και θα συμπληρώσω Χρυσουλάκι, ότι ένα σεμινάριο μας δίνει απλά τα κίνητρα να βιώσουμε το σύμπαν... Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα άλλο, εκτός από γνώση...
Ανοίγει τον νου και τα κύτταρα για να προετοιμαστούν για την ατομική μας υπέρβαση...ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...!
Κανείς δεν θα την κάνει για εμάς! Ούτε Δάσκαλος, ουτε καν το ίδιο το Σύμπαν! ;)
Βασούλα αυτά που έγραψες με εκφράζουν ΑΠΟΛΥΤΑ !!!
Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν και εμένα μου αρέσει η αλήθεια να είναι διάχυτη, ώστε να αποφεύγονται παρερμηνείες !!!!!
Πραγματικά Τζιλντάκι αφήνεσαι να σε οδηγήσουν οι αισθήσεις σου...Να νοιώσεις, να διευρυνθείς ακούγοντας τον ήχο...όχι μόνο τον ήχο με το οποίο είναι εξοικειωμένη η ακουή σου, αλλά ένα ήχο που είναι γνώριμος σε κάθε κύτταρο σου αλλά που οι νότες του οι οκτάβες του δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές... Όμως η απίστευτη αρμονία του δονεί τον μικρόκοσμο μας και συνηχεί ταιριαστά με τον μακρόκοσμο ξεκλειδώνοντας μια ώθηση προς τα επάνω που σε φέρνει σε κόσμους μακρινούς αλλά τόσο κοντινούς που μαγεύεσαι και μένεις εκστατικός σε αυτό που "πραγματικά είσαι"
το μεγαλείο της ύπαρξης, το μεγαλείο της πολυδιάστατης ύπαρξης!!!
Το μεθύσι των αισθήσεων θα κρατήσει όσο εσυ δουλεύεις με τον εαυτό και δεν αφεθείς μόνο στην μαγεία και μετά τα ξεχάσεις όλα....
HARIDEA έγραψε:Πραγματικά Τζιλντάκι αφήνεσαι να σε οδηγήσουν οι αισθήσεις σου...Να νοιώσεις, να διευρυνθείς ακούγοντας τον ήχο...όχι μόνο τον ήχο με το οποίο είναι εξοικειωμένη η ακουή σου, αλλά ένα ήχο που είναι γνώριμος σε κάθε κύτταρο σου αλλά που οι νότες του οι οκτάβες του δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές... Όμως η απίστευτη αρμονία του δονεί τον μικρόκοσμο μας και συνηχεί ταιριαστά με τον μακρόκοσμο ξεκλειδώνοντας μια ώθηση προς τα επάνω που σε φέρνει σε κόσμους μακρινούς αλλά τόσο κοντινούς που μαγεύεσαι και μένεις εκστατικός σε αυτό που "πραγματικά είσαι"
το μεγαλείο της ύπαρξης, το μεγαλείο της πολυδιάστατης ύπαρξης!!!
Το μεθύσι των αισθήσεων θα κρατήσει όσο εσυ δουλεύεις με τον εαυτό και δεν αφεθείς μόνο στην μαγεία και μετά τα ξεχάσεις όλα....
Χρυσούλα μου
Εχω εντοπίσει τον τελευταίο καιρό να έρχονται στα αυτιά μου διάφοροι ήχοι που αφήνομαι να τους νοιώσω...Είναι τόσο έντονο το συναίσθημα που μου βγάζουν...
Έλενα μου ο ήχος είναι δόνηση. Η δόνηση που κάνουν τα ουράνια σώματα όταν κινούνται η δόνηση που κάνει κάθε ηλεκτρόνιο σε κάθε κύτταρο σου...Αφέσου και αφουγκράσου αυτό το σιγανό ψίθυρο... Νοιώθεις ένα μεγαλείο μέσα στη απόλυτη σιωπή....
Θυμάμαι τα λόγια του αστροναύτη όταν τον ρώτησαν αν είδε ή άκουσε κάτι στην σελήνη... " Δεν είδαμε τίποτα είπε, όμως η σιωπή που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα είχε ένα μεγαλείο που τα έλεγε όλα...."
HARIDEA έγραψε:Θυμάμαι τα λόγια του αστροναύτη όταν τον ρώτησαν αν είδε ή άκουσε κάτι στην σελήνη... " Δεν είδαμε τίποτα είπε, όμως η σιωπή που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα είχε ένα μεγαλείο που τα έλεγε όλα...."
;)
Εγώ ένα βράδυ νόμιζα πως άκουγα ένα τραγούδι, άγνωστο, λίγο πριν κοιμηθώ.. αλλά δεν ξέρω αν ήταν οι παρενέργειες της υπνηλίας..
Όταν χαλαρώνουμε Βασίλη εκείνη την στιγμή οι αισθήσεις μας γίνονται πιο οξείες και μπορούμε να ακούσουμε ήχους που δεν είναι συμβατοί με ό,τι γνωρίζουμε σαν ηχητική δόνηση με τον συνηθισμένο τρόπο...Είναι πιθανό να ήταν κάποια αίσθηση για σένα ή όντως κάποιο τραγούδι που είχες ακούσει κάποια στιγμή και το υποσυνείδητο συγκράτησε σε ανύποπτο χρόνο..
Αγαπουλίνι υπομονή και όχι αδημονία.....Όμως κατανοώ γιατί και εγώ παρόλο που θέλω να το παίξω νηφάλια, cool, ψύχραιμη κλπ πειράζει που μου αρέσει να αφήνομαι και να εκστασιάζομαι και να θέλω να βιώνω συνεχώς αυτή τη γλύκα που δεν περιγράφεται με απλές λέξεις, ????? Αλλά δεν παύω να γειώνομαι μετά και να επαναλαμβάνω, ότι τα παντα είναι γνώση αρκεί να φέρνεις αυτή τη γνώση στην καθημερινότητα σου!!!!!!
HARIDEA έγραψε: Αλλά δεν παύω να γειώνομαι μετά και να επαναλαμβάνω, ότι τα παντα είναι γνώση αρκεί να φέρνεις αυτή τη γνώση στην καθημερινότητα σου!!!!!!