα πολλά, όσα οι άνθρωποι...
Μόνο που εμείς δεν μπορούμε να βρούμε τις αιτίες της εξέλιξης και παραμένουμε στα αποτελέσματα της.

Και αυτό είναι ο διχασμός της συνείδησής μας που ενώ κατανοεί την έννοια "ψυχή", δεν μπορει να την εμπιστευθεί...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Vaso έγραψε:
Ο νόμος προστατεύει μόνο το σώμα του παιδιού...

Την ψυχή του δεν την προστατεύει κανείς...

Και όσο και να λέμε, ότι η ψυχή επιλέγει την οικογένεια και τον τόπο, η αγριότητα των απλών ανθρώπων είναι εκτός κάθε πρόβλεψης...
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

΄Ετσι η ψυχή που ενσαρκώνεται βρίσκεται στα δεσμά της ελεύθερης βούλησης της ανθρώπινης συνείδησης, που αν δεν μπορεί να πάει σε βαθύτερο επίπεδο, μένει στο επιφανειακό ένστικτο και αυτοτιμωρείται, παρασύροντας στο σκοτάδι του υποσυνείδητου και τον θεϊκό νόμο της εξέλιξής του Εαυτού της...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Το πόσο εύκολο είναι αυτό, το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας...

Το πόσο θα αποκαταστήσουμε την αγάπη εντός μας, το βλέπουμε καθημερινά μέσα μας...
@};-
Ο μηχανισμός της ζωής εδώ, γίνεται βάρος και φόβος...Και όλα στο όνομα της αγάπης...
:-( :-(
Οι γονείς έχουν ευθύνη...Οι ψυχές που ενσαρκώνονται όμως έχουν την μεγαλύτερη, και αυτό ας μην μας διαφεύγει... Τα σχέδια της εξέλιξης της Ατομικότητας είναι τόσα πολλά, όσα οι άνθρωποι...
Μόνο που εμείς δεν μπορούμε να βρούμε τις αιτίες της εξέλιξης και παραμένουμε στα αποτελέσματα της.
Βασω μου αυτο δεν το καταλαβαινω.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ 'Η ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ;;;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ,ΤΟΤΕ,ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ;;

Και αυτό είναι ο διχασμός της συνείδησής μας που ενώ κατανοεί την έννοια "ψυχή", δεν μπορει να την εμπιστευθεί...
@};-
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: Σ ΑΓΑΠΩ! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασω μου αυτο δεν το καταλαβαινω.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ 'Η ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ;;;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ,ΤΟΤΕ,ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ;;
η εξέλιξή σου αφορά στην πνευματική, νοητική και συναισθηματική ολοκληρωση, μέσα από την συνείδηση...
Ο δρόμος δεν έχει σημασία για την ανάπτυξη σου, όσο σημασία έχει η ίδια η ανάπτυξη σου...Ο δρόμος για να την επιτύχεις είναι ο δρόμος της εσωτερικής αλήθειας, που φέρνει αρμονία στην πρακτική σου εκδήλωση...

Οι αιτίες αφορούν στην ίδια την ζωή, το αποτέλεσμα που βιώνουμε εδώ είναι η απόσταση από την ψυχή μας...Το να ακολουθήσουμε τον δρόμο μας είναι δική μας ευθύνη, η ολοκλήρωσή μας εδώ επίσης...
Πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα παιδικά βιώματα και στα βαθύτερα συναισθήματα που έχουν απωθήσει μέσα σε μια ανώριμη συμπεριφορά, που δεν έχει καμία λογική.
΄Ετσι απορρίπτουν από μόνοι τους την ζωή τους, που δεν βρίσκουν να έχει κανένα νόημα μέσα σε τόση σκληρότητα...

περιμένουν τον θάνατο, ζώντας, και αυτό δεν είναι εξέλιξη, αλλά μια μηχανική φορά της ζωής που ακολουθεί την μοίρα της...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:περιμένουν τον θάνατο, ζώντας, και αυτό δεν είναι εξέλιξη, αλλά μια μηχανική φορά της ζωής που ακολουθεί την μοίρα της...
:-( :-( :-(
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Η ανάπτυξή μας προς τον Εαυτό μας αφορά μόνο εμάς και είναι δική μας ευθύνη να βρούμε την διαδρομή μας μέχρι εκεί, που τα πάντα μέσα μας γίνονται αγάπη...
:x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ο προορισμός είναι κοινός.. η πηγή. Αλλάζει η πορεία που θα ακολουθήσει κανείς..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
hamomilaki

Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού

Δημοσίευση από hamomilaki »

Παρακαλούμε Υπογράψτε εδώ:

http://www.gopetition.com/online/23975.html

Το χαμομηλάκι:

http://hamomilaki.blogspot.com/

Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα παιδικά βιώματα και στα βαθύτερα συναισθήματα που έχουν απωθήσει μέσα σε μια ανώριμη συμπεριφορά, που δεν έχει καμία λογική.
Βάσω μου @};- @};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Χθες στο FB στον τοιχο ε μιας γνωστης μου Αγγλίδας είδα την πιο φρικιαστική φωτογραφία που έχω δει μέχρι τώρα από κακοποιημένο κοριτσακι!
Θυμωσα τόσο πολύ, και αδιαφορώντας σε ποιανού "τοιχο" γραφω, έγραψα από κάτω ότι μεγάαααλη ευθυνη έχουν ΚΑΙ οι μητέρες που "μαζευουν"το κάθε θυμωμένο τέρας ΜΑΖΙ με τα αγγελούδια τους , διότι δεν σέβονται τον Εαυτο τους και τα παιδιά τους προκειμένου να έχουν έναν άντρα στη ζωή τους!!!
Λέτε γιαυτο να με έσβησε από φίλη της?? :roll:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Δηλαδή αυτή η "φίλη" σου είχε κάποιον σύντροφο ο οποίος κακοποίησε το κοριτσάκι της?

Αίσχος! :-( :-(
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ARTYADIS έγραψε:Δηλαδή αυτή η "φίλη" σου είχε κάποιον σύντροφο ο οποίος κακοποίησε το κοριτσάκι της?

Αίσχος! :-( :-(
Μπα...
Μάλλον επειδη η συγκεκριμένη έχει ένα 2χρονο κοριτσακι , και τωρα είναι εγκυος με άλλον, της χτυπησε φλέβα κάποιος φόβος της! :-?

Από ιδια πειρα , γνωριζω ότι στην Αγγλία που είναι πολύ καλά τα επιδόματα από το κρατος για τους άνεργους και τις ανυπανδρες μητέρες, οι μεν γυναικες κάνουν παιδιά για να επωφελούνται, και μετα μαζευουν μέσα στο σπίτι τους (που είναι και πληρωμένο από το κρατος) το κάθε ρεμάλι που βολευεται μιά χαρα!

Μονο που τα μωρα που κλαινε και χρειαζονται φροντιδα, ενοχλουν τα ρεμάλια :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-o :? :? :? :? :?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

VasilisM έγραψε:Μπαλάκι η ευθύνη, μάλλον κανείς δεν θα έφταιγε.. απορώ γιατί κάνουν παιδί μερικοί, αφού δεν μπορούν να το δεχθούν με όλες τις συνέπειες.. Μεσαίωνας παιδιά.
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ Εγώ προσωπικά ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! Μας έχουν μάθει ότι όταν είσαι γονιός αναγνωρίζεσαι και όλοι κάνουνε παιδιά ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι για άλοθι της εσωτερικής τους σαπίλας. Η μάνα μου έλεγε πάντα ότι αν δεν ήταν η κοινωνία που θεωρούσε τις ανύπαντρες γεροντοκόρες και τις παντρεμένες χωρίς παιδί "στείρες" ούτε για αστείο δεν θα έκανε παιδιά, γιατί δεν αγάπησε ΠΟΤΕ τα παιδιά!! Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει ΔΥΟ και όχι ένα, και να δημιουργήσει δύο ανθρώπους τόσο βαθειά κακοποιημένους συναισθηματικά και σωματικά που να μην ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Κάνουνε λοιπόν παιδιά από κεκτημένη ταχύτητα με τον ίδιο τροπο που παίρνουν ζωάκια και μετά τα εγκαταλείπουν!!! Κάνουν παιδιά που καταλήγουν σε ιδρύματα και σε ναρκωτικά!!!! Κάνουν παιδιά που τελικά τα γεμίζουν μίσος για την ίδια την ζωή και ανίκανα να ζήσουν γαλήνια την ζωή τους γιατί από την αρχή της αυτή η ζωή ήταν γι αυτά ένα ασήκωτο ΒΑΡΟΣ!! Τι να πω!!! Ας ήξερα μόνον πότε αυτό θα σταματήσει!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”