Σαμπάλλα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χαίρομαι που εισαι ξανα μαζί μας Χρυσούλα :-D ..
Αφήσαμε στην μεση και τα στοιχεία .....και την επηρροή τους....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-( :-( :-( @};- @};- ΄

Χρυσούλα...κορίτσια!!! >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Βρεθηκε την ωρα που το χρειαζόμουν......οταν το θέλησα
Το ξερω οτι ειναι τελειως ασχετο με την Σαμπάλλα , αλλα θα ηθελα να το αφιερώσω στην Χρυσούλα ...με πολλη αγάπη.... @};-

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΓΕΝΗΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ Δ’ ΑΥΤΑΙ ΔΙΗΝΕΚΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΣΤΑΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΛΛΑ, ΠΙΠΤΟΥΣΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΑΣ ΤΥΧΑΣ. ΑΙ ΜΕΝ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΚΑΘΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ Δ’ ΑΥΘΙΣ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΨΥΧΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΟΥΣ ΥΔΑΤΟΣ ΠΗΓΗΣ, ΦΘΑΝΟΥΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ· ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΧΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΝ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΩΜΕΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΛΑΙ ΠΑΛΙΝ, ΣΥΛΛΕΓΟΜΕΝΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΟΧΕΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΙΝΑ ΧΡΟΝΟΝ - ‘Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ. ΠΛΗΝ, ΑΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΝΟΥΝ, ΘΑΤΤΟΝ ‘Η ΒΡΑΔΙΟΝ, ΤΟ ΓΗΙΝΟΝ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ ΤΩΝ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΝ ΤΩΝ, ΜΕΘ’ Ο ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΟΔΥΝΗΡΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΑΥΤΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟΛΥΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΦΥΣΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΗ ΘΕΟΤΗΣ.
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΙΝ ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΓΝΩΜΑΣ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΩΡΙΣΘΕΙΣΑ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΝ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΠΩΛΕΣΕΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Η ΑΠΟΧΩΡΙΣΘΕΙΣΑ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΝ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΠΩΛΕΣΕΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΝ.
Ελένη μου θέλω να το καταλάβω αυτό.Μπορείς να μου το αναλύσεις??

Χρυσούλα μου,Θα ήταν υπερβολή αν τραβούσατε κάποιο βιντεάκι απο αυτές τις μοναδικές στιγμες και να της μεταφέρετε εδώ ??? :-?
Να δημιουργηθεί κάποια κλειστή ομάδα ώστε να μπορούμε και οι υπόλοιποι να το μοιραστούμε βλεποντας το?
Και γιά το Ρέικι και γιά τη Σαμπάλα ...??
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Τα λόγια φαντάζουν λίγα στο μυαλό μου γι αυτό το σεμινάριο.
Απλά συγκλονιστικό.
Από το κέντρο της Γης έως τον Θεό.
Όλα πραγματικά υπέροχα.
Το Ένα- η Ολότητα- Το Σύμπαν- Η Μοναδικότητα
Η Χρυσσουλίτα καταπληκτική !!!!! Ένα ποταμός γνώσεων και συναισθημάτων!!
Χρυσσουλίτα σε ευχαριστω.

Ευχαριστω πολύ πολύ και την ομάδα
Την Μίκα εξαιρετικά φωτεινό πλασματάκι!
Την Γεωργία το ξωτικούλι μας!
Την Θεα Gilda!
Kαι την μοναδική Έλενα!
:x :x :x :x :x :x :x :x
Επισκέπτης

Η ΑΠΟΧΩΡΙΣΘΕΙΣΑ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΝ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΠΩΛΕΣΕΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΝ
Οι πυθαγόριοι πίστευαν στην μετενσάρκωση , οπως και εμεις εδώ.
Ο Πλούταρχος στο απόσπασμα που παρεθεσα που ειναι ενα τμημα ενος μεγαλύτερου, θεωρεί οτι με αυτο , δικαιώνει την πίστη του και λέει οτι.....

Η ψυχή που αποχωρεί [ που μεθίσταται] δεν χάνει τιποτα απο την ΟΥΣΙΑ της , ουτε απο την κοσμική εμπειρία της , ουτε απο αυτα που εμαθε η ιδια προσωπικά.
Δηλαδή ''μεταφερει'' μαζί της οτι ουσιαστικό [ δική της γνωση αφ εαυτού] απέκτησε κατα τΟ περασμα της στη γη] απο καθε Θεϊκή εμπεΙρία που ελαβε [ μυήσεις ] και καθε τι που καταγραφτηκε ως συναισθημα [ προσωπική εμπειρία] στο βιβλίο της ζωης [ ακασικα αρχεία].

Ξανθούλα αν θέλεις παραπάνω..... ευχαρίστως... :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ευχαριστώ Ελένη μου :x >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:-( :-( :-( συγκινήθηκα >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Τίποτα δεν είναι άσχετο με την Σαμπάλλα Ελένη μου.... Η Σαμπάλλα δεν σε ωθεί σε κάποια κατεύθυνση.... περι ψυχής,.... όπως γινόταν με τις διάφορες φιλοσοφικές συζητήσεις των Πυθαγορείων ή Νεοπλατωνικών...σε ωθεί να αναζητήσεις απαντήσεις που να ανταποκρίνονται στην δική σου και μόνο αλήθεια.... !!!
Οι διάφορες φιλοσοφικές αναλύσεις για μένα προσωπικά ήταν μια βάση δεδομένων που ανέπτυσσαν το νοητικό μου ....
Χρειάστηκε να πιω από το Ιερό Ποτήριον της Καρδιάς για να νοιώσω το αληθινό Ύδωρ της Ζωής...
Οι πρόγονοι μας μιλούσαν για Ηλύσια Πεδία.... Εγώ ένοιωσα τον δικό μου Παράδεισο ή Αβατον που σανσκριτικά λέγεται Σαμπάλλα...
Η δόνηση της με έφερε στο κέντρο της Ύπαρξης ...

Μαρία (Ξανθούλα) λυπάμαι αλλά την δόνηση, τον παλμό, την αίσθηση καμία βιντεοσκόπηση δεν μπορεί να αποθανατίσει..... !!!!

Έλενάκι.Τζιλντούλα,Μαράκι σας θυμίζω, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι σεμινάριο.... Είναι η ίδια η ζωή σε όλο της το μεγαλείο...Γειώστε την ενέργεια της σε καθημερινό επίπεδο για να κρατήσετε μέσα σας την ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ για πάντα....!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Το ξέρω Χρυσούλα μου οτι μια βιντεοσκόπηση δε μπορεί να μας δώσει αυτό πού βιώνετε απο κοντά...Απλά έκανα μιά σκέψη.Αν δε γινετε δε πειραζει ...Ευχαριστώ :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Κορίτσια >:d< >:d< >:d<

Χρυσούλα >:d< >:d< >:d<
:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

HARIDEA έγραψε:

Έλενάκι, Τζιλντούλα, Μαράκι σας θυμίζω, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι σεμινάριο.... Είναι η ίδια η ζωή σε όλο της το μεγαλείο...Γειώστε την ενέργεια της σε καθημερινό επίπεδο για να κρατήσετε μέσα σας την ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ για πάντα....!!!!!
Xρυσουλίνι μου >:d< >:d< >:d<

Οντως η Σαμπάλλα είναι η ζωή σε όλο της το μεγαλείο.. Το νοιώθω κοριτσάκι... Ξεδιπλώνονται και έρχονται γνώσεις στην επιφάνεια που με βοηθάνε στην καθημερινότητά μου, στο τώρα μου...

Είμα απίστευτα χαρούμενη και μέσα σε μια ευδαιμονία, που τη ζω καθημερινά... Εχω ανοίξει και νοιώθω τηλεπαθητικά με όλη την ύπαρξη...

Ευχαριστώ @};-
Επισκέπτης

Οι πρόγονοι μας μιλούσαν για Ηλύσια Πεδία.... Εγώ ένοιωσα τον δικό μου Παράδεισο ή Αβατον που σανσκριτικά λέγεται Σαμπάλλα...
Σε νιωθω Χρυσούλα μου :-D
Ειναι σημαντικό να βρει ο καθενας μας το δικό του ιερό..οπως και να το ονομαζει ...
@};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:cry: :cry: :cry: :cry: :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

HARIDEA έγραψε:Ένα ποίημα των Σούφι

http://www.youtube.com/watch?v=QqVBGv2h ... re=related
^:)^ @};- :x Ευλογημένη να είσαι πάντα για το δώρο που μας έκανες Χρυσούλα!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”