Χαίρομαι πολύ για την παρουσία σου στο φόρουμ και καλώς όρισες, θα ήταν και για εμένα προσωπικά άκρως ενδιαφέρον να μάθω λεπτομέρεις για την 'κλίμακα' στην οποία αναφέρεσαι.
Είμαστε όλοι εδώ για να ανταλλάσουμε απόψεις να διαφωνούμε, να μαθαίνουμε (αυτή ειναι και η μεγάλη αξία του διαλόγου)... να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Η ενασχόλησή μου με το Ρέικι είναι αρκετά πρόσφατη, όμως με έχει βοηθήσει ήδη στο να βελτιωθώ ως άνθρωπος, να αποκτήσω μια 'στάλα' προς το παρόν αυτογνωσία, και να 'ωφεληθώ' γενικότερα σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής μου.
Η ενασχόλησή μου με το ρέικι, δεν με προβλημάτισε καθόλου σε σχέση με τη θρησκεία μου (Χριστιανή Ορθόδοξη), αντιθέτως με βοήθησε στο να πλησιάσω τον Ιησού και να τον νιώσω 'μέσα΄ μου και 'δίπλα' μου κάτι που παλαιότερα όσο και αν προσπαθούσα δεν τα κατάφερνα.
Μεγάλη συζήτηση..και δυστυχώς λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας μου αυτή τη στιγμή...δεν μπορώ να την αναπτύξω ιδιαιτέρως...όμως, και παρ' ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχω το χρόνο για να συμμετέχω στο φόρουμ, διάβασα τα λεγόμενά σου και ένιωσα την ανάγκη να καταθέσω και εγώ κάτι.

Καλή μέρα σε όλους σας!