Μπήκα χθές στο μαγαζί με τους κρύσταλους με μια φίλη μου και απο οπου περναγαμε της ελεγα την ονομασια του συγκεκριμενου κρυσταλου που επιανε.
Ερχεται ο μαγαζατορας καποια στιγμη και με ρωταει..<θελετε να δουλεψετε εδω??> χαχαχα
Ενιωσα περηφανη αλλα ακομα κι αν μπορουσα να δουλεψω δε θα δεχομουν...βγαινω παντα αρρωστη απο το μαγαζι ...
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Εχω μια ερωτηση ....
Θέλω να χαρίσω ενα φυλακτό με την πρόθεση να κινήσει τα νηματα ωστε να ενεργοποιηθεί ο ανώτερος εαυτός ενος ανθρώπου που αν και φωνάζει δεν μπορεί να τον ακουσει απο τον φόβο την θλιψη και τις δυσκολίες.
Τι κρυστάλλους θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και πως μπορω να το φορτισω ετσι που να προκληθεί ενα ανοιγμα?
Όσες φορές έχει τύχη να μου σπάσει ένας κρύσταλλος τα κομμάτια του κάνουν τώρα μια διαφορετική εργασία από την αρχική που τον είχα προγραμματίσει , τελείωσε δηλ την αποστολή του και συνεχίζει τη δουλεία με καινούργια εργασία για μένα.
Ξέρω επίσης ότι μπορεί να αποκατασταθεί το κομμάτι του τουλάχιστον σε αιθερικο επίπεδο (εργασία που δεν ξέρω πως να την κάνω αλλά είμαι πεπεισμένος πως γίνεται) εάν θέλω να συνεχίσει την αρχικήτου αποστόλη .
Όταν σπάσει δε τότε είναι που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και αγάπη και ας μη ξεχνάμε ότι το κομμάτι που κρατάμε από κάποιον βράχο έσπασε και τις περισσότερες φορές βίαια, το σοκ είναι μεγάλο για αυτούς.
Το να το θάψουμε στη γη είναι μια μορφή νοσοκομείου θα έλεγα αν και με τα κατάλληλα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε μια εντατική στο σπίτι μας για το κρυσταλλάκι μας.
Αγαπητέ μου Δημήτριε, μου έσπασε ο αμέθυστός μου και κόπηκε ακριβώς στη μέση!
Τι θα ήταν σωστό να κάνω τώρα? Να θάψω τα κομμάτια του, όπως λες, για μερικές μέρες και μετά να τα προγραμματίσω το καθένα ξεχωριστά για κάτι άλλο?
Θεωρείς δηλαδή ότι συνεχίζουν να έχουν δύναμη και να επιτελούν αποστολή?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Δημητρα για μενα δεν υπαρχει σωστο η λαθος πραξε οπως νομιζεις, ακουσε τον εσυ εχεις συνδεση μαζι του, ρωτησε τον πως θελει να υπαρχει .
Βεβαια στην παρουσα φαση εαν μπορεις να τον θαψεις καπου καλα θα ηταν το ιδανικοτερο ειναι μεγαλο το τραυμα, σχισμα θα ελεγα καλυτερα.
Πως εσπασε? και τι τον ειχες προγραμματισει?
Δημήτρη μου, έσπασε την ώρα που έκανα αυτοθεραπεία! Χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο, πετάχτηκα, επειδή είχα πέσει σε ένα σχετικό λήθαργο (!), έπεσε από πάνω μου και έσπασε !
Τον είχα προγραμματίσει για να με βοηθάει στην συγκέντρωση μου στον διαλογισμό και φυσικά τον είχα αφιερώσει στην αγάπη και στο φως!
Για πόσο καιρό νομίζεις ότι θα ήταν καλό να τον θάψω?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!