ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kαλό είναι να προχωρήσεις στο 3ο Ναταλί...

Ολοκληρώνεις αυτήν την σειρά έτσι όπως την επέλεξες και μετά προχωράς σε κάποια άλλη...

Η εργασία μας μέσα από το αύρα-σώμα δεν σταματά, αλλά ακολουθεί την εξέλιξή μας. Τα εμπόδια που δεν έχουν δουλευτεί επαρκώς επανέρχονται και μέσα από την δεύτερη επιλογή και αυτό είναι μαγικό! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Oυάου!!! Εντάξει, ευχαριστώ πολύ!!! :x @};- :* :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε::x :x :x α, εντάξει!

κοριτσάκι μου υπομονή και επιμονή. Δεν γίνονται άσχημα τα πράγματα, πάντα άσχημα ήταν, αλλά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι!

Τώρα που πλησιάζουμε την εσωτερική ομορφιά, τώρα βλέπουμε τις καταστάσεις και δεν τις αντέχουμε...΄Ομως οι ίδιες είναι σε διαβεβαιώ...Δεν αλλάζει κανείς χωρίς να εργάζεται...

Το περιβάλλον μας παραμένει ίδιο στην φυσική εξελικτική του πορεία, που αν δεν είναι εσωτερική, τα προβλήματα γίνονται πια ανυπόφορα...

Αλλάζει συνεχώς η οπτική μας για αυτά τα "εμπόδια" και ξεκαθαρίζουμε τι είναι ωφέλιμο πια για τον δικό μας δρόμο, με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα μας έφτασαν σ' αυτόν!

Τίποτα δεν πάει χαμένο, τελικά! :x :x :x
:D :D :D
Η πλάκα είναι οτι όσο εγραφα το απόγευμα , είχα αποφασίσει ότι θα διακόψω το μπουκαλι.(Λαίδη Ναντα).

Μετά αναρωτήθηκα: "Τι είναι το τόσο φοβερο στο να αγαπήσω τον Εαυτο μου , όπως Ειμαι¨",ωστε να σταματησω??Ποιον Εαυτο υπακουω αν το κανω?
Αυτο δεν ζητησα?? Θα φοβηθώ τώρα που μπήκα στο μονόδρομο??

Οπότε συνεχίζω... :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χα! :x

Η Λαίδη Νάντα έχει μια γλυκειά και τρυφερή ενέργεια, τόσο προστατευτική που κάθε θεωρητικό "ελάττωμα" των ανθρώπων, που εργάζονται μαζί της, να γίνεται το χάρισμά τους!

Οι πληγές, Ντάννυ μου, που αποκτούμε στην ανθρώπινη πορεία μας, είναι αυτές που μας εμποδίζουν να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας.
Παίρνουν μια "αποκρουστική" μορφή στα μάτια μας, που κάνουμε τα πάντα για να φροντίσουμε τους άλλους, και τον Εαυτό μας τον αποστρεφόμαστε...

Είναι περιέργο αυτό, μα συμβαίνει.

Παρ' όλο που λέγεται ότι ο εγωιστής φροντίζει και αγαπάει μόνο τον εαυτό του, αν δεις με πιο βαθειά ματιά την συμπεριφορά των ανθρώπων προς τον Εαυτό τους, θα καταλάβεις ότι ο εγωισμός είναι τελικά αυτό που "διαλύει" την ψυχή τους και αφήνει μέσα τους μια ατέλειωτη θλίψη.

Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι σέβονται τον εαυτό τους, όταν φροντίζουν με τόση μανία την "εικόνα" τους...

Συνέχισε μικρή μου με την Λαίδη Νάντα... :x η απεριόριστη αυτο-αγάπη είναι αυτό που εκφράζεται τελικά μέσα από την αυθεντικότητα και την συνύπαρξή μας! @};-

Εικόνα
Site Admin

Συνεχίζω κανονικά :x

Και λαμβάνω όλα τα παραπάνω σοβαρα υπόψην μου!!! ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Nαταλία-Νεφέλη

Vaso έγραψε:χα! :x

Η Λαίδη Νάντα έχει μια γλυκειά και τρυφερή ενέργεια, τόσο προστατευτική που κάθε θεωρητικό "ελάττωμα" των ανθρώπων, που εργάζονται μαζί της, να γίνεται το χάρισμά τους!

Οι πληγές, Ντάννυ μου, που αποκτούμε στην ανθρώπινη πορεία μας, είναι αυτές που μας εμποδίζουν να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας.
Παίρνουν μια "αποκρουστική" μορφή στα μάτια μας, που κάνουμε τα πάντα για να φροντίσουμε τους άλλους, και τον Εαυτό μας τον αποστρεφόμαστε...

Είναι περιέργο αυτό, μα συμβαίνει.

Παρ' όλο που λέγεται ότι ο εγωιστής φροντίζει και αγαπάει μόνο τον εαυτό του, αν δεις με πιο βαθειά ματιά την συμπεριφορά των ανθρώπων προς τον Εαυτό τους, θα καταλάβεις ότι ο εγωισμός είναι τελικά αυτό που "διαλύει" την ψυχή τους και αφήνει μέσα τους μια ατέλειωτη θλίψη.

Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι σέβονται τον εαυτό τους, όταν φροντίζουν με τόση μανία την "εικόνα" τους...

Συνέχισε μικρή μου με την Λαίδη Νάντα... :x η απεριόριστη αυτο-αγάπη είναι αυτό που εκφράζεται τελικά μέσα από την αυθεντικότητα και την συνύπαρξή μας! @};-
:x @};- >:d< ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Υπέροχη και ξεκάθαρη απάντηση!!!
Nαταλία-Νεφέλη

Καλέ μου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο!! Νιώθω μια φοβερή αντίσταση εσωτερικά να προχωρήσω στο επόμενο μπουκάλι!! Σαν κάτι να μου λέει να περιμένω λίγο καιρό.....Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει! Αν περιμένω λίγο καιρό δεν θα χαλάσει η θεραπεία; Δεν ξέρω τι να κάνω!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ.. ουσιαστικά το δεύτερο μπουκάλι εργασίας είναι το 3ο μπουκάλι επιλογής...που σηματοδοτεί το εδώ και τώρα και την εξέλιξή σου στο παρόν στάδιο!

΄Ισως δεν θέλεις να εργαστείς με το εδώ και τώρα Ναταλάκι!

Ακόμα, λοιπόν, και αν το ξεκινήσεις, κάτι θα τύχει και θα το ξεχνάς...

Δεν "τυχαίνει" όμως τίποτα...Εμείς, απλά, φέρνουμε διάφορα εμπόδια στην εργασία μας, μέχρι να έρθει η στιγμή της ωρίμανσης για να προχωρήσουμε σ' ένα επόμενο στάδιο. :x

Εικόνα

Αμάν!!! Και τι να κάνω τώρα μωρέ!! Το προηγούμενο δεν έβλεπα την ωρα να το κάνω!! Να ζοριστώ να το αρχίσω και να δω τι αποτελέσματα θα έχει με τον καιρό και πως θα το αισθάνομαι;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να κάνεις όπως νιώθεις Ναταλί! :x

Να ξέρεις ότι βαθύτερα δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αλήθεια, αν έχουμε αποφασίσει να βαδίσουμε με αυτήν...Από την άλλη, ο χρόνος που ωριμάζει μέσα μας η "εκκίνηση" μπορεί να είναι και η αίσθηση της τωρινής ανωριμότητας, που σαφώς το γνωρίζουμε και προσαρμοζόμαστε...

Δεν μπορείς να τρέξεις, ακόμα και αν με τον νου σου το θέλεις. Υπάρχουν εσωτερικές "υποχρεώσεις" που χρειάζεται να διευθετηθούν πριν ακούσεις μέσα σου το "πάμε"...

@};-

Εικόνα

:oops: :oops: :oops: :-?
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Βρίσκομαι στην 1η επιλογή μου, στο 4ο μπουκαλάκι της θεραπειας Αυρα -σωμα.

Οφειλω να πω ότι, αν και αρχικα δεν μπορούσα να αντιληφθώ, το πως θα μπορούσε ένα μπουκαλάκι με χρωματιστά έλαια να βοηθησει στην ανακάλυψη και τη θεραπεία του Εαυτού μου, καταλαβα στην πορεία ότι αυτο το συστημα είναι , ένα ακόμη εργαλείο στο δρόμο ετούτο, που τουλάχιστον σε μένα λειτουργησε πολύ εντατικά και άμεσα , φερνοντας τα εμποδια και τις επιγνώσεις τους συγχρόνως.

Ειμαι πολύ ευγνώμων ΚΑΙ γιαυτη τη διαδρομή @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:x >:d<
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Μπράβο Ντανιελάκι :x
Nαταλία-Νεφέλη

Να ' μαι καλέ που έφτασα και στο τελευταίο μπουκαλάκι μου!! δηλαδή στο πρώτο!!! Υπέροχο το ταξίδι!! Θα το επαναλάβω με την ίδια αεροπορική εταιρεία αλλά διαφορετικό προορισμό!! (σύμφωνα με τα μπουκαλάκια που θα ξαναδιαλέξω αφού τελείωσω από εδώ!!) Μια πτήση γεμάτη εκπλήξεις και θαύματα!! Σε ευχαριστώ πολύ Βασούλι!!! :* :* :* :* :* :x @};- >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”