Aχ ψυχή μου εσύ δίψαγες κα εγώ δεν άκουγα....Αναζητούσες και εγώ σε κορόιδευα γιατί για μένα ο Νους ήταν ο αφέντης...Εσένα σε είχα φυλακίσει και σε αγνοούσα επιδεικτικά....
Πόσο υπομονή είχες ψυχή μου... Δεν ήμουνα ευτυχισμένη και όμως το φταίξιμο δεν ήταν δικό αλλά κάποιου άλλου...
Πόσα άντεξες ψυχή μου...Απορώ πως δεν λύγισες από καμιά βαριά αρρώστεια... Με έσπρωχνες γλυκά να βρω την άκρη στον δικό μου λαβύρινθο αλλά εγώ έλεγα υπερφίαλα...χα χα γνωρίζω τον δρόμο της εξόδου...Ταξίδευα από το ένα μέρος στο άλλο και τίποτα δεν με κρατούσε... Τότε ήλθες στον ύπνο μου αγαπημένε μου εαυτέ.. Αληθινέ μου Εαυτέ... Νόμισα, ότι ήταν ένα από τα όνειρα εκεί στο γλυκοχάραμα...¨Ομως ήταν ένα όνειρο που μου έδειξε μια άλλη οπτική, μια άλλη όψη που μου άλλαξε την ζωή... Ο Νους σιώπησε από το δέος ...και υποκλίθηκε ταπεινά στην Ύπαρξη που με έβγαλε από τα δεσμά μου....!!!!!
Εαυτέ μου σ'αγαπώ πολύ μα πάρα πολύ!!!!
Όπως θα είδατε .. οι δημοσιεύσεις που είχαν σχέση με τη Συγχώρεση διασπάστηκαν για να δημιουργηθεί ένα θέμα που να αφορά το θέμα αυτό.. οπότε να μείνει αυτούσιο το θέμα Σαμπάλα για όποιον θέλει πληροφορίες ή έχει απορίες για αυτό...
Γλυκιά μου Τζιλντούλα η Σαμπάλλα εκφράζει την αναζήτηση της αιώνιας νεότητας και την αθανασία αλλά όχι με την έννοια που δίνουν κάποιοι επιτήδειοι για άλλους σκοπούς....
Από την εποχή του Βασιλιά Αρθούρου και του ’βαλον υπήρχε αυτή η αναζήτηση που έμοιαζε με την ίδια αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου του Graal που όποιος έπινε θα γιατρευόταν από κάθε ασθένεια και θα έχαιρε νεότητας για πολλά χρόνια....
Ο Αναληφθείς Διδάσκαλος Γερμανός τα χρόνια της ενσάρκωσης του ποτέ δεν έδειχνε ακόμα και σε μεγάλη ηλικία πάνω από 30-35 ετών
Για την αιώνια νεότητα το μυστικό είναι η εσωτερική αλχημεία που δεν αφήνει τα κύτταρα να γεράσουν αλλά τα τροφοδοτεί με φως κάνοντας τα πιο λεπτοφυή....
Αν λοιπόν φέρουμε το Πνεύμα στην ζωή μας και γεμίσουμε κάθε πόρο του σώματος μας με αυτό, αν αναγνωρίσουμε την θειικότητα μας σαν Ύπαρξη και καθαρίσουμε τον νου μας από τις νοητικές τοξίνες τότε θα εμφανιστεί ένας άλλος πανέμορφος εαυτός....
Όμως ενώ ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για διάφορες κούρες ομορφιάς δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε χρόνο για την ανάπλαση του εαυτού μας μέσα από τα 3 στάδια : ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΠΑΡΟΝ -ΜΕΛΛΟΝ μέχρι και τα 3 να γίνουν ένα διηνεκές ΤΩΡΑ
Τα 3 στοιχεία της αλχημείας: ΑΛΑΣ(παγιδευμένη Σοφία) παρελθόν
ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ( Εξέλιξη- εμπειρία) παρόν
ΘΕΙΑΦΙ ( Στόχος - κατεύθυνση) μέλλον
Δουλεύοντας και με τα 3 στοιχεία αναγνωρίζεις ποιός πραγματικά είσαι και έχεις κατακτήσει σταδιακά την μεταστοιχείωση του μολύβδου σε χρυσό....Του παλαιού εαυτού σε ένα λαμπερό, πανέμορφο και μοναδικό που θα έχει ανακτήσει την αληθινή του δύναμη!!!!
Αν λοιπόν φέρουμε το Πνεύμα στην ζωή μας και γεμίσουμε κάθε πόρο του σώματος μας με αυτό, αν αναγνωρίσουμε την θειικότητα μας σαν Ύπαρξη και καθαρίσουμε τον νου μας από τις νοητικές τοξίνες τότε θα εμφανιστεί ένας άλλος πανέμορφος εαυτός....
Χρυσούλα μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Χρυσούλα εδω και καιρό με "τραβάει" κάτι στην Σαμπάλλα.. και σίγουρα θα κάνω το σεμινάριο.. η μόνη δυσκολία είναι ο χρόνος αφου απ'όσο ξέρω κρατάει αρκετά εε;;
Το κατάλαβα Ηλία μου!!! Η Σαμπάλλα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και όταν ακούσεις "το κάλεσμα" το κάλεσμα του εαυτού τότε δεν υπάρχουν εμπόδια..Νοιώθεις την δόνηση να ηχεί μέσα σου και αυτός ο ήχος σε κάνει να παραμερίζεις τα πάντα.....!!!
Είναι η δόνηση της υπέρτατης αγάπης που σε φέρνει σε επαφή με τον αληθινό σου εαυτό, που ίσως αγνοούσες μέχρι στιγμής, και σε ωθεί να αγγίξεις την Θεία Τελειότητα μέσα από την υπέρβαση .....