Αυτό το βύθισμα στην ομίχλη μας, θα φέρει την ανάδυση στο φως!!ολος αυτος ο εκχυδαϊσμός μιας ενωσης που αντι να ανελίξουμε , την κατεβάσαμε και βυθίσαμε στην ομίχλη των δικών μας προκαταλλήψεων...της δική μας αδυναμίας να χαρίσουμε ..

Συντονιστής: Emmaki
Αυτό το βύθισμα στην ομίχλη μας, θα φέρει την ανάδυση στο φως!!ολος αυτος ο εκχυδαϊσμός μιας ενωσης που αντι να ανελίξουμε , την κατεβάσαμε και βυθίσαμε στην ομίχλη των δικών μας προκαταλλήψεων...της δική μας αδυναμίας να χαρίσουμε ..
Νομίζω ότι κατα βάθος ζητάμε να ενωθούμε με τη θεότητα....ΜΕΣΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ.Προβαλουμ εοπως και σε καθε τι το τελειο το υπερβατικο το αιώνιο στον αλλον γιατί αρνουμαστε να δεχθουμε την τελειότητα μεσα μας,την υπερβαση μεσα μας,την αιωνιότητα μεσα μας!!Elisavet έγραψε:Κατα βαθος ζηταμε να ενωθούμε με την θεότητα και γι αυτο τον σκοπό ψάχνουμε εκεινη την δόνηση που θα μας ελξει προς τα επάνω.
Elisavet έγραψε:Κατα βαθος ζηταμε να ενωθούμε με την θεότητα και γι αυτο τον σκοπό ψάχνουμε εκεινη την δόνηση που θα μας ελξει προς τα επάνω.![]()
Δύσκολα τα πράγματα με το αρσενικό8)
έτσι είναι Βάσω!!!Δωρούλα πολλοί άνθρωποι δεν μπορουν να βγουν από την σαρκική ομίχλη τους...Πεθαίνουν χωρίς να έχουν βιώσει τον έρωτα της ψυχής...Γιατί είναι αδύναμοι να μοιραστούν την ουσία τους!
Βασίλη μου αυτό αναφέρουμε και παραπάνω τέλειος/τέλεια σύντροφος έτσι όπως έχει οριστεί μέσα απο κοινωνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν υπάρχει!!είμαστε εμέις τέλειοι για να προσεγγίσουμε κάτι αντίστοιχο???είναι το δεδομένο της εξέλιξής μας η τελειώτητα απο την άλλη???Τελικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βρούμε τον/την τέλεια σύντροφο, για να είμαστε ευτυχής;
πως εννοείς το "μόνος" και πως εννοείς το "ευτυχισμένος", Βασίλη μου?Εγώ θα ρωτήσω το εξής. Μπορεί τελικά κάποιος να είναι απόλυτα ευτυχισμένος μόνος του
Αυτές οι προτάσεις μου θύμισαν την σχέση των παππούδων μου έντονα.. δύο άγνωστοι άνθρωποι μέσα στο ίδιο σπίτι 50 χρόνια..:shock:Κάποιος εντελώς υλιστής θα έλεγε ότι για να είμαι ευτυχισμένος, θέλω να είμαι υγιής, να έχω μια καλή γυναίκα και δύο αξιολάτρευτα παιδιά και ένα ικανοποιητικό εισόδημα...
Δεν τον ενδιαφέρει να δημιουργήσει τις εσωτερικές προϋποθέσεις γι' αυτό, όλα είναι αυτονόητα...
το μαγικό κλειδί των σχέσεωνΑν τώρα οι ίδιοι άνθρωποι νιώσουν ασφαλείς μέσα στον εαυτό τους, ο καθένας από τον δικό του δρόμο και φροντίσουν να αναπτυχθούν ο καθένας στο βαθμό που μπορεί με συνέπεια και σεβασμό στον εαυτό του, τότε ο ένας θα κατανοησει τις ανάγκες του άλλου και θα τον αφήσει ελεύθερο να τις εκπληρώσει, τροφοδοτώντας την σχέση με αγάπη και φροντίδα.
Μου ρθε στο μυαλό μια φοβερή ατάκα, που είχα διαβάσει πολύ παλιά (ίσως στο Να ζεις να Αγαπάς και να Μαθαίνεις, του Μπουσκάγια, δεν είμαι καθόλου σίγουρη όμως).Αυτές οι προτάσεις μου θύμισαν την σχέση των παππούδων μου έντονα.. δύο άγνωστοι άνθρωποι μέσα στο ίδιο σπίτι 50 χρόνια..
Τελικά η άγνοια σε προικίζει με υπομονή.. 50 χρόνια.. πωωωω χωρίς καμία επικοινωνία πέραν της λεκτικής.. καλύτερα στην μοναξιά που λένε..