Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
- galazia_sfaira
Της Βάσως τα οραματα έρχονται το βραδυ ,εμενα μετά απο ένα πρωινό ντους
Gexrag γιατι στον λογο σου και στην "σκεψη" σου κυριαρχει ειτε περασύρω είτε παρασύρομαι;
Τι ειναι αυτο που σε κανει να πιστευεις οτι εγω ,ο αλλος και η αλλη παρασύρονται κι αλλοτε παλι εσυ παρασυρεσαι έως και εξαναγκάζεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πως εινα δυνατον ένας άνθρωπος του Θεου να αντιλαμβανεται "εξυπνα" που στην γλωσσα της ψυχής εκλαμβανεται "εκ του πονηρου";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πως ειναι δυνατόν εγω που ειμαι όχι εκλεκτή οπως εσύ,να μην βλεπω σκευωρίες και εξυπνακισμους, και να μην φοβαμαι οτι παρασύρομαι και ουδολως φυσικά μου περναει απο το νου να εξαναγκαστω απο τον οποινδηποτε;
Και τα γραφω ολα αυτα και ευτυχως που δεν ειμαι skapaneas γιατι εκεινος ώς άνθρωπος του Θεου σου μιλησε στην γλωσσα του Θεου που ακουμπα κι εμενα και ολους οπως αντιλαμβανεσαι.και το τονίζω ωωωωωωωωω !
Και να μεινεις Gexrag να μεινεις γιατι καταφερνεις να με ενδυναμωνεις καθε φορα ,γαιτι τελικά μεσα απο την διαδυκότητα επιλέγεις,διακρινεις την διαφορα,ακόμα κι αν αυτο δεν το εχεις ανάγκη πλεον.Μπορω να νοιωθω και να διακρινω αλλα νομιζω οτι χρειάζεται σε ολους και το λεω γιατι ολοι ειμαστε σε ενα δρομο ισοι αλλά χρειαζομαστε τρόπους,και ισως κι αυτος ειναι ενας τρόπος.
Παω για καφεδακι με τις συμμαθητριές μουο απο το δημοτικό ΚΟΠΙΑΣΤΕ!
Gexrag γιατι στον λογο σου και στην "σκεψη" σου κυριαρχει ειτε περασύρω είτε παρασύρομαι;
Τι ειναι αυτο που σε κανει να πιστευεις οτι εγω ,ο αλλος και η αλλη παρασύρονται κι αλλοτε παλι εσυ παρασυρεσαι έως και εξαναγκάζεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πως εινα δυνατον ένας άνθρωπος του Θεου να αντιλαμβανεται "εξυπνα" που στην γλωσσα της ψυχής εκλαμβανεται "εκ του πονηρου";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πως ειναι δυνατόν εγω που ειμαι όχι εκλεκτή οπως εσύ,να μην βλεπω σκευωρίες και εξυπνακισμους, και να μην φοβαμαι οτι παρασύρομαι και ουδολως φυσικά μου περναει απο το νου να εξαναγκαστω απο τον οποινδηποτε;
Και τα γραφω ολα αυτα και ευτυχως που δεν ειμαι skapaneas γιατι εκεινος ώς άνθρωπος του Θεου σου μιλησε στην γλωσσα του Θεου που ακουμπα κι εμενα και ολους οπως αντιλαμβανεσαι.και το τονίζω ωωωωωωωωω !
Και να μεινεις Gexrag να μεινεις γιατι καταφερνεις να με ενδυναμωνεις καθε φορα ,γαιτι τελικά μεσα απο την διαδυκότητα επιλέγεις,διακρινεις την διαφορα,ακόμα κι αν αυτο δεν το εχεις ανάγκη πλεον.Μπορω να νοιωθω και να διακρινω αλλα νομιζω οτι χρειάζεται σε ολους και το λεω γιατι ολοι ειμαστε σε ενα δρομο ισοι αλλά χρειαζομαστε τρόπους,και ισως κι αυτος ειναι ενας τρόπος.
Παω για καφεδακι με τις συμμαθητριές μουο απο το δημοτικό ΚΟΠΙΑΣΤΕ!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Έμαθε την Αλήθεια και τώρα στα μέρη που έζησε υπάρχουν Ορθόδοξοι Χρισιανοί αφού λίγο πριν το τέλος της ζωής του Χειροτονήθηκε Ιερέας. Σε τρεις μέρες έφτασε στο Αξίωμα του Δεσπότη όπως πολλοί ’γιοι της Ορθοδοξίας.
Αυτήν την αλήθεια την απευθύνω σε όλους!
Γιατί είναι αυτή πού μας κάνει να σεβόμαστε την διαφορετικότητα των θρησκειών και να μένουμε μόνο στην αγάπη
Ο Μικάο Ουσούι ήταν και παρέμεινε Βουδιστής.
¨Ολα αυτά περί Χριστιανού κλπ. ήταν οι δικαιολογίες της Τακάτα, για να μπορέσει να εξαπλώσει το ρέικι και στην Δύση, πράγμα που θα ήταν αδύνατον εκείνη την εποχή, αν οι δυτικοί θεωρούσαν ότι αυτήν την ευεγετική επανασύνδεση με την συμπαντικη ενέργεια, την "επαναδραστηριοποίησε" ένας Βουδιστής.
Ο τάφος του ανακαλύφτηκε από τον Frank Peter Arjawa και όλοι οι ρέικι μάστερς ανά τον κόσμο τον έχουν επισκεφτεί...
Ο τάφος του βρίσκεται σε ένα σιντοιστικό μοναστήρι και είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο Μικάο Ουσούι ήταν βουδιστής...
Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να τον ευγνωμονούμε για ότι έκανε στην ανθρωπότητα.
Και αν θέλουμε να τον σεβόμαστε, όπως του πρέπει, θα πρέπει να εμβαθύνουμε στις αξιες του, αυτές τις αξιες που μετέδιδε στους μαθητές του, που δεν τους έχριζε μεμιάς "θεραπευτές"...
Τους κρατούσε κοντά του χρόνια, και τους "μάθαινε" πως θα συναντήσουν μαζί με την συμπαντικη ενέργεια και τον εαυτό τους.
Αυτά για την Δύση είναι πολυτέλειες όμως, απ΄ότι αντιλαμβάνομαι...
Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια, της οποίας αποδείξεις υπάρχουν σε όλα τα βιβλία των ρέικι μαστερς που είχαν την τιμή να επισκεφτούν τον τάφο του Μικάο Ουσούι!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Οταν μαθω να περπαταω πανω στο νερο και να το γαληνευω απολυτα μεσα και εξω του, σου υποσχομαι να ερθω με τα ποδια στο νησι σου, για να το δω απο κοντα :lol:galazia_sfaira έγραψε: Παω για καφεδακι με τις συμμαθητριές μουο απο το δημοτικό ΚΟΠΙΑΣΤΕ!
Ποσο θα κανω;
Μια μερα;
Δυο μερες;
Τρεις μερες;
Βουνα, λαγκαδια, ποταμια δεν θα εχει ο δρομος μου, καποια στιγμη θα φτασω με τη βοηθεια του Θεου...
Ε! Τοτε θα τα πουμε απο κοντα εμεις οι δυο

Και θα κερασεις και ... τσαϊ του βουνου... "Κορη" μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skapaneas την 20 Οκτ 2007 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Vaso έγραψε: Ο Μικάο Ουσούι ήταν και παρέμεινε Βουδιστής.
¨Ολα αυτά περί Χριστιανού κλπ. ήταν οι δικαιολογίες της Τακάτα, για να μπορέσει να εξαπλώσει το ρέικι και στην Δύση, πράγμα που θα ήταν αδύνατον εκείνη την εποχή, αν οι δυτικοί θεωρούσαν ότι αυτήν την ευεγετική επανασύνδεση με την συμπαντικη ενέργεια, την "επαναδραστηριοποίησε" ένας Βουδιστής.
- Βασω, σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι αυτο που λες και δεν μπορω να το χωνεψω...
Η διαδοση του reiki στη Δυση στηριζεταιι σε ενα ψεμα;
Ουσιαστικα δηλαδη, αν ειναι ετσι συμφωνα με τα λεγομενα σου, η Τακατα εξαπατησε τους Χριστιανικους λαους της Δυσης για να μπορεσει να βρει ανταποκριση...
Δεν το καταλαβαινω...
Η Συμπαντικη ενεργεια, η αγνη και ανοθευτη, η χωρουσα και διεπουσα και ζωογονουσα τα παντα, εχει αναγκη απο απο ενα τετοιο φθηνο τεχνασμα και απο μια τετοια αχαρακτηριστη παραπλανηση της Ελευθερης Βουλησης του ανθρωπου της Δυσης, μεσω παραπληροφορησης, για να γινει αποδεκτη;
Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.
Οφείλω να απαντήσω
1. Vaso και ilias.
Δεν είδα ειλικρινά τα μηνύματά σας μια που ακολούθησα τον φίλο μου skapanea.
Αν τα έβλεπα θα αναγκαζόμουν να απαντήσω εκ των πραγμάτων.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο εκλεκτός του Θεού.
Ο εκλεκτός του θεού είναι μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός.
2. Αν με θέλετε πραγματικά πίσω τι σας εμποδίζει απλά να μου επιτρέψετε να χρησιμοποιώ το όνομα που εγώ επιθυμώ.
Δεν μου αρέσει να μου αλλλάζουν το όνομα.
Για τον Δάσκαλό σας επιθυμία του ήταν να μείνει εκεί που έζησε όλη του τη ζωή.
Η Τακάτα είναι επίσης Αγία και συνομιλούσε με τον ’γιο Μικάο Ουσούι.
Τα Μοναστήρια ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ και σε ΟΛΕΣ τις Θρησκείες.
Το ίδιο γίνεται σε Μοναστήρια τύπου παγόδας στην Κίνα, Θιβέτ και αλλού.
Παρακαλώ λοιπόν να αφήσουμε τις υποκρισίες και τους εγωισμούς και επιτρέψτε με να χρησιμοποιώ το gexrag. Όπως Vaso και το ilias
είναι τα ονόματά σας, έτσι και εμένα με γνωρίζουν πολλοί ως gexrag και δεν θέλω να αλλάξω σε καμιά περίπτωση το όνομα μου όπως και εσείς. Συχνά με βρίσκουν φίλοι από τα παλιά έτσι.
Η δικαιοσύνη καλή μου Vaso την ξέχασες;
Εκτός από κάποιες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ απαντήσεις δεν θα καταχωρήσω τίποτα άλλο και μόσο σε όσα υποπίπτουν της αντίληψής μου.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ
1. Vaso και ilias.
Δεν είδα ειλικρινά τα μηνύματά σας μια που ακολούθησα τον φίλο μου skapanea.
Αν τα έβλεπα θα αναγκαζόμουν να απαντήσω εκ των πραγμάτων.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο εκλεκτός του Θεού.
Ο εκλεκτός του θεού είναι μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός.
2. Αν με θέλετε πραγματικά πίσω τι σας εμποδίζει απλά να μου επιτρέψετε να χρησιμοποιώ το όνομα που εγώ επιθυμώ.
Δεν μου αρέσει να μου αλλλάζουν το όνομα.
Για τον Δάσκαλό σας επιθυμία του ήταν να μείνει εκεί που έζησε όλη του τη ζωή.
Η Τακάτα είναι επίσης Αγία και συνομιλούσε με τον ’γιο Μικάο Ουσούι.
Τα Μοναστήρια ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ και σε ΟΛΕΣ τις Θρησκείες.
Παρακαλώ λοιπόν να αφήσουμε τις υποκρισίες και τους εγωισμούς και επιτρέψτε με να χρησιμοποιώ το gexrag. Όπως Vaso και το ilias
είναι τα ονόματά σας, έτσι και εμένα με γνωρίζουν πολλοί ως gexrag και δεν θέλω να αλλάξω σε καμιά περίπτωση το όνομα μου όπως και εσείς. Συχνά με βρίσκουν φίλοι από τα παλιά έτσι.
Η δικαιοσύνη καλή μου Vaso την ξέχασες;
Εκτός από κάποιες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ απαντήσεις δεν θα καταχωρήσω τίποτα άλλο και μόσο σε όσα υποπίπτουν της αντίληψής μου.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ
Ναι γιατί και η Τακάτα ήταν άνθρωπος, και αυτό το ψέμμα της εμπίμπτει στις ανθρώπινες αδυναμιες...Η διαδοση του reiki στη Δυση στηριζεταιι σε ενα ψεμα;
΄Οπως ανθρώπινη αδυναμία είναι τα χρήματα που ζητούσε και ζητούν οι κληρονόμοι της για να χρίσουν ρέικι!!! Μιλάμε για 10.000 δολλάρια...Αυτό λοιπόν εμπίπτει στις ανθρώπινες αδυναμίες και μην νομίζεις ότι η Τακάτα διέφερε από εσένα και από εμένα σ' αυτές...
Πολλοί άνθρωποι, θεωρουν, ότι ο θεός χρειάζεται δικαιολογιες για να στηριχθεί...Γι' αυτό τον ονομάζουν δίκαιο, φιλεύσπλαχνο, καλό, και ότι άλλα επίθετα.
΄Ομως ο θεός είναι ένας και τα εμπεριέχει ΟΛΑ!!!
Δεν χρειαζόμαστε πια δικαιολογίες για τον αγκαλιάσουμε!!!
Είτε είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είτε είμαστε Βουδιστές, Μωαθεθανοί, ακόμα και χωρις πίστη...
Εγώ τουλάχιστον έτσι έμαθα από τον διδάσκαλό μου, του οποίου μαθήτρια ήμουν, είμαι και θα είμαι...
Αυτά περί θρησκειάς, τα έχω μέσα μου αποσαφηνίσει, με την βοήθεια του βέβαια...
Και η βοήθειά του ήταν στο ότι με ενέπνευσε, με οδήγησε αν θέλεις να αγαπάω, όπως ακριβώς αυτός!!! ΄Ολους και όλα...ακόμα και έναν βουδιστή, αγαπητέ Σκαπανέα...Πόσο περίεργο ε?
Δεν σου είπα να πιστέψεις αυτά που λέω...Θεωρώ τον εαυτό μου ακόμα αναζητητή και όχι δάσκαλο.
Αλλά τις αποδείξεις γι' αυτά που λέω για τον Μικάο Ουσούι και την Τακάτα, θα τις βρεις στον ίδιο του τον τάφο!!!

Αυτή που έδωσε σ' εμένα ή σε άλλους, ήταν η ψεύτική...Αυτό λες σε όλα σου τα post.
Ο θεός είναι μόνο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ...αυτό λες παντού...Λάθος λες να κατάλαβα?
Εσύ μας θέλεις πραγματικά? Δεν μου απάντησες ακόμα σ' αυτό...Αν με θέλετε πραγματικά
Εγώ συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό.Τα Μοναστήρια ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ και σε ΟΛΕΣ τις Θρησκείες.
Ας αφήσουμε όμως αυτούς τους Αγίους να έχουν θαφτει με τις τιμές που όριζε η θρησκεία τους και ας μην τους κάνουμε όλους Χριστιανούς Ορθόδοξους, γιατί έτσι μας συμφέρει...
Εγώ αγαπώ όλους τους ανθρώπους, που ζουν σύμφωνα με τις θεϊκές ποιότητες στην διάρκεια της ζωής τους. Αν η εκκλησία τους κάνει και Αγίους, εμένα δεν μου λέει τίποτα, γιατί απέδειξαν σ' εμένα την αξία τους και όχι σε ένα τσούρμο παπάδων...Λυπάμαι...
Η δικαιοσύνη αυτήν την στιγμή ορίζει να ζητήσεις συγνώμη, στο ξαναλέω όχι από εμένα, αλλά από όλους όσους έθιξες, έστω και χωρίς να το θέλεις...Η δικαιοσύνη καλή μου Vaso την ξέχασες;
Δεν αποκαλούμε κανέναν άθρωπο ψεύτη, γιατί αυτό είναι ανθρώπινη αδυναμία.
Για χάρη αυτής της αδυναμίας σου, σου ζητώ τώρα να ζητήσεις κι εσύ με την σειρά σου συγνώμη.
Για να μπεις σ' αυτό το φόρουμ με το όνομα που επιθυμείς, θα πρέπει πρώτα να το "καθαρίσεις" από τις ανθρώπινες αδυναμίες που εκδήλωσες κατά την διάρκεια που το είχες...
Γι' αυτό σε παρακαλώ τόση ώρα...Παρακαλώ λοιπόν να αφήσουμε τις υποκρισίες
Για ειλικρίνεια η οποία πηγάζει πρώτα από τον εαυτό μας!!!!
Αγαπάμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας, ακόμα και εσένα που μας αποδεικνύεις ότι η αγάπη σου περιέχει όρους...ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ
Αν τους άρεις, τότε θα την νιώσουμε βαθύτερα, κι αυτό πρέπει να σε ενδιαφέρει...
Με εκτιμηση
Βάσω

Και η βοήθειά του ήταν στο ότι με ενέπνευσε, με οδήγησε αν θέλεις να αγαπάω, όπως ακριβώς αυτός!!! ΄Ολους και όλα...ακόμα και έναν βουδιστή, αγαπητέ Σκαπανέα...Πόσο περίεργο ε?
Δεν σου είπα να πιστέψεις αυτά που λέω...Θεωρώ τον εαυτό μου ακόμα αναζητητή και όχι δάσκαλο.
Αλλά τις αποδείξεις γι' αυτά που λέω για τον Μικάο Ουσούι και την Τακάτα, θα τις βρεις στον ίδιο του τον τάφο!!!
Εχω περασει απο το Βουδισμο στο μακρυ ταξιδι της αναζητησης μου, πολυ πριν απο σενα ( σε αυτη τη ζωη )...
Και ετσι γνωριζω παρα πολυ καλα τι λες...
Εχω υπερβει, τις θρησκειες που λες, πολυ πριν απο σενα.
Αλλά οπως ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται ενα σωμα για να ζησουν στη γη, ετσι και το πνευμα χρειαζεται ενα καταλυμα για να μπορεσει να δρασει μεσα στον κοσμο.
Επεστρεψα στο Χριστο, ολοκληρωνοντας τον κυκλο μου, γιατι σε αυτον αναπαυεται το πνευμα μου.
Ειδα και εμαθα ομως πολλα στην περιπλανηση μου.
Και το βασικοτερο ολων ηταν και ειναι να εκτιμω πραγματικα αυτο που μου εχει δοθει και να το περιθαλπω με κατανοηση μεχρις οτου μπορεσει με τη σειρα του να σταθει στα ποδια του τα πνευματικα και τα υλικα.
Μπορει να μη με καταλαβαινει...
Μπορει να με κακολογει...
Μπορει να με συκοφαντει...
Μπορει να με βριζει...
Μπορει να μη θελει να με δει στα ματια του...
Μπορει, μπορει, χιλια μπορει...
Η Αληθεια καλη μου δεν εχει προσωπο, γιατι πρεπει να συνθεσει τα προσωπα ολων των ανθρωπων που εζησαν, που ζουν και θα ζησουν για να μπορεσει να εκπροσωπηθει καπως επαξια και κατανοητα.
Γιατι ολοι ειμαστε μερη ακεραια και σεβαστα, της μιας και μοναδικης και αναλοιωτης αληθειας, η οποια εκφραζεται τωρα και δια παντος.
Σημειωση
Τα παραπανω δεν αποτελουν νυξη για κανενα!
Και το δικό μου πνεύμα αναπαύεται μέσα στον δάσκαλο, ο οποίος είναι και ο σύντροφός μου και φίλος μου.Γιατι ολοι ειμαστε μερη ακεραια και σεβαστα, της μιας και μοναδικης και αναλοιωτης αληθειας, η οποια εκφραζεται τωρα και δια παντος.
Και αυτό που βρήκες εσύ, αγαπητέ Σκαπανέα, το βρήκα κι εγώ...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν χρειάζεται να το ονομάσω.
Δεν έχω ανάγκη πια τους τίτλους του, για να νιώσω την ενέργεια, την αγάπη και την αλήθεια του
Ξέρεις τι μου είπε?
΄Οταν η ζωή σου γίνει διάφανη, όταν η αγάπη σου γίνει διάφανη, όταν το όνομά μου και η ζωή μου γίνουν για σένα βίωμα, τότε δεν θα χρειάζεσαι να με αποκαλείς "θεό", αλλά θα γνωρίζεις ότι είσαι ότι είμαι...
Σ' αυτό θα μείνω με σεβασμό, σε όλη την υπόλοιπη ενσάρκωσή μου!!!

Με αποκελέσατε ΕΜΜΕΣΑ ψεύτη γιατί πραγματικά δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω αν καταχώρησε κανείς πριν τον φίλο μου skapanea.
Με αποκαλείτε ψεύτη όταν λέτε πως όσα ισχυρίζομαι για την Αγιότητα του Αγίου Μικάο Ουσούι και της Αγίας Τανάκα δεν αληθεύουν. Δεν με πειράζει αυτό αλλά με πειράξε το πρώτο γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ειδα τι υπάρχει παραπάνω.
Η Αλήθεια διδάσκεται όπως είναι καταχωρημένη στο κείμενο ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Αγίους αλλά και σε ΟΛΑ τα μοναστήρια ΟΛΟΥ του κόσμου σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες και σε όλες τις Αιρέσεις.
Πάντα γίνεται από ελάχιστους πιστευτή.
Παρακαλώ δώστε μου το όνομα μου πίσω και θα δείτε τι όμορφες συζητήσεις θα έχουμε συνδυάζοντας δύο ΠΑΝΑΞΙΕΣ διδασκαλίες.
Είναι και οι δύο λίγο διαφορετικές αλλά ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Το όραμα καλή μου Vaso.
Στο όραμα που είδες δεν έρχονταν η δικαιοσύνη κοντά σου.
Εγώ θέλω, αλλά δεν μου επιτρέπουν οι ’γιοι να καταχωρήσω ούτε μια λέξη αν δεν αποδοθει ΠΛΗΡΩΣ δικαιοσύνη.
Οφείλω να ζητήσω συγνώμη και την ζητώ εδώ δημόσια που σας εξέθεσα και σας έφερα σε δύσκολη θέση.
Με αποκελέσατε ΕΜΜΕΣΑ ψεύτη γιατί πραγματικά δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω αν καταχώρησε κανείς πριν τον φίλο μου skapanea.
Με αποκαλείτε ψεύτη όταν λέτε πως όσα ισχυρίζομαι για την Αγιότητα του Αγίου Μικάο Ουσούι και της Αγίας Τανάκα δεν αληθεύουν. Δεν με πειράζει αυτό αλλά με πειράξε το πρώτο γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ειδα τι υπάρχει παραπάνω.
Η Αλήθεια διδάσκεται όπως είναι καταχωρημένη στο κείμενο ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Αγίους αλλά και σε ΟΛΑ τα μοναστήρια ΟΛΟΥ του κόσμου σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες και σε όλες τις Αιρέσεις.
Πάντα γίνεται από ελάχιστους πιστευτή.
Παρακαλώ δώστε μου το όνομα μου πίσω και θα δείτε τι όμορφες συζητήσεις θα έχουμε συνδυάζοντας δύο ΠΑΝΑΞΙΕΣ διδασκαλίες.
Είναι και οι δύο λίγο διαφορετικές αλλά ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Το όραμα καλή μου Vaso.
Στο όραμα που είδες δεν έρχονταν η δικαιοσύνη κοντά σου.
Εγώ θέλω, αλλά δεν μου επιτρέπουν οι ’γιοι να καταχωρήσω ούτε μια λέξη αν δεν αποδοθει ΠΛΗΡΩΣ δικαιοσύνη.
Καλημέρα και από εμένα.. αυτό που έχω να πώ είναι αυτό που έχω πεί πολλές φορές στο παρελθον.. ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει.! η Βάσω pontgx δεν σε αποκάλεσε ψέυτη απλά παρερμηνευσες τα λεγωμενα της.. απλά εξέθεσε το τι πιστευει η ίδια και για την ιστορία της Τακατα και για τα μυνηματα. Αυτό μόνο..
Η αλήθεια διδάσκεται απο χιλιάδες κείμενα απο κείμενα όλων των θρησκειων όλων των αιρέσεων και αυτοι που τις ακολουθούν τα πιστευουν δεν διδάσκεται μονο απο τα ιερα κείμενα της ορθοδοξίας όσοι είναι χριστιαννοι ορθοδοξοι έχουν το δικαίωμα να ταπιστευουν.. αλλα αν εγω ή η Βάσω θελουμε να πιστευουμε ότι ο Μικάο Ουσούι ήταν και πέθανε Βουδιστης δεν μπορεις να πεις κάτι που να μας αλλάξει γνωμη. το μονο που μπορεις να κάνεις είναι απλά να εκθέσεις τις απόψεις σου
Η αλήθεια διδάσκεται απο χιλιάδες κείμενα απο κείμενα όλων των θρησκειων όλων των αιρέσεων και αυτοι που τις ακολουθούν τα πιστευουν δεν διδάσκεται μονο απο τα ιερα κείμενα της ορθοδοξίας όσοι είναι χριστιαννοι ορθοδοξοι έχουν το δικαίωμα να ταπιστευουν.. αλλα αν εγω ή η Βάσω θελουμε να πιστευουμε ότι ο Μικάο Ουσούι ήταν και πέθανε Βουδιστης δεν μπορεις να πεις κάτι που να μας αλλάξει γνωμη. το μονο που μπορεις να κάνεις είναι απλά να εκθέσεις τις απόψεις σου
Η δικαιοσύνη ήρθε κοντά μου από εχτές!
Σ' εσένα θα έρθει τώρα...
Γιατί τώρα ο Ηλίας θα επικοινωνήσει μαζί σου να σου αλλάξει το όνομα...και να μπει αυτό που επιθυμείς...
Δεν χρειάζεται να επιμένουμε στην θρησκεία που είχε ο Μικάο Ουσούι. Οι αποδείξεις για σένα είναι περιττές και εγώ μένω σ' αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο...
Εμένα όμως με κάνει ξεκάθαρη απέναντι σε όλους αυτούς στους οποίους διδάσκω το ρέικι, να τους τεκμηριώνω και την αλήθεια που τους λέω...
Για όποιον αυτή η τεκμηρίωση είναι ανακριβής, ας την βρει μόνος του. Ποτέ δεν παίρνω ευθύνη για αυτά που οι άλλοι αισθάνονται σαν αλήθεια.
Εγώ απλά θέλω να είμαι ξεκάθαρη...
΄Οταν θα χρειαστεί να διδάξεις κι εσύ, να έχεις ευθύνη μόνο γι' αυτά που λες, και όχι γι' αυτά που πιστεύουν οι άλλοι.
Ο νους του ανθρώπου, δυστυχώς είναι λαβύρινθος...έχει και ένα υποσυνείδητο, που αν δεν είναι φωτισμένο, δίνει όνομα στην αλήθεια του και δικαιολογίες για να συνεχίσει να υπάρχει...
Σέβομαι την αλήθεια σου...Με αγάπη!!!
Νιώθω ότι οι αλήθειες μας θα διασταυρωθούν...
Γιατί νιώθω περισσότερο, ότι βαθιά μέσα σου γνωρίζεις, ότι μιλάμε για την ίδια...
Και έρχομαι να σε συναντήσω σ' αυτό το σταυροδρόμι με μεγάλη χαρά...Μην μ' αφήσεις μόνο να σε προσπεράσω...Σε παρακαλώ...
Σ' εσένα θα έρθει τώρα...
Γιατί τώρα ο Ηλίας θα επικοινωνήσει μαζί σου να σου αλλάξει το όνομα...και να μπει αυτό που επιθυμείς...
Δεν χρειάζεται να επιμένουμε στην θρησκεία που είχε ο Μικάο Ουσούι. Οι αποδείξεις για σένα είναι περιττές και εγώ μένω σ' αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο...
Εμένα όμως με κάνει ξεκάθαρη απέναντι σε όλους αυτούς στους οποίους διδάσκω το ρέικι, να τους τεκμηριώνω και την αλήθεια που τους λέω...
Για όποιον αυτή η τεκμηρίωση είναι ανακριβής, ας την βρει μόνος του. Ποτέ δεν παίρνω ευθύνη για αυτά που οι άλλοι αισθάνονται σαν αλήθεια.
Εγώ απλά θέλω να είμαι ξεκάθαρη...
΄Οταν θα χρειαστεί να διδάξεις κι εσύ, να έχεις ευθύνη μόνο γι' αυτά που λες, και όχι γι' αυτά που πιστεύουν οι άλλοι.
Ο νους του ανθρώπου, δυστυχώς είναι λαβύρινθος...έχει και ένα υποσυνείδητο, που αν δεν είναι φωτισμένο, δίνει όνομα στην αλήθεια του και δικαιολογίες για να συνεχίσει να υπάρχει...
Σέβομαι την αλήθεια σου...Με αγάπη!!!
Νιώθω ότι οι αλήθειες μας θα διασταυρωθούν...
Γιατί νιώθω περισσότερο, ότι βαθιά μέσα σου γνωρίζεις, ότι μιλάμε για την ίδια...
Και έρχομαι να σε συναντήσω σ' αυτό το σταυροδρόμι με μεγάλη χαρά...Μην μ' αφήσεις μόνο να σε προσπεράσω...Σε παρακαλώ...

Να ξέρεις ότι δεν μας εξέθεσες σε κανέναν, εκτός από τον εαυτό σου. Και μας έφερες σε δύσκολη θέση γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με κάτι που ειναι στα ελλατώματα της ανθρώπινης φύσης και την εμποδίζει να είναι θεϊκή, όπως όφειλε... "με τον ανθρώπινο εγωισμό"...
Η έκθεση για εμάς έτσι κι αλλιώς είναι μέρος του δρόμου μας...
Εγώ το κάνω καθημερινά. Γιατί "έκθεση" σημαίνει δεν φοβάμαι...
Μακάρι να μην χρειαστείς ποτέ σου να στηρίξεις επίσημα και δημόσια τις απόψεις σου, με τεκμήρια...
Γιατί σ' αυτήν την περίπτωση το "μου το είπε ο δάσκαλος" δεν μετράει...
Και αν χρειαστεί να μιλήσεις για το ρέικι, θα έρθουν οι άνθρωποι που θα έχουν επισκεφτεί την γεννέτειρά του και θα σε ξεμπροστιάσουν αλύπητα...

Η Θρησκεία του Αγίου Μικάο Ουσούι ήταν ο Βουδισμός. Για είκοσι και πλέον έτη έλεγε ότι έχει τον ’γιο Βούδα στο πλευρό του.
’γιος σημαίνει ’γγελος Κυρίου. Είναι το Υπερτατο Αξίωμα που λαμβάνουν οι ΑΞΙΕΣ ΨΥΧΕΣ σε όλες τις θρησκείες και αιρέσεις και κερδίζουν την αιώνιο ζωή ΑΜΕΣΩΣ.
Λίγες ημέρες πριν το τέλος της ζωής του του επέτρεψε ο ’γιος Βούδας και Βαπτίστηκε και χειροτονήθηκε από απλό Ιερέα της Ορθοδόξου εκκλησίας.
Δεν έχει καμία σημασία για μένα αν γίνω πιστευτός.
Το μόνο που επιθυμώ είναι η πλήρης ελευθερία της έκφρασης όμοια με αυτή που είχα στο filosofia.gr από όπου μπορεί να επαληθευτεί το γεγονός αυτό.
Ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνεται να χρησιμοιποιώ το όνομα που θέλω και καθώς για το γεγονός της υποδοχής μου εκ νέου.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ έλεγε ο Κύριος σε όλους.
Έχω εκφράσει δημόσια τις θέσεις μου και αποδείξεις υπάρχουν αλλά χρειάζεται θέληση να τις δεις (οχι εσύ). To έχω κάνει επώνυμα.
Η Θρησκεία του Αγίου Μικάο Ουσούι ήταν ο Βουδισμός. Για είκοσι και πλέον έτη έλεγε ότι έχει τον ’γιο Βούδα στο πλευρό του.
’γιος σημαίνει ’γγελος Κυρίου. Είναι το Υπερτατο Αξίωμα που λαμβάνουν οι ΑΞΙΕΣ ΨΥΧΕΣ σε όλες τις θρησκείες και αιρέσεις και κερδίζουν την αιώνιο ζωή ΑΜΕΣΩΣ.
Λίγες ημέρες πριν το τέλος της ζωής του του επέτρεψε ο ’γιος Βούδας και Βαπτίστηκε και χειροτονήθηκε από απλό Ιερέα της Ορθοδόξου εκκλησίας.
Δεν έχει καμία σημασία για μένα αν γίνω πιστευτός.
Το μόνο που επιθυμώ είναι η πλήρης ελευθερία της έκφρασης όμοια με αυτή που είχα στο filosofia.gr από όπου μπορεί να επαληθευτεί το γεγονός αυτό.
Ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνεται να χρησιμοιποιώ το όνομα που θέλω και καθώς για το γεγονός της υποδοχής μου εκ νέου.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ έλεγε ο Κύριος σε όλους.