μην αρχίσετε τώρα και επιλέγετε μπουκάλια. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο...
Το ζητούμενο είναι να θέλετε να εργαστείτε βαθιά με το χρώμα και το "τζίνι" του μπουκαλιού...
να το δουλέψετε πάνω σας!

Έχω μια δυσκολία στο να το καταλάβω αυτόVaso έγραψε: Σκέψου ότι το μπουκάλι που δουλεύεις ρουφάει το "δηλητήριο" που άφησες άθελά σου να απορροφηθεί απο τον "οργανισμό" σου...αυτόν τον οργανισμό που λέγεται άνθρωπος!
Και στην θέση του "μεταγγίζει" το άρωμα της ζωής και τις ουσίες της στον νέο οργανισμό που αναπτύσσεται και λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
εχει και 'χρυσο' χρωμα στον πατο?..γιατι δεν το βλεπω εγω.....Vaso έγραψε:το χρυσό στο κάτω επίπεδο του 1ου μπουκαλιού .....
έχεις δυσκολία να κατανοήσεις τα δηλητήρια του οργανισμού μας Μαράκι?Isida έγραψε:Έχω μια δυσκολία στο να το καταλάβω αυτόVaso έγραψε: Σκέψου ότι το μπουκάλι που δουλεύεις ρουφάει το "δηλητήριο" που άφησες άθελά σου να απορροφηθεί απο τον "οργανισμό" σου...αυτόν τον οργανισμό που λέγεται άνθρωπος!
Και στην θέση του "μεταγγίζει" το άρωμα της ζωής και τις ουσίες της στον νέο οργανισμό που αναπτύσσεται και λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Vaso έγραψε:έχεις δυσκολία να κατανοήσεις τα δηλητήρια του οργανισμού μας Μαράκι?Isida έγραψε:Έχω μια δυσκολία στο να το καταλάβω αυτόVaso έγραψε: Σκέψου ότι το μπουκάλι που δουλεύεις ρουφάει το "δηλητήριο" που άφησες άθελά σου να απορροφηθεί απο τον "οργανισμό" σου...αυτόν τον οργανισμό που λέγεται άνθρωπος!
θα σου πω μάνι μάνι ένα..."η κριτική"... ;)
Αν και διάβασα όοοολο το τόπικ δεν καταλαβα την διαδικασία που γίνονται τα παρακάτω
Ζεφυράκι στον Ψαρά κοιταξες?? έχω μαθει ότι τα εχει φερει και μπορεις να τα προμηθευτεις, δεν ξερω βεβαια τι δυναμικη εχει σε στοκ μια ερώτηση παντως δεν είναι κακη ;)zefira έγραψε:Θα ψάξω να βρω από που μπορώ να προμηθευτώ τα μπουκαλάκια αυτά. Ήξερα ένα μαγαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη που ασχολιόταν με το Αυρα και σώμα άλλα πήγα εχθές και δυστυχώς έχει κλείσει![]()