Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Giota2103 έγραψε: αλλά είναι μερικές που κάνουν τζίζ μέχρι να βρούν την θέση τους μέσα μας..... :-(

Μακάρι να έκαναν μόνο τζιζ κοριτσάκι :-D
Τσουρουφλάνε :D
Giota2103

Δημοσίευση από Giota2103 »

σε καταλαβαίνω Έλλη μου ...... :*

αλλά εμείς ακάθεκτες!!! :-D
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Εννοείται :-D
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

συμφωνω και εγω οτι οι εμπειριες στον ερωτα ειναι πολυ επωδυνες ομως η αγαπη ειναι πιο δυνατη απο τον πονο!!!!!!!
Μεχρι τωρα ελεγα πως δεν αντεχω αλλο ομως ειναι τελικα ψεμα γιατι ουσιαστικα για να ειμαι εδω που ειμαι σημαινει οτι εχω αντεξει!!!!!!!!!!!
Αρα καθε πονος ειναι και ενα βημα μπροστα και καποια στιγμη ευχομαι να φτασω καπου.......δεν ξερω που.......αλλα ουσιαστικα περιμενω,δεν μπορω να κανω κι αλλιως,υπομονη και θα ερθει αυτο που ζηταω........τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι,θα δειξει!!!!!!!!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

αλλα ουσιαστικα περιμενω,δεν μπορω να κανω κι αλλιως,υπομονη και θα ερθει αυτο που ζηταω........τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι,θα δειξει!!!!!!!!!!!
Φυσικά και μπορείς να κάνεις Χρύσα μου πράγματα και μάλιστα πολλά, τα οποία δεν θα έχουν στόχο την απλή προσέλκυση συντρόφου, αλλά την είσοδο σε μια σχέση που θα σε βοηθήσει να δεις εσένα!! >:d< >:d< ξεκινώντας να εξιχνιάζεις το τι ακριβώς εμπεριέχεις και με τι κριτίρια λειτουργείς να σαι σίγουρη ότι θα βρεις συνοδοιπόρο!!ο δρόμος της συμπόρευσης δεν είναι όμως στολισμένος μόνο με ροδοπέταλα!! @};- @};- @};-

φαντασιωνόμαστε τον πρίγκηπα του παραμυθιού που θα έρθει με το λευκό άλογό του, αλλά τα πράγματα μόνο στα παραμύθια λειτουργούν έτσι!!γιατί στην πργματικότητα ο σύντοφος έρχεται στη ζωή μας για να μάθουμε, να μπούμε σε προκλήσεις και να κάνουμε υπερβάσεις που αφορούν την εξιχνίαση του εαυτού μας!! @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Α, και αυτό το κάνω υπομονή πολύ μοιρολατρικό μου φαίνεται!!δεν γίνονται πράγματα γύρω μας αν δεν δραστηριοποιηθούμε ως προς αυτά!!δράση θέλει, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κάθε φορά για να μπορεί το σύμπαν να το συμπληρώσει!!! ;) :x :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ναι Δωρουλα εχεις απολυτο δικιο.......Σ ΕΥΧΡΙΣΤΩ............ @};-

κανω πραγματα για μενα,για να γινω εγω καλυτερος ανθρωπος,και υστερα θα ερθει και το βασανακι μου!!!!!!!ΣΩΣΤΑ;;;;;;;

:x :x :x :x :x :x :x :x :x

Εξαλλου ελκουμε το ιδιο με μας......αρα πρεπει να π΄ροσεχουμε για να εχουμε...........τον εαυτο μας εννοω!!!!!!!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Α, και αυτό το κάνω υπομονή πολύ μοιρολατρικό μου φαίνεται!!δεν γίνονται πράγματα γύρω μας αν δεν δραστηριοποιηθούμε ως προς αυτά!!δράση θέλει, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κάθε φορά για να μπορεί το σύμπαν να το συμπληρώσει!!! ;) :x :x
συμφωνω οτι εαν κανεις υπομονη χωρις δραση ειναι σιγουρα μιζερο!!!!!!! :oops: :oops:
ομως δεν μπορουμε να εχουμε αυτα που θελουμε την στιγμη που τα θελουμε ,πρεπει να εχουμε υπομονη και τα καλυτερα ερχονται την σωστη στιγμη!!!!!!!!με προσπαθεια φυσικα οχι απο μονα τους!!!!!!!!ομως νομιζω οτι πρεπει ν ακολουθουμε την ροη της ζωης......αλλιως ποναμε πολυ οταν βιαζομαστε!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ομως νομιζω οτι πρεπει ν ακολουθουμε την ροη της ζωης......αλλιως ποναμε πολυ οταν βιαζομαστε!!!!!!!!!!!!
Έτσι είναι κοριτσάκι, δράσε εσύ και μετά μπες στη ροή και όλα θα έρθουν για το καλύτερό σου!!! :x :x :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

:x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Κι αυτό τελικά είναι πολύ όμορφο!!! >:d< >:d< @};-
γιατί στην πργματικότητα ο σύντοφος έρχεται στη ζωή μας για να μάθουμε, να μπούμε σε προκλήσεις και να κάνουμε υπερβάσεις που αφορούν την εξιχνίαση του εαυτού μας!!
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

ANGELS ON EARTH έγραψε: Φυσικά και μπορείς να κάνεις Χρύσα μου πράγματα και μάλιστα πολλά, τα οποία δεν θα έχουν στόχο την απλή προσέλκυση συντρόφου, αλλά την είσοδο σε μια σχέση που θα σε βοηθήσει να δεις εσένα!! >:d< >:d< ξεκινώντας να εξιχνιάζεις το τι ακριβώς εμπεριέχεις και με τι κριτίρια λειτουργείς να σαι σίγουρη ότι θα βρεις συνοδοιπόρο!!ο δρόμος της συμπόρευσης δεν είναι όμως στολισμένος μόνο με ροδοπέταλα!! @};- @};- @};-

φαντασιωνόμαστε τον πρίγκηπα του παραμυθιού που θα έρθει με το λευκό άλογό του, αλλά τα πράγματα μόνο στα παραμύθια λειτουργούν έτσι!!γιατί στην πργματικότητα ο σύντοφος έρχεται στη ζωή μας για να μάθουμε, να μπούμε σε προκλήσεις και να κάνουμε υπερβάσεις που αφορούν την εξιχνίαση του εαυτού μας!! @};- @};- @};-
^:)^ ^:)^ ^:)^

Αυτή η σχέση Χρύσα μου,θα έρθει από κει που δεν την περιμένεις.Θα την καταλάβεις γιατί θα σου μιλήσει η ψυχή σου. :-( @};-

Θα μαθαίνεις πράγματα για σένα κάθε λεπτό και θα παίρνεις απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που αφορούν τον εαυτό σου @};-

Όντως ο δρόμος της συμπόρευσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά είναι θαυμάσιος... :x :x :x
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΕΛΛΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........... :x :x
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

:x :x @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μεσα απο αυτο που ονομαζουμε έρωτα , αναζητούμε τον ιδιο μας τον εαυτό που καποτε ξεχάσαμε. Αυτον προβαλλουμε στο αγαπημένο προσωπο καθε φορά και αυτον θέλουμε ουσιαστικά να ''συλλάβουμε''.
Αν το παρατηρήσουμε θα δούμε οτι η σεξουαλική ενωση αναφερεται σαν φυσική ανάγκη αλλα ουσιαστικά ειναι κυριως ψυχική αναγκη με στόχο την παροδική ταυτιση και προχωρώντας γίνεται πνευματική με απωτερο σκοπο το απολυτο.
Κατα βαθος ζηταμε να ενωθούμε με την θεότητα και γι αυτο τον σκοπό ψάχνουμε εκεινη την δόνηση που θα μας ελξει προς τα επάνω.
Αν η συνουσία [ συν - ουσία δλδ συγχωνευση δυο ψυχών] ηταν απλως μια αναγκη οπως η τροφή , ο υπνος κλπ δεν θα ηταν απαραίτητη ουτε η παρουσία αλλου ατόμου , ουτε η διαφορετικότητα των φύλων.
Ειναι ομως, και αυτο επειδή θέλουμε να ενωσουμε τις δυο δυνάμεις μεσας μας.

Ο πρίγκηπας του μύθου ειναι ενα σύμβολο του ανιμους , δλδ της αρσενικής εκφρασης στο θηλυκό και τα άλογα που ιππευει ειναι οι δυο τάσεις του οντος ...η υλη και το πνεύμα.

Μια χάρη μεσα στην οποία βρισκόμαστε και την οποία περιέχουμε.
Μια λευκή σαγήνη που δημιουργείται οταν μοιράζουμε τον Εαυτό μας με ενα αλλο ανθρωπινο ον.
Μια θερμότητα εφελκύουσα τις συμπαθητικές δονήσεις που αναζητά.
Μια σφαίρα με ολα τα χρωματα του ουράνιου τόξου που διαρκως ακτινοβολεί στο κεντρο της καρδιάς κάθε αγνότητας ..ειναι η Θεότητα, το λευκό , ο έρωτας ..το Ολον...
Και ποσο πολυ παραποιήθηκε η ουσια της απο το ακατανόητο και τα συμπλέγματα μεσα απο οπου περασε τοσους αιώνες..
Τοση χαμενη ομορφιά ...τοσο παρεξηγημενη επαφή με το φως...ολος αυτος ο εκχυδαϊσμός μιας ενωσης που αντι να ανελίξουμε , την κατεβάσαμε και βυθίσαμε στην ομίχλη των δικών μας προκαταλλήψεων...της δική μας αδυναμίας να χαρίσουμε ..

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”