ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κι εγω προχθες εψαχνα τα γυαλια μου που ειναι διαφανα και δεν φαινοταν πουθενά......μετα το απαραίτητο .....τα ειδα ακριβως μπροστα μου επανω σε ενα μαξιλαρι..χε χε .....
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

:-D :-D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Bagia

Δημοσίευση από Bagia »

Θέλω και εγω να μοιραστω κατι που μου συναιβει πριν απο πολυ καιρο
το οποιο μου εχει δημιουργησει μεγαλο φοβο για τον θανατο μου
και συναισθηματα μπερδεμενα.

ελπιζω να με βοηθησετε

στα 17 ημουνα με καποιες φιλες για καφε. Εκει που καθομασταν ηρθε και μας μηλισε ενα αγνωστο παιδι χωρις να εχει γινει κατι ποιο πριν.
Αρχισε να μας λεει για την καθε μια καποια πραγματα,οταν εφτασε σε εμενα μου ειπε οτι εγω τον τραβηξα και ηρθε να μας μιλησει γιατι λεει ειχα χαρισμα εγω γελεσα και του ειπα οτι μου λεει βλακιες.
Ξεκινησε λοιπον να μου λεει για το μελον μου τι θα μου συμβει, μου ειπε καποια πραγματα που βγηκαν αληθινα αλλα αυτο που μου εχει κολληση και μου εχει γινει εμμονη ειναι οτι μου ειπε στα 40 μου θα πεθανω απο ασθα που το ειχα και μικρη.

Αυτον τον ανθρωπο οσο και να εψαξα μετα να τον βρω δεν μπορεσα μονο εκει στην καφετερια τον ειδα απο τοτε τιποτα
το ονομα του ηταν μιχαηλ μου ειπε και επειδη ολα τα υπολοιπα που μου ειπε βγηκαν εχω σκαλωσει με την ιδεα οτι θα συμβει και αυτο δηλ. ο θανατος μου στα 40

ολο αυτο μου εχει δημηουργισει φοβο, μεγαλο φοβο, νιωθω οτι δεν μπορω να το βγαλο απο το μυαλο μου,οταν το σκεφτομαι με πιανουν κατι κρισεις πανικου τρελες και ανχος φοβερο.
δυστυχως δεν ξερω πως να το δουλεψω και να το βγαλω απο πανω μου.Δεν εχω τη δυναμη να το δουλεψω ισως, αισθανομαι οτι ειναι κατι που με βουλιαζει με θλιβη και γενικα μου χαλαει πολες ωραιες μου στιγμες δηλ. οταν βρισκομαι καπου και περναω πολυ καλλα μπαινει η σκεψη αυτη και αρχιζω να τα βλεπω ολα μαυρα με σκεψεις πολυ θλιβερες και με πιανει και ενα βαρος στο στηθος σαν να με εχει πλακωσει κατι.

???????????? :-( :-(
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ !!!!!!!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛ’ ΜΟΥ - ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ - ΓΥΡΩ ΜΟΥ - ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

ολο αυτο μου εχει δημηουργισει φοβο, μεγαλο φοβο, νιωθω οτι δεν μπορω να το βγαλο απο το μυαλο μου,οταν το σκεφτομαι με πιανουν κατι κρισεις πανικου τρελες και ανχος φοβερο.
δυστυχως δεν ξερω πως να το δουλεψω και να το βγαλω απο πανω μου.Δεν εχω τη δυναμη να το δουλεψω ισως, αισθανομαι οτι ειναι κατι που με βουλιαζει με θλιβη και γενικα μου χαλαει πολες ωραιες μου στιγμες δηλ. οταν βρισκομαι καπου και περναω πολυ καλλα μπαινει η σκεψη αυτη και αρχιζω να τα βλεπω ολα μαυρα με σκεψεις πολυ θλιβερες και με πιανει και ενα βαρος στο στηθος σαν να με εχει πλακωσει κατι.

Βαγια .... :-? O:-) ολοι μωρο μου θα πεθανουμε ....... :-D
Το θεμα ειναι να ζησουμε ;) ;) ;) ;) ;)
Ετσι οπως τα λες θα πεθανεις πολυ πιο συντομα σωματικα .......οχι οτι ζεις σημερα ..... :-? :? 8)
Κι οπως λεει και μια διαφημιση .......Οταν φτασεις στα 40 :D ...θα δουμε........
Νομιζω τα εχεις ακομα 15 ....χρονακια μπροστα σου :D :D :D
Το χθες μακρινο
Το Αυριο μυστικο
Μα του ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΘΕΣ ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ .......... :* ;) >:d<
Σε φιλω μικρουλα μου :* O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Bagia

Δημοσίευση από Bagia »

Σε ευχαριστω πολυ Μαργαριτακι μου που με μικραινεις αλλα ειναι
μονο 12 οχι 15 =)) =)) =)) =)) =))
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ !!!!!!!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛ’ ΜΟΥ - ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ - ΓΥΡΩ ΜΟΥ - ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

bagia μου καλως ηρθες @};- >:d<

Υπαρχει ενα παραμυθακι που μοιαζει καπως με το δικο σου περιστατικο
....καποτε μια τσιγγανα ειχε πει σε ενα νεαρο οτι θα πεθανει στα 40 του.Ο νεαρος λοιπον απο εκεινη τη στιγμη αρχισε να τα βλεπει ολα ματαια και απαισιοδοξα ,επεσε σε καταθλιψη και σιγα σιγα αρχισε να αποσυρεται απο ολα.Τα χρονια περασαν και ο νεαρος ποθ ηταν πλεον 50 περιμενε καθε μερα τον θανατο του..Φοβοταν τα παντα,κλεισμενος στο σπιτι μονος και ερημος...δεν εκανε οικογενεια,δε ταξιδεψε,δε χαρηκε τιποτα...

Οσπου εφτασε στα 80 του και αρρωστησε βαρια ..!!Ο γιατρος του ανακοινωσε οτι εχει καρκινο και δεν του μενει πολυς χρονος Ζωης..!!!

Ο γεροντακος αναστεναξε με ανακουφηση ,χαμογελασε....και κοιταζοντας το γιατρο ειπε σιγανα......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Bagia

Δημοσίευση από Bagia »

Σε ευχαριστω πολυ ksan8oula μου για το παραμυθακι σου

πραγματικα αισθανθηκα εναν κομπο στο λαιμο και ενα σφηξιμο στην καρδια μου απιστευτο

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Bagia έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ Μαργαριτακι μου που με μικραινεις αλλα ειναι
μονο 12 οχι 15 =)) =)) =)) =)) =))
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
12 χρονια ....λοιπον
12χ360=4320 μερες
4320 χ24=103680 ωρες
103680χ60=6220800 λεπτα

Που να καθεσαι να περιμενεις :)) =)) :)) =)) :)) :-( >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Βάγια υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαντέψεις τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο.
Από το πρόσωπο, τις κινήσεις, τα λόγια, τον τρόπο που κάθεται και ασφαλώς διαισθητικά.
Ο Μιχαήλ που αναφέρεις έσπειρε τον φόβο μέσα σου κι εσύ του επέτρεψες να ανθίσει.
Νομίζω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί το επέτρεψες.

Δύσκολο να αναγνωρίσουμε το σχέδιο της ψυχής μας, θέλει πολύ κόπο και αφοσίωση.
Πως είναι δυνατόν ο Μιχαήλ να κατάφερε να δει την ψυχή σου μέσα σε λίγα λεπτά ?
Ερχόμαστε στην ζωή ελεύθεροι να βαδίσουμε τον δρόμο που θα επιλέξουμε με απώτερο σκοπό την ένωση με τον εαυτό μας και την Πηγή.

Έχοντας μεγαλώσει μέσα στα πρότυπα και τον φόβο της τιμωρίας, παρασυρόμαστε από τον εγωισμό-αλαζονεία-έπαρση των συνανθρώπων μας και συνεχίζουμε να χτίζουμε λαβύρινθους που μας αποκόπτουν από το θεικό σχέδιο.

Ρωτάς πως θα ξεφύγεις από τον φόβο που σου δημιούργησε.
Το πρώτο βήμα το έχεις κάνει ήδη αναγνωρίζοντας τον.
Το δεύτερο βήμα το ξέρεις ........ αντικατάσταση του φόβου σου με αγάπη για σένα, για την ζωή, για τον σύντροφό σου, για την στιγμή που ζεις.
Προχώρα με εμπιστοσύνη στην ψυχή σου και στον θεό που αγαπά τα παιδιά του.

Μεταφέρω από την <Ιατρική της ψυχής> της Marguerite De Surany

Το άσθμα είναι η ασθένεια αυτού ο οποίος δεν αναζητά την τελειότητα μέσα σε ότι του ταιριάζει, είναι η ασθένεια αυτού που δεν γνωρίζει πως να γεύεται τα όμορφα πράγματα της ζωής, γιατί επιθυμεί να νιώσει δυνατός, πιο δυνατός από όσο μπορεί να είναι.
.......................................................................................................
Όταν βρίσκεται σε κρίση ο ασθματικός νιώθει μόνος. Βλέπει πως δεν έχει αυτά που επιθυμεί. Ασθμαίνει, καθώς συγκρούεται με τις συγκινήσεις του. Πνίγεται καθώς πιστεύει πως έχει απογοητευθεί συναισθηματικά. <Σφυρίζει> για να καλέσει σε βοήθεια, το σύστημα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα. Το περιβάλλον είναι σκλάβος αυτού του ενστικτώδους ανθρώπου, που αναπτύσσει τις δυνάμεις του προς κάθε κατεύθυνση για να προσελκύσει αυτούς που τον αγαπούν. Βλέποντάς τον να χτυπιέται και να πνίγεται, τον λυπούνται και τον οικτίρουν, δίχως να ξέρουν πως, στην πραγματικότητα, αυτή η κατάσταση προκαλείται από κάποιον αδύνατο που θα του άρεσε να παίξει τον ρόλο του ισχυρού................................
Σ' αυτόν εναπόκειται να μάθει πως να γεύεται τα όμορφα πράγματα της ζωής δίχως να προσπαθεί να ξεπεράσει τις δυνάμεις που του έδωσε το πεπρωμένο του.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάγια μου, αν σου πω εγώ ότι θα ζήσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα θα με πιστέψεις?
όχι...
Πίστεψες όμως έναν άνθρωπο που σε είδε δύο λεπτά, και μάλιστα, μέσα σου, ασυνείδητα, του έδωσες και μεταφυσική ιδιότητα...

Κανένα πνευματικό ον υλοποιημένο, δεν θα ερχόταν να σε προετοιμάσει για το θάνατό σου! ΚΑΝΕΝΑ!!!

Γιατί ο θάνατος για τα πνευματικά όντα, είναι μια αιωνιότητα...

Για την ανθρώπινη βλακεία όμως, ο θάνατος είναι ο φόβος που μπορούν να αγκυροβολήσουν σε έναν άλλον άνθρωπο, απλά και μόνο για να εκτονώσουν την υπεροπτική τους διάθεση...

Προστάτεψε τον εαυτό σου από αυτήν την σκεπτομορφή που άλλος την δημιούργησε και την εκτόνωσε πάνω σου...
Με φως και αγάπη για σένα...

Το άσθμα είναι μια ασθένεια ενοχική...
Η ρίζα της είναι στα οικογενειακά βιώματα και προέρχεται από τις εντάσεις και την υπερβολική προστασία που βίωσες εκεί σαν παιδάκι...
Η ασφυχτική αγάπη των γονιών από την μια, που εκδηλώνεται με αγχος για την ζωή των παιδιών τους, και οι τσακωμοί μέσα στην οικογένεια, που το παιδί τους λαμβάνει σαν δική του ευθύνη, είναι η αιτία του άσθματος...

άρχιζε να αποδίδεις τις ευθύνες εκεί που ανήκουν, κοριτσάκι μου...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Bagia »

ποσο δικιο πργματικα εχετε elisavet και βασω
δεν μπορω να πειγραψω αυτο που αισθανομαι ειναι σαν να κλαιει η ψυχη μου μολις τα διαβασα
ειλικρινα δεν το ειχα σκεφτι καθολου ετσι οπως μου το αναλυσατε
ειδα φως μεσα στις σκοτεινες μου σκεψεις

με βοηθησατε παρα πολυ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

margot έγραψε:Βαγια .... :-? O:-) ολοι μωρο μου θα πεθανουμε ....... :-D
Το θεμα ειναι να ζησουμε ;) ;) ;) ;) ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Vaso έγραψε:Σε σένα λειτούργησε έτσι γιατί ήσουν πιστή στον δρόμο του ρέικι! Σε κάποιον άλλον όμως λειτουργεί ανασταλτικά και απομακρύνεται...

Και αυτό εννοώ, όταν λέω ότι την εμπειρία μου στον πνευματικό δρόμο την θέλω ΑΓΝΗ!

Πάντως, τελικά, δίκιο έχεις!
Ο καθένος βρίσκει τον δρόμο του και τον τρόπο για να τον διανύσει...ανεξάρτητα από "γήινους" δασκάλους!!!

Είναι η μόνη αλήθεια!
Ναι γλυκειά μου έτσι είναι!! Αλλωστε όσο συμφεροντολόγα και τσαπατσούλα κι αν ήταν η δασκάλα στην μύηση, το ρέικι και το Σύμπαν σε κρατούν πια από το χερι και σε οδηγούν μαζί με όλους τους αγγέλους και τους αναληφθέντες δασκάλους. Ετσι οδηγήθηκε και εγώ σε εσένα και σε όλους εσάς και ευγνώμονώ το ρεικι και το σύμπαν γι αυτό!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< :* :* :*
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”