Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ο Αγιος Βούδας χειροτονήθηκε μήπως και ο ίδιος Χριστιανός?

Για να επιτρέψει σε έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι και ο ίδιος ήταν σε διαχωρισμό. Βουδιστής ή Χριστιανός...

Σε πληροφορώ λοιπόν αγαπητέ, ότι κανείς εκεί στα πνευματικά πεδία, δεν ενδιαφέρεται να επιτρέψει ή να απαγορέψει τίποτα...

Γιατί μας βλέπουν τώρα και έχουν σκάσει στα γέλια...αν μπορείς να το πιστέψεις...

Γελά ο Αγιος Βούδας και ο Αγιος Χριστός με τις ανοησίες μας...
που μας απομακρύνουν από την πραγματική την αληθινή θρησκεία που δίδαξαν...την αγάπη!!!

Ποιός έχει δικιο, δεν με ενδιαφέρει αγαπητέ μου φίλε...

Με ενδιαφέρει ότι κι εγώ γελάω μαζί τους...και αυτό μου φτάνει...

Εσένα αν δεν σου φτάνει, ψάξε να βρεις το χαμόγελο και το γέλιο σου, που μάλλον ξέχασες στα χρονοντούλαπα των θρησκειών...

Με εκτίμηση
Βάσω
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οπως βλέπεις εγώ έχω κάτι να σου πω πάνω σε ότι λες...

Θα ήθελα να το κάνεις κι εσύ, απαντώντας μου σε ότι λέω, αν θέλεις...

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη...

Μην προσπεράσεις λοιπόν το "Βουδιστής ή Χριστιανός" σαν πεποίθηση του Αγιου Βούδα που αναφέρεις.

Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πως ένας Αγιος όπως ισχυρίζεσαι, χρειάζεται να επιτρέψει σε έναν άνθρωπο, να επιλέξει μεταξύ δύο θρησκειών, αφού όπως είπες οι Αγιοι τις έχουν υπερβεί...

Θα ήθελα να σε ακούσω...αν θέλεις βέβαια να μου πεις

Με επιχειρήματα όμως...

΄Οχι μου το είπε ο "Αγιος Βούδας"

Γιατί αν αρχίσουμε έτσι, έχω να σου πω εγώ τι μου είπε ο Αγιος Χριστός, που δεν θα τελειώσουμε ούτε στα επόμενα 200 χρόνια...

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Ο ’γιος Βούδας είναι ’γιος της Παλαιάς Διαθήκης.
Σε παρακαλώ για να μην έχουμε προστριβές να μην αναλωθούμε σε εξηγήσεις αυτού του τύπου.
Είναι ’γιος που δίδαξε την αγάπη και ελάχιστα διαστρεβλώθηκε η διδασκαλία του επειδή τα Μοναστήρια στην Ινδία είναι απομονομένα και τα δαιμόνια ασχολούνταν με τον πολύ κόσμο γιατί εκεί "έκαναν το κομμάτι τους".
Το ίδιο και ο ’γιος Φου Χι και ο ’γιος Κομφούκιος των οποίων οι διδασκαλίες ΑΓΑΠΗΣ είναι εξίσου καλές και βασισμένες στην ΠΙΣΤΗ στο Θεό και όχι στην θρησκεία.
Οι σημερινές Ανατολικές θρησκείες είναι κατεξοχήν διδασκαλία αγάπης και ελάχιστα αποκλίνουν από την αλήθεια. Το ελάχιστα αναφέρεται σε κάποιες μικροδιαφορές που εχουν σχέση με την Θεία Μετάλληψη και την εξομολόγηση.

Έχω ήδη αναφέρει ότι δεν με ενδιαφέρει από ποιον δρόμο θα φτάσει κανείς στο Θεό. Με ενδιαφέρει η ΑΓΑΠΗ γιατί μέσω αυτής βρέθηκα και εγώ κοντά ΤΟΥ.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Οι εξηγήσεις gexrag είναι για αυτούς που θέλουν να μάθουν .. μην υποθέτεις ότι επειδή ξέρεις κάτι εσύ ότι το ξέρει κι όλος ό άλλος κόσμος...
Όσο για τον Βούδα δεν συμφωνω μαζί σου... δήλαδη συμφωνω για το ότι δίδαξε την αγάπη.. αλλα όχι για το Αγιος...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πέρα από το αν ήταν Αγιος ή όχι, που εμένα αυτήν την στιγμή δεν με ενδιαφέρει, θα ήθελα πολύ να απαντήσεις στην ερώτησή μου, απλά για να καταλάβω τον συλλογισμό σου...
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πως ένας Αγιος όπως ισχυρίζεσαι, χρειάζεται να επιτρέψει σε έναν άνθρωπο, να επιλέξει μεταξύ δύο θρησκειών, αφού όπως είπες οι Αγιοι τις έχουν υπερβεί...
Θα ήθελα να γνωρίζω την αιτία που επέτρεψε ο Βούδας αυτήν την αλλαγή σε θρησκεία, αφού η θρησκεία είναι κάτι που γι' αυτόν δεν υφίσταται...

Το αν είναι άγιος της καινής διαθήκης, αυτό δεν τον κάνει και χριστιανό ορθόδοξο...

και ποιάς καινής διαθήκης? αυτής που μας σερβίρανε σαν αληθινή, ή της άλλης που την βρίσκουμε κομμάτι κομμάτι μέσα στις μνήμες της ψυχής μας?
Γιατί εκεί δεν υπάρχουν μνήμες θρησκείας...από όσο γνωρίζω!

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Καλή μου
ΘΑ σου απαντήσω αλλά παρακαλώ να μην θεωρήσεις ότι έχω σκοπό να σε οδηγήσω στην Ορθοδοξία. Η απάντησή μου θα είναι προς αυτή τη κατεύθυνση και μπορεί να παρεξηγηθώ.
Δεν θέλω από την μια να απαντήσω για τον παραπάνω λόγο αλλά δεν μπορώ να σε αφήσω με την σωστά τοποθετημένη απορία.

Αρχικά
Η Αρχαιότερη θρησκεία που υπάρχει είναι ο Χριστιανισμός.

Η Παλαιά Διαθήκη (Παλαιά συμφωνία) ήταν μόνο μία φράση και όριζε ως μέσο σωτηρίας την Μετάνοια.

Η Καινή (καινούργια) όρισε πολύ περισσότερα για να σωθούν όσο περισσότερες ψυχές γίνεται. Έτσι δικαίωμα σωτηρίας δεν έχουν μόνο οι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κακόψυχες ψυχές. Αυτές είναι ελάχιστες.

Ο ’γιος Βούδας όταν έγινε ’γιος έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του Ενός Θεού. Όταν γνώριζε και είδε πως γεννήκε Υιός του Θεού με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αγνοήσει ένα τέτοιο γεγονός;

Ο Θεός όρισε για τον άνθρωπο και όλα τα πλάσματά Του ότι πρέπει να εχουν την ελευθερία της βούλησης. Έτσι ο ’γιος Βούδας για λόγους που εμείς δεν είμαστε σε θέση να τους γνωρίζουμε όλους αρχικά δεν επέτρεψε να χειροτονοθεί ο ’γιος Μικάο Ουσούι παρά μόνο στο τέλος της ζωής του. Ο κυριότερος λόγος που γνωρίζω είναι ότι δεν συντρέχει λόγος να διαταράσσεται η ισσοροπία και η ηρεμία των Μοναστηριών αφού όλοι σχεδόν βλέπουν οράματα (στα Μοναστήρια όλου του κόσμου) και πρέπει να πιστέψουν από μόνοι τους.
Αυτός είναι ο λόγος που οι πληροφορίες που γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι συγκεχυμένες.
Ο ’γιος Βούδας έζησε γύρω στο 600 πχ αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ομως γιατί η πίστη στον θεό πρέπει να συστηματοποιηθεί?

Γιατί χρειαζόμαστε "ομπρέλα", αν όχι για χειραγωγία?

Γιατί΄μέχρι στιγμής στον Χριστιανισμό (αυτόν που γνωρίζω εγώ) αυτό γίνεται...

Και πως πιστεύεις ότι αυτό το εγκρίνουν ο Βούδας και ο Χριστός?

Και οι δύο δίδαξαν την αγνότητα...

Και οι δύο δίδαξαν την αγάπη

που το είδες εσύ αυτό μέσα στην Ορθοδοξία, που εμείς γνωρίζουμε τώρα?

Που είναι η ελευθερία μας, αγαπητέ gexrag ?

Που είναι η συμπόνοια?

Αν πούλαγε η εκκλησία μας την περιουσία της δεν θα υπήρχε πεινασμένος πάνω στην γη...

Που είναι η αγνότητα?

Που είναι η διδασκαλία της θρησκείας μας, για να μας δείξει την ομοιότητα με τον Θεό μας?

Πως μπορείς να μου λες ότι ο Χριστιανισμός είναι αποδεκτός από τον Βούδα, αφού δεν υπάρχει θρησκεία "εκεί πάνω"

Ξέρεις δεν είναι ότι δεν πιστεύω αυτά που λες, αλλά εγώ δεν τα βρήκα αυτά τα ιδανικά, όταν απευθύνθηκα στην θρησκεία μου!

Δεν θα μπορέσω να σε ακολουθήσω εκεί αγαπητέ gexrag γιατί μέσα στην θρησκεία βρήκα μόνο ψέμα...Την έψαξα καλά την άκρη πίστεψέ με...΄Ομοια με την κοινωνία...Καμία διαφορά δεν βρήκα...Ποιός θα χειροτονηθεί, ποιός θα διοικήσει...ψέμματα μόνο, και χρήμα, πολύ χρήμα...

Λυπάμαι δεν θέλω όμως να το συζητήσω άλλο

Και θα σου πώ μόνο την άποψή μου...

Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Ιησούς εμένα μου είπε ψέμματα, όταν ο ίδιος με οδήγησε έξω από το σύστημα που λέγεται "θρησκεία"...
Ο ίδιος όμως με οδήγησε στο να βρω τον θεό μέσα στον Εαυτό μου και για μένα αυτό ήταν ο στόχος ο σημαντικος... Αγνα και καθαρά!

Ας το αφήσουμε λοιπόν αυτό το θέμα...Γιατί πονάει gexrag!

Σέβομαι απόλυτα τις πεποιθήσεις σου...όμως εμένα για το ρέικι τουλάχιστον με πείθει μόνο το τεκμήριο του τάφου του Ουσούι.

Τα άλλα τα θεωρώ τις δικαιολογίες των Χριστιανών για να έχουν ρέικι...Το έχω ακούσει μέσα από πολλούς ανθρώπους αυτό. Που νιώθουν το ρέικι, αλλά φοβούνται να το ακολουθήσουν μήπως θεωρηθούν ασεβείς, μια που η εκκλησία μας το ανακήρυξε ΑΙΡΕΣΗ...

Ξέρεις πόσο χαίρομαι που είμαι αιρετική? Τουλάχιστον ξέρω να αγαπάω... :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Spyros »

Έχω παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις, αλλά και άλλες από παλιά. Πολλές από τις διαφωνίες τις βρίσκω άτοπες, και ο λόγος είναι απλός (τουλάχιστον όπως καταλαβαίνω εγώ).

Ο οποιοσδήποτε (δεν πάει προς κανέναν αυτό) μπορεί να πει ότι ξέρει καλύτερα, έψαξε και βρήκε τη σωστή απάντηση, του ήρθε φώτιση και πολλά άλλα παραδείγματα. Και οι περισσότερες διαφωνίες ξεκινάνε με αυτές τις προσωπικές εμπειρίες και πρακτικές, ο ένας δεν συμφωνεί με του άλλου και θέλει να εδραιωθεί η δικιά του άποψη (υπενθυμίζω δεν στοχεύω κανένα, αυτά συμβαίνουν παντού).

Το θέμα είναι ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο, οι πλειοψηφία των θρησκειών, αιρέσεων ή πρακτικών αναφέρονται στο πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε (το θέμα "πίστη" το αφήνω εκτός γιατί είναι προσωπικό για τον καθένα). Η συμπεριφορά που λένε λοιπόν ακολουθεί πάντα αυτονόητες πανανθρώπινες αξίες, δεν λένε κάτι καινούργιο. Λένε να είστε καλοί άνθρωποι να αγαπάτε και να δείχνετε κατανόηση. Να πράττετε το δίκαιο.
Τα διάφορα δόγματα με όποιες καλές προθέσεις κι αν δημιουργήθηκαν, κατέληξαν όργανα κοσμικής υλιστικής εξουσίας.

Και αντί λοιπόν να κάνει ο κόσμος το καλό και το δίκαιο, έστω με τον δικό του τρόπο ο καθένας, ομαδοποιείται και κατηγορεί την άλλη πλευρά ότι είναι λάθος και πρέπει να γίνουν σαν κι αυτούς.
Και χάνεται το νόημα......
Γιατί κανείς δεν κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτά που διακυρήτει ότι πιστεύει....

Και δυστυχώς αυτό γινόταν πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μόνο τώρα με τη δημιουργία του παγκόσμιου χωριού και την παγκόσμια ευκολία επικοινωνιών, κάτι πάει να γίνει, αλλά κι αυτό όχι εύκολα.

Στον πάνσοφο "Συν Αθηνά και χείρα κίνει", η πλειοψηφία προτιμάει να μην ξεβολευτεί, να μην κάνει κάτι ουσιαστικό και να λέει "Θεέ μου σώσε με".
Τι βολικό!

Συμπέρασμα δικό μου:
Να αγαπάμε, να κατανοούμε, να είμαστε δίκαιοι, και να δουλεύουμε σκληρά.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν αισθάνομαι Σπύρο μου ότι προσπαθούμε κάτι να εδραιώσουμε...
΄
Και όποια φώτιση έχει έρθει στον καθένα, το ξαναείπα, είναι για την προσωπική ενδοσκόπηση και αυτογνωσία.

Η γνώση που μεταδίδεται είναι εξέλιξη...
Η γνώση που κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό είναι στασιμότητα.

Για χάρη λοιπόν της εξέλιξης και μόνο, ανταλλάσσουμε την δική μας ανησυχία και μόνον αυτή. Δεν ψάχνουμε να βρούμε αλήθειες. Γιατί ο καθένας μας έχει την διαδρομή του.

Απορίες μου προέκυψαν, γιατί τις διαδρομές του gexrag τις έκανα κι εγώ...Και ήθελα να δω γιατί εγώ δεν βρήκα εκεί την αγνότητα.

Η βάση κάθε θρησκείας είναι η αγάπη!
Η βάση της αγάπης είναι ο θεός

Που στο καλό διαφέρει λοιπόν το κάθε σύστημα?
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω, με επιχειρήματα...

Γιατί ο κόσμος πιστεύει? Γιατί αφού πιστεύει δεν έχει καλοσύνη και αγάπη?

Το μόνο που κατάφερα΄μέχρι στιγμής να εντοπίσω τελικά, είναι ότι όλα όσα γίνονται στον απέναντί μας είναι καλώς καμωμένα.
΄Οταν ακουμπήσουν εμάς, τοτε δυσανασχετούμε..

΄Ολα τα κακά τα έχουν οι άλλοι...
Μόλις ανακαύψουμε και το κακό σε εμάς, τότε το ρίχνουμε στον Διάολο και σε όποια τριβόλια έχουν εφεύρει οι θρησκείες για να φοβίσουν τους πιστούς τους.

Κανείς μωρέ δεν σκύβει μέσα του να δει την κακία και την ανισορροπία που τον δέρνει.
Ο εαυτός μας αγνός και αμόλυντος και οι Αγιοι είναι άλλοι!

Ε όχι, και εγώ και εσύ είμαστε άγιοι! Αυτό θέλω να πω τόση ώρα!

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Καλή μου Vaso
Γιατί χρειαζόμαστε "ομπρέλα", αν όχι για χειραγωγία?

Γιατί΄μέχρι στιγμής στον Χριστιανισμό (αυτόν που γνωρίζω εγώ) αυτό γίνεται...

Και πως πιστεύεις ότι αυτό το εγκρίνουν ο Βούδας και ο Χριστός?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
Εχεις δίκιο και στα υπόλοιπα που αναφέρεις αλλά είναι τα λάθη των ανθρώπων.
Μήπως πιστεύεις ότι μέσα στο Reiki δεν υπάρχουν τα ίδια φαινόμενα.

Τα επιχειρήματα σου είναι αυτά που με κρατούν μακριά από την εκκλησία αλλά ΚΟΝΤΑ στο ΘΕΟ. Δεν θέλω να παραθέτω κομμάτια από το κείμενο το οποίο αν μελετούσες λίγο δεν θα χρειαζόταν να αναφέρω πολλά.
Προσωπικά δεν θέλω να χαρακτηρίσω ΚΑΝΕΝΑ αιρετικό αλλά η κατηγορία που σας πρόσαψα ήταν γιατί σύντομα θα πρέπει να είσαστε υπομονετικοί. Από τους Αγίους γνωρίζω ότι σύντομα η εκκλησία της Ελλάδος θα σας επιτεθεί με διάφορους τρόπους.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ. Δεν ξέρω αν και πιστεύω ότι θα είμαι ενεργά υπέρ σας. Απλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί και με πιο τρόπο θα ενεργήσω.
Από την αρχή σου είπα για την επίθεση από ένα χάκερ στο μέλλον. Αυτό θα γίνει αργότερα. Πρέπει να θεσπίσετε τους δύο κανοινισμούς και σε παρακαλώ επειδή μπορεί αργότερα να το ξεχάσω να μου το ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ.
Η αγάπη μου για το φόρουμ αυτό είναι παλιά. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ.

Τα περί αιρετικών είναι μεγάλη υπόθεση και καλύτερα είναι να τα ξεχάσετε. Δεν είναι σωστό να αποκαλεί κανείς τον άλλο αιρετικό επειδή απλά και μόνο είναι μια μορφή ΚΡΙΣΕΩΣ και ο μόνος Κριτής είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός.
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Δεν είναι σωστό να αποκαλεί κανείς τον άλλο αιρετικό επειδή απλά και μόνο είναι μια μορφή ΚΡΙΣΕΩΣ και ο μόνος Κριτής είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός.
Μήπως όμως, αφού εμείς αποφασίζουμε και κρίνουμε για το πως θα ζήσουμε τη ζωή μας και τι θα κάνουμε, έχουμε ήδη προαποφασίσει και κρίνει τον εαυτό μας;
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μήπως πιστεύεις ότι μέσα στο Reiki δεν υπάρχουν τα ίδια φαινόμενα.
Αχ gexrag!!!
Εκεί κι αν ύπάρχουν...

θα πρέπει να είσαστε υπομονετικοί. Από τους Αγίους γνωρίζω ότι σύντομα η εκκλησία της Ελλάδος θα σας επιτεθεί με διάφορους τρόπους.
Το γνωρίζω! Το έχω αναφέρει κι εγώ σε άλλο topic!
΄Ομως εγώ εδώ είμαι και τους περιμένω...
Τί μπορούν να κάνουν? Δεν φθείρεται το αιώνιο, αγαπητέ μου φίλε

Κοίτα, είμαστε πολλοί πια...Δεν μπορούν να μας κάνουν καλά!
Αλλά και μόνη μου να μείνω...ούτε που με νοιάζει αλήθεια...γιατί τελικά δεν είμαι μόνη μου!
Πάντως σ' ευχαριστούμε πολύ!

Για τους κανονισμούς που αναφέρεις έχει ειδοποιηθεί ήδη η Μαρία που υποστηρίζει το site και το forum, για να πράξει τα δέοντα σύτομα. Σ' ευχαριστούμε για τις υποδείξεις. :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εχεις δίκιο και στα υπόλοιπα που αναφέρεις αλλά είναι τα λάθη των ανθρώπων.
Θέλω να σου πω γι' αυτά τα ανθρώπινα λάθη που αναφέρεις.

Γνωρίζω σε βάθος τον άνθρωπο και το θεϊκό στοιχείο μέσα του. Μην με ρωτήσεις πως, απλά το γνωρίζω. Γνωρίζω την αδυναμία των ανθρώπων να δουν την ουσία του θεού μέσα τους και μένουν στην "ρηχή" προσωπικότητα, χωρίς να εμβαθύνουν στις αξίες και τις ποιότητες του Εαυτού τους.
Τα γνωρίζω, και τα αποδέχομαι...όλα αυτά!

Δεν σηκώνω όμως κουβέντα για τον θεό! Κουβέντα!
Και αυτοί εκεί μέσα παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων...
Και αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω

Την κοινωνική κακία την αποδέχομαι...Τόσο ξέρουν, τόσο κάνουν λέω...Γιατί θέλει αντοχή και θάρρος να δεις τον Εαυτό σου καθαρά. Και δεν το έχουν όλοι.

΄Όμως την παραπλάνηση για τον θεό, δεν μπορώ να την αντέξω...Βλέπω πως τρέχουν στις εκκλησίες να γεμίσουν την ζωή τους και η ζωή τους είναι άδεια...Γιατί δεν έχει στηρίγματα μέσα τους, αλλά τους πείσανε ότι θα βρουν το στήριγμα στα κεριά και στα λιβάνια...και στα χρυσά και ασημένια τάματα, που γεμίσανε τις εκκλησίες, αλλά άδειασαν τις καρδιές τους...Λυπάμαι τόσο!!!
Και αυτό δεν το αντέχω...Το τόσο μεγάλο ψέμμα!!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Καλή μου vaso

Σχετικά με τους κανονισμούς δεν ξέρεις τι ανακούφιση μου έδωσες. Πρότεινα τα ίδια και πολύ περισσότερα στο musicHeaven και τους ζήτησα να μου στείλουν μόνο ένα ok και δεν το έκαναν. Ίσως να κάνω προτάσεις αν εντοπίσω κάτι.

Σχετικά με τους πιστούς νομίζεις ότι όλοι αποδέχθηκαν όσα τους είπα για την διδασκαλία του Κυρίου; Μόνο το όνομα έχουν της Ορθοδοξίας στην ταυτότητά τους. Εγώ προτιμώ να έχω την πίστη στην καρδιά μου. Καλύτερα είναι να μην σχολιάζουμε, γιατί έτσι τους κρίνουμε όπως ανάφερα σε άλλο μήνυμα.
Δεν αρκεί να τους αγαπάμε και να κρατάμε τις αποστάσεις μας απλά για να μην μας πληγώνουν;
Υπάρχουν και πολλοί αγνοί πιστοί του τύπου που γνωρίσατε εδώ αναφέρω τον φίλο μου skapanea και είναι κρίμα οι κατηγορίες να πέφτουν πάνω τους αφού αποτελούν τα υγιεί μέλη της Εκκλησίας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ω gexrag, δεν κρίνω κανέναν άνθρωπο, για ότι κι αν κάνει...
Δεν κρίνω τους ανθρώπους που στηρίζουν τις ελπίδες τους στην θρησκεία τους και αγνοούν τον εαυτό τους...
΄Οχι, καλά κάνουν για οτι θέλουν και έχουν και την ευθύνη γι' αυτό που θέλουν...

΄Ομως όταν θεωρείς τον εαυτό σου "εκπρόσωπο" του θεού, απαιτώ και ίσως είναι η μοναδική φορά που απαιτώ, να έχεις πρώτα εσύ επικοινωνήσει μαζί του, πριν μου πεις εμένα να κάνω 10 μετανοιες για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου...Αυτούς όχι μόνο θα τους κρίνω, αλλά θα τους ξεμπροστιάζω όπου μπορώ...

Θεωρώ ότι ο Σκαπανέας έχει δικό του "μπαϊράκι" στην Ορθοδοξία του!!! :D

Γι' αυτό άλλωστε είναι κι αυτός μαζί μας!

Για αυτήν την αγάπη που τόσα ακουσε, αλλα δεν "είδε"...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”