Η ζωή μου...η ζωή μας! Μέρος Β'

Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

πολύ καλό αετούλι.....
ευχαριστώ >:d<
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Vaso έγραψε:Ευδαιμονία ναι όποιος λέει την λέξη άγγελος και μετά προσθέτει και την λέξη "κόβουν τα καρμικά" ή "θεραπεύουν" ναι έχει θρησκευτικό πρότυπο...

Μακάρι να ήταν ξεκάθαρο στους ανθρώπους, για το τι μπορούν να κάνουν τα όντα που ονομάζονται άγγελοι και τι μπορουν να μην κάνουν τα όντα που λέγονται άνθρωποι...

Μετατόπιση παρακλήσεων από τον θεό στους αγγέλους και επίσης μετατόπιση ευθυνών από τον εαυτόν μας σε κάποιον άλλον που δρα χωρίς εμάς...Εμείς σ' αυτό είμαστε παρατηρητές...Αυτό δεν έχει πρακτική σημασία για την ζωή μας, μια και κανείς δεν μπορεί να δράσει σ' αυτήν χωρίς εμάς!!!

Κατά την ίδια αντίληψη, ναι και ο Ιησούς ειναι θρησκευτικό πρότυπο!!

Η εσωτερική επικοινωνία με άλλα όντα, δεν γίνεται για να σου πουν πως θα ζήσεις, αλλά για να σε υποστηρίξουν στην επανασύνδεσή σου με το θείο...

@};-

Οπότε καλά είπα ότι είναι για αυτούς που έχουν λάθος αντίληψη για τους αγγέλους...
Το αγγελικό ρεικι δεν έχω ιδέα τι λέει απλά το ανέφερα.

Όσο για το αν θεραπεύουν οι άγγελοι, σίγουρα από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τπτ, ώμος αν όπως λες και εσύ βρεις την ασθένειά σου τότε σου δίνουν αρκετή ενέργεια-βοήθεια ώστε να θεραπευτείς, αφότου τους το ζητήσεις βεβαίως βεβαίως...

Η βαρεμάρα δεν έχει να κάνει με κάποιων που προσπαθεί να βρει τον εαυτό τού, να θεραπευτεί. Έχει να κάνει με κάποιον πού απλά λήγω τον ενδιαφέρουν όλα αυτά τα παραπάνω, γι αυτό ως συνήθως τα φορτώνει αλλού
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η βαρεμάρα δεν έχει να κάνει με κάποιων που προσπαθεί να βρει τον εαυτό τού, να θεραπευτεί. Έχει να κάνει με κάποιον πού απλά λήγω τον ενδιαφέρουν όλα αυτά τα παραπάνω, γι αυτό ως συνήθως τα φορτώνει αλλού
Μάλλον δεν έχεις εμπειρία με τους ανθρώπους, Μιχαήλ!
Ενδιαφέρονται για όλα τα παραπάνω, όπως οι πιστοί της εκκλησίας...
Ψάχνουν να βρουν κάπου να τα φορτώσουν, και εκείνοι μένουν απλά στο τυπικό της εργασίας τους...Οι περισσότεροι είναι έτσι, δυστυχώς... Εύκολα και γρήγορα θέλουν αλλαγές στην ζωή τους και η αφύπνιση περνάει μέσα από τον ουρανό και μόνο! Τα της γης παραμένουν το εμπόδιο!!!

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ουτε το ρέικι, ούτε οι άγγελοι θεραπεύουν!!!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Εκείνοι που η ηθική τους βασίζεται στο να νιώθουν ασφάλεια, κάθε είδους ασφάλεια, δεν είναι ηθικοί, γιατί η επιθυμία για ασφάλεια είναι αποτέλεσμα του φόβου.
@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από eudemonia »

Η πιστοί της εκκλησίας ώμος έχουν μάθει να συμπεριφέροντε έτσι από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους.
Πιστεύω πως αυτοί που τα φορτώνουν στον κόκορα δεν τους νοιάζει και το κάνουν απλά από νοοτροπία, έτσι επειδή όλοι το κάνουν. Λεν, έλα μωρέ το ίδιο είναι δεν βαριέσαι...

Όσο για αυτούς που ενδιαφέρονται την άκρη την βρίσκουν...
Τι εννοώ?
Απλά σκεφτείτε πως βρήκατε εσείς την άκρη και τι σας οδήγησε εδώ, στο ρεικι και όχι μόνο.
Κάτι άλλο πιστεύαμε πριν αλλά επειδή ενδιαφερόμασταν και δεν είπαμε δεν βαριέσαι βρεθήκαμε σε ένα εσωτερικό μονόπατη.
Και αυτοί που ας το πούμε «δεν ξέρουν» αλλά δεν βαριούνται έχουν μεγάλη πίστη και με ένα πάτερ ημών καθαρίζονται. Γιατί? Γιατί όταν το λένε πιστεύουν ότι τους κάνει καλά και αυτό είναι που μετράει.
Απ την άλλη όλα έχουν έναν λόγο που γίνονται...

Να πω και κάτι ακόμα για τους αγγέλους...
Κάποιοι χρησιμοποιούν κρυστάλλους κάποιοι aura soma κ.τ.λ.
’λλη προτιμούν να εργάζονται με αρχαγγέλους...
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εντάξει με ότι βολεύετε ο καθένας.. :-D εγώ με αγγέλους δεν έχω σχέση πάντως.. τουλάχιστον ακόμη. :D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ με αγγέλους δεν έχω σχέση πάντως.. τουλάχιστον ακόμη.
φυσικό είναι, με όλα αυτά που έχεις ακούσει για τους αγγέλους, Βασίλη μου...!!!

όμως αν νιώσεις τις μορφές στα πνευματικά πεδία, χωρίς να επεξεργαστείς αυτήν την μορφή παρά μόνο μέσα από όσα την αντιλαμβάνεσαι, τότε θα κατανοήσεις ότι τα όντα στο Σύμπαν, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι!

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

NA KAΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ;ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΜΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ 'Η ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ "ΦΥΓΕΙ",ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Σ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΣΑΝ "ΕΥΘΥΝΗ", ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΑΣ "ΕΠΙΓΕΙΟΣ" ΑΓΓΕΛΟΣ.... @};- [/b]
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ναι Χρύσα μου υπάρχει για τον κάθε άνθρωπο φύλακας ’γγελος.

Μπορεί να μην είναι μόνο ένας. :x :x :x
Μπορεί να είναι και ένας άνθρωπός μας που έχει φύγει από τη ζωή.
Ενώ πιστεύω ότι αναλόγως τη χρονική στιγμή που διανύουμε εναλλάσσονται οι ’γγελοι μας. :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αυτήν την αλήθεια βιώνεις Χρύσα μου και μείνε σ' αυτήν...

ποιός μπορεί να γνωρίζει τόσο βαθιά την σύνδεσή, με ότι νιώθεις ότι σε προστατεύει, ώστε να σου πει ξερά "όχι δεν υπάρχει φύλακας άγγελος"...

Νιώθουμε αγάπη και ασφάλεια μέσα σε ότι μας αναπτύσσει προς αυτές τις ποιότητες, μέχρι να τις κατακτήσουμε!

Αυτό που βρίσκω λίγο επικίνδυνο είναι η "προσωποποίηση" με έναν φυσικό άνθρωπο...Εκεί υπάρχουν πολλών ειδών απογοητεύσεις, τουλάχιστον στο θέμα της αγάπης που ο καθένας έχει τον δικον του τρόπο να την εκφράσει... :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ....... @};-
.............ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..................ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ........ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ !!!!!! :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αυτό που βρίσκω λίγο επικίνδυνο είναι η "προσωποποίηση" με έναν φυσικό άνθρωπο...Εκεί υπάρχουν πολλών ειδών απογοητεύσεις, τουλάχιστον στο θέμα της αγάπης που ο καθένας έχει τον δικον του τρόπο να την εκφράσει...

γιατί...μπορεί απο άγγελος σου να γίνει ανάλογα με την έκφραση και τον βαθμο συνειδητότητας του καθ'ενός ,κάτι αλλο απο φύλακας άγγελος. >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ολα τα πλάσματα έχουνε φύλακες αγγέλους!! Οι άνθρωποι έχουνε αγγέλους ενώ τα ζωάκια έχουνε τις νεράιδες κι άλλα εξωτικά, τα ψαράκια τις νιρηίδες, τα φυτά έχουν άλλα πνευματα και νεράιδες επίσης......Οταν βγείς στην φύση με αγάπη τότε μπορείς να νιώσεις την παρουσία τους ακόμα και αν δεν μπορείς να τα δεις ακόμα!!!
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χρύσα δεν εχω πολλες γνωσεις περι αγγέλων .....ουτε μπορω να κατατάξω αυτο που νιωθω μερικες στιγμές ....δίνοντας του ονομα..
Ομως νομιζω οτι ο καλυτερότερος αγγελος μας ...που ειναι παντα δίπλα μας ειναι η φωνή του ανωτερου εαυτού μας ... @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”