Giota2103 έγραψε: αλλά είναι μερικές που κάνουν τζίζ μέχρι να βρούν την θέση τους μέσα μας.....
Μακάρι να έκαναν μόνο τζιζ κοριτσάκι

Τσουρουφλάνε

Συντονιστής: Emmaki
Φυσικά και μπορείς να κάνεις Χρύσα μου πράγματα και μάλιστα πολλά, τα οποία δεν θα έχουν στόχο την απλή προσέλκυση συντρόφου, αλλά την είσοδο σε μια σχέση που θα σε βοηθήσει να δεις εσένα!!αλλα ουσιαστικα περιμενω,δεν μπορω να κανω κι αλλιως,υπομονη και θα ερθει αυτο που ζηταω........τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι,θα δειξει!!!!!!!!!!!
συμφωνω οτι εαν κανεις υπομονη χωρις δραση ειναι σιγουρα μιζερο!!!!!!!ANGELS ON EARTH έγραψε:Α, και αυτό το κάνω υπομονή πολύ μοιρολατρικό μου φαίνεται!!δεν γίνονται πράγματα γύρω μας αν δεν δραστηριοποιηθούμε ως προς αυτά!!δράση θέλει, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κάθε φορά για να μπορεί το σύμπαν να το συμπληρώσει!!! ;)![]()
Έτσι είναι κοριτσάκι, δράσε εσύ και μετά μπες στη ροή και όλα θα έρθουν για το καλύτερό σου!!!ομως νομιζω οτι πρεπει ν ακολουθουμε την ροη της ζωης......αλλιως ποναμε πολυ οταν βιαζομαστε!!!!!!!!!!!!
ANGELS ON EARTH έγραψε: Φυσικά και μπορείς να κάνεις Χρύσα μου πράγματα και μάλιστα πολλά, τα οποία δεν θα έχουν στόχο την απλή προσέλκυση συντρόφου, αλλά την είσοδο σε μια σχέση που θα σε βοηθήσει να δεις εσένα!!![]()
ξεκινώντας να εξιχνιάζεις το τι ακριβώς εμπεριέχεις και με τι κριτίρια λειτουργείς να σαι σίγουρη ότι θα βρεις συνοδοιπόρο!!ο δρόμος της συμπόρευσης δεν είναι όμως στολισμένος μόνο με ροδοπέταλα!!
![]()
![]()
![]()
φαντασιωνόμαστε τον πρίγκηπα του παραμυθιού που θα έρθει με το λευκό άλογό του, αλλά τα πράγματα μόνο στα παραμύθια λειτουργούν έτσι!!γιατί στην πργματικότητα ο σύντοφος έρχεται στη ζωή μας για να μάθουμε, να μπούμε σε προκλήσεις και να κάνουμε υπερβάσεις που αφορούν την εξιχνίαση του εαυτού μας!!![]()
![]()