ευχαριστώ

Vaso έγραψε:Ευδαιμονία ναι όποιος λέει την λέξη άγγελος και μετά προσθέτει και την λέξη "κόβουν τα καρμικά" ή "θεραπεύουν" ναι έχει θρησκευτικό πρότυπο...
Μακάρι να ήταν ξεκάθαρο στους ανθρώπους, για το τι μπορούν να κάνουν τα όντα που ονομάζονται άγγελοι και τι μπορουν να μην κάνουν τα όντα που λέγονται άνθρωποι...
Μετατόπιση παρακλήσεων από τον θεό στους αγγέλους και επίσης μετατόπιση ευθυνών από τον εαυτόν μας σε κάποιον άλλον που δρα χωρίς εμάς...Εμείς σ' αυτό είμαστε παρατηρητές...Αυτό δεν έχει πρακτική σημασία για την ζωή μας, μια και κανείς δεν μπορεί να δράσει σ' αυτήν χωρίς εμάς!!!
Κατά την ίδια αντίληψη, ναι και ο Ιησούς ειναι θρησκευτικό πρότυπο!!
Η εσωτερική επικοινωνία με άλλα όντα, δεν γίνεται για να σου πουν πως θα ζήσεις, αλλά για να σε υποστηρίξουν στην επανασύνδεσή σου με το θείο...
Μάλλον δεν έχεις εμπειρία με τους ανθρώπους, Μιχαήλ!Η βαρεμάρα δεν έχει να κάνει με κάποιων που προσπαθεί να βρει τον εαυτό τού, να θεραπευτεί. Έχει να κάνει με κάποιον πού απλά λήγω τον ενδιαφέρουν όλα αυτά τα παραπάνω, γι αυτό ως συνήθως τα φορτώνει αλλού
Εκείνοι που η ηθική τους βασίζεται στο να νιώθουν ασφάλεια, κάθε είδους ασφάλεια, δεν είναι ηθικοί, γιατί η επιθυμία για ασφάλεια είναι αποτέλεσμα του φόβου.
φυσικό είναι, με όλα αυτά που έχεις ακούσει για τους αγγέλους, Βασίλη μου...!!!εγώ με αγγέλους δεν έχω σχέση πάντως.. τουλάχιστον ακόμη.
Αυτό που βρίσκω λίγο επικίνδυνο είναι η "προσωποποίηση" με έναν φυσικό άνθρωπο...Εκεί υπάρχουν πολλών ειδών απογοητεύσεις, τουλάχιστον στο θέμα της αγάπης που ο καθένας έχει τον δικον του τρόπο να την εκφράσει...