ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

με καλυψες απολυτα ευχαριστω @};- @};- :x :x
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Καλέ......μια ερωτησούλα να κάνω κι εγώ;
Μπορεί να πάρει και να ΄βάλει κάποιος μεμονομένα έλαια ισοροπίας επειδή τα έχει ανάγκη για φυσική θεραπεία όπως ας πουμε το μπουκάλι ένα που είναι η φυσική διάσωση ή το μπουκάλι 26 που βοηθάει να ξεπεραστούνε τα σοκ; Ρωτάω γιατί εκτός από το άσθμα που θα βοηθούσαν ίσως τα μπουκάλια ενα και τρία νομίζω ότι έχω ανακαλύψει πιο ακριβώς σοκ μου έφερε την βαρηκοϊα!! Μήπως πρέπει να τελειώσω πρώτα την τωρινή μου θεραπεία και μετά να τα πάρω αυτά; Δεν θέλω να την διακόψω πάντως την τωρινή!! Μπορώ να τα βάζω άλλες ώρες;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλί, θα σου πω την άποψή μου μόνο και δεν απαντώ στην ερώτησή σου, γιατί αυτήν θα την δώσεις εσυ στον εαυτό σου... :x

Θεωρώ ότι δεν μπορεί κανείς να θεραπεύσει τα πάντα με μιας.
Μια βιαστική "θεραπεία" δεν έχει το χρόνο, ούτε την υπομονή να αφομοιώσει τις επιγνώσεις και γίνεται επιφανειακά.
Το θέμα δεν είναι να καλύψουμε την ασθένεια, αλλά να βρούμε τις αιτίες της. Αν έχεις βρει το σοκ που υπέστης για το φυσικό σου πρόβλημα, θα το δουλέψεις με υπομονή και επιμονή...

Και όλα τα μπουκαλάκια του αύρα-σώμα πάνω σου να αδειάσεις, αν δεν μπεις βαθύτερα στην αιτία της ασθένειας για να την θεραπεύσεις με διαφοροποίηση της οπτικής σου γι' αυτήν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να "αλοίφεσαι" με λάδια...

δική σου όμως η απόφαση, για το πως θα εργαστείς με τον εαυτό σου.

Η επιμονή και η υπομονή καθώς και η ειλικρινής διάθεση για εργασία (και όχι για κουκουλώματα) θα σε οδηγήσουν στον σωστό για σένα δρόμο. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει βιαστικά στα εσωτερικά μας πεδία και αυτό μπορώ να στο βεβαιώσω...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

:x ΟΚ με κάλυψες απόλυτα!! Ευχαριστώ :* :* :* ^:)^ ^:)^ ^:)^
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι απίστευτο το πως λειτουργούν τα μπουκαλάκια....

Πριν λίγες μέρες ένοιωσα την ανάγκη να δουλέψω με το δεύτερο μπουκαλάκι μου... Αφού έχω δουλέψει αρκετά με το πρώτο που είναι το εμπόδιο και μου έβγαλε πάρα πολλά πράγματα στη φόρα. Τα πιο πολλά είχαν να κάνουν με τις φιλικές σχέσεις...

Το δεύτερο μπουκαλάκι μου έχει τη δήλωση "είμαι αυτό που είμαι"... Με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ. Νοιώθω τόσο όμορφα με τον εαυτό μου που τίποτα δεν με πτοεί...

Απίστευτη δουλειά κάνει η αυρα σώμα... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Θελω να ρωτησω το εξης σημερα τελειωνω το πρωτο μπουκαλι μου..
Εχουν ερθει αρκετες προκλησεις και μνημες που βοηθουν στην κατανοηση τω εμποδιων μου και τα δουλλευω τα θεματακια μου.

Συνεχιζουμε αμεσως με το δευτερο η αφηνουμε χρονο για να αφωμιωθουν και να δουλλεψουμε με το πρωτο?

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτό συνήθως το νιώθει ο καθένας...

Διάβασε τι λέει το 3ο σου μπουκάλι και νιώσε αν θέλεις να συνεχίσεις αμέσως ή αν θέλεις να παρεμβάλεις 3-4 ημέρες "ξεκούρασης"...

Βλέπεις Αμαλίτσα, οι προσωπικοί ρυθμοί είναι σημαντικοί στο αύρα-σώμα (και σε όλα τα συστήματα αυτο-βοήθειας βέβαια)

Κάποιοι αντέχουν αλλεπάλληλους καθαρισμούς, κάποιοι άλλοι θέλουν να πάνε πιο αργά...

>:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Εχω διαβασει ειναι η συνεχεια του πρωτου στην κυριολεξια !
Ειναι ιδιο και με την πεμπτουσια μου..

Θα μεινω 2-3 μερες και θα χρησιμοπειω την πεπτουσια και την πομαδα..

ευχαριστω .. >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε: Κάποιοι αντέχουν αλλεπάλληλους καθαρισμούς, κάποιοι άλλοι θέλουν να πάνε πιο αργά...
Και κάποιοι νομίζουν ότι τους αντέχουνε :D

Μπορει να σταματησει κανεις για λίγο στα μισα του μπουκαλιού??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

φυσικά Ντάννυ μου!!!

όπως επίσης μπορεί να το σταματήσει και τελείως, αν νιώθει ότι βιάζει τον δρόμο του...΄Ολα έχουν σκοπό, αν γνωρίζεις που βρίσκεσαι και τι αντέχεις!

Εικόνα
Site Admin

Βλέπω ότι κυριολεκτικά έχουν πέσει κατακούτελα, οι σχέσεις με την θηλική ενέργεια , το θυμό, τη θλίψη, η δήθεν καλοσύνη και συμπονοια από το πρώτο μπουκάλι, με τα επακόλουθα που πρέπει να καθαρίσουν με το ευρος του "αγαπάω τον Εαυτο μου όπως Ειμαι", που είναι η επιβεβαίωση του 2ου και 3ου μπουκαλιού....

Οταν νιώθω έτοιμη θα μπορώ να συνεχίσω το 2ο(το 3ο δηλαδή κατα επιλογή) από εκει που το άφησα, μιας και εξακολουθώ να δουλευω με πομάδα , πεμπτουσία, και τα εμπόδια μου??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ντάννυ, συνήθως ξεκινάμε από το 2ο που είναι τα εμπόδια.

Εσύ απλά ήθελες να ξεκινήσεις από το 1ο? :-?

Και ξέρεις γιατί?

Εικόνα
Site Admin

Oχι από τη 2η επιλογή μου ξεκίνησα!!
Απλά το θεωρώ το 1ο μπουκαλάκι μου!

Τωρα βρισκομαι στην 3η επιλογή μου, και το θεωρώ το 2ο μπουκαλάκι μου!!!

Αφηνω τη 1η επιλογή για το τέλος!! :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x α, εντάξει!

κοριτσάκι μου υπομονή και επιμονή. Δεν γίνονται άσχημα τα πράγματα, πάντα άσχημα ήταν, αλλά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι!

Τώρα που πλησιάζουμε την εσωτερική ομορφιά, τώρα βλέπουμε τις καταστάσεις και δεν τις αντέχουμε...΄Ομως οι ίδιες είναι σε διαβεβαιώ...Δεν αλλάζει κανείς χωρίς να εργάζεται...

Το περιβάλλον μας παραμένει ίδιο στην φυσική εξελικτική του πορεία, που αν δεν είναι εσωτερική, τα προβλήματα γίνονται πια ανυπόφορα...

Αλλάζει συνεχώς η οπτική μας για αυτά τα "εμπόδια" και ξεκαθαρίζουμε τι είναι ωφέλιμο πια για τον δικό μας δρόμο, με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα μας έφτασαν σ' αυτόν!

Τίποτα δεν πάει χαμένο, τελικά! :x :x :x

Εικόνα

Αν νίώθω την ανάγκη να ξανακάνω το μπουκάλι της δεύτερης επιλογής, ή έστω μισό ακόμα τι συμβαίνει τότε; Το δεύτερο μπουκάλι μου ήταν το 19 ζωντας στον υλικό κόσμο. Μπορώ να το επανλάβω πρν προχωρήσω στο τρίτο; Αρχίζει τώρα σιγά σιγά να μου βγάζει τις αλήθειες μου αλλά τώρα το τελειώνω κιόλας!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”