Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Εμμάκι διάβασα τα γραφόμενά σου. χμ..δεν έχω να πω ή να σχολιάσω ούτε και εγώ τίποτα, ήταν όλα τόσο ουσιαστικά!

Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως βλέπω μια Εμμα που κάνει ΑΛΜΑΤΑ και πως διαβάζω μια Εμμα που έχει γίνει ΠΟΙΗΤΡΙΑ με βαθιά και ουστιαστικά μηνύματα.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΜΑ!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ...αν και τα γεγονότα τόσο πρόσφατα....!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΜΑ που έχεις τα κότσια (κάτι άλλο θα ήθελα να πω προφορικά..αλλά ας μην το γράψω εδώ...) και πηγαίνεις ΒΑΘΙΑ ΒΑΘΙΑ ΒΑΘΙΑ στην Εμμα!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ - ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

@};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Έμμα εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι, να βγάλεις ότι συναίσθημα έχει μέσα, οτιδήποτε και να είναι αυτό, μέχρι να νιώσεις το "κενό" που δεν είναι ακριβώς κενό, αλλά, σημάδι ότι μπορείς να συνεχίσεις. Δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τον άνθρωπο που ήσασταν μαζί, απλώς παύει να σε πονάει η ανάμνηση του χωρισμού. Έτσι τουλάχιστον το έχω νιώσει εγώ. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μαρακι μου σε ευχαριστω τοσο πολυ......και να ξερεις οτι δυο χρονια εχεις συμβαλλει κι εσυ σε αυτη την εξελιξη μου.....σε αγαπαω πολυ!!!!!! :-( :-( :-( @};- @};- @};-

Βασιλη μου...εχω συναισθηματα.....και δεν θελω να τα παγωσω απλα τα νιωθω και μου αρεσει πολυ αυτο!!εξαλλου ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που η θλιψη μου ειναι αρμονικη...... :-D

Και ο ξεριζωμος που νιωθω ειναι ενα φυσικοτατο αποτελεσμα απο το "γκρεμισμα" μιας ουσιαστικης σχεσης....αλλα αν προσπαθησεις να αισθανθεις αυτο το "κενο" που λες εσυ Βασιλη μου.....εχεις χασει το μεγαλειο του απολυτου συναισθηματος!!!
Σιγουρα καποια στιγμη......απλα θα επουλωθει η πληγη!!!
Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη μου.... :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Φωτεινουλα μου κι εγω σε αγαπαω.... >:d< >:d< :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να χάσεις το απόλυτο συναίσθημα! Αυτή είναι η μεγαλύτερη απολαβή από τις σχέσεις.
Απλά να μην προσπαθήσεις να καταπιέσεις κανένα συναίσθημα, του τύπου, "τωρα δεν πρέπει να κλάψω γιατί με κρατάει πίσω" ΟΧΙ βέβαια.
Αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις.. :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Εμμούλα κοιτώντας στη ζωή μου πίσω... έζησα πολλά χρόνια διαχωρισμένη από τον πραγματικό μου εαυτό για να "ευδοκιμούν" οι εκάστοτε σχέσεις - κι όχι μόνο οι ερωτικές.
Ξέρω τι σημαίνει, να αγαπάς, αλλά να μην θέλεις να χάσεις τον Εαυτό σου και να δίνεις τέλος σε μια σχέση, που δεν σου άφηνε περιθώρια για αλήθεια...
Σήμερα που το διαβάζω θέλω να πω ότι με θυμάμαι να μην αφήνω περιθώρια να εκδηλωθεί η αλήθεια μου, να μπαίνω σε σχέσεις με μια μικρή "έκπτωση", από φόβο... για να μην τρομάξω, να μην ευνουχίσω, να μην γελοιοποιηθώ, μήπως δεν αρέσω και πληγωθώ...
Σε άλλες πάλι ενώ κατά τη διάρκειά τους εξελισσόμουν σαν άνθρωπος, ένιωθα αναγκασμένη να κρατάω μόνο για μένα ό,τι νέο αφού "διέκρινα" φόβο για ό,τι νέο έφερνα στη σχέση, έξω από το "Εμείς" κι έξω από τα ανιχνεύσιμα τμήματα του "Εγώ" του άλλου.
Και πάλι φόβος δλδ... Κι ενώ ταμπουρωνόμουνα με τρόπο εγωιστικό, κάθε βήμα εξέλιξης για μένα σηματοδοτούσε ένα βήμα απομάκρυνσης από τον εκάστοτε σύντροφο.
...

Σχεδόν όλες τις φορές που θέλησα να μοιραστώ ουσιαστικά κι ολοκληρωτικά, έλαβα την αποστομωτική απάντηση: ’λλαξες, δεν είσαι ευτυχισμένη μαζί μου; :?
Φόβος για την αλήθεια μου, για τη χαρά, για τη σκέψη, την ελευθερία, τη διαφορετικότητα, την εξέλιξη, την αναζήτηση...

Το "ολοκληρωτικά" στις σχέσεις τείνει δυστυχώς να μεταφράζεται αλλιώς: συγχώνευση και άνθρωποι σε καταστολή :-(

Δλδ οι χειρότεροι ξένοι χωρίς διαπιστευτήρια...

Αυτές είναι οι σκέψεις που κάνω παρακολουθώντας το ποστ.

Κουκλίτσα... το ξέρεις ε; είναι λίγο δύσκολος ο δρόμος...
Όσο εξακολουθείς να θέλεις να είσαι η ενσάρκωση των ονείρων σου κι η αλήθεια σου ολόκληρη...

Μην κάνεις εκπτώσεις, δε σου αξίζει κάτι λιγότερο.
Γίνε αυτή που είσαι.
Μείνε αυτή που είσαι.
Σε κάθε βήμα.

@};- :x >:d<
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγγελα , θα μπορουσα να το εγραφα κι εγω ενα τετοιο ..... :x ιδιως εκεινες οι παραγραφοι με τις αλλαγες... :oops:
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Εμμάκι δεν διαφωνούμε πουθενά... συμφωνώ μέ όλα όσα λές...
Ποτέ δεν είπα ότι κάτι είναι πολύ χαζό ή αστείο για να συζητηθεί....
Πόσο μάλλον το μοιρασμα.. μέσα σε μία σχέση...
Όλες οι συζητήσεις είναι ουσιαστικες σε μια σχέση Εμμα μου...
και φυσικά δεν πρεπει να καταπιέζεσαι σε μια σχέση.. όταν αυτό γινεται.. έχουν όλα τελειώσει....

>:d<

(Δεν κατάλαβα σε τι διαφώνησες μαζί μου.. ίσως δεν είχα εκφράσει καλά κάτι και μπερδευτηκες...) :D
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Αετούλι... >:d<

Το σενάριο περί εξέλιξης είναι πολυπαιγμένο μάλλον! :D
Μπαίνουμε σε μια σχέση βάζοντας από ένα μικρό σπόρο ο καθένας και αυτοί, ξεδιπλώνονται όπως ακριβώς θα γινόταν με το σπόρο ενός φυτού.
Σκίζουν, φανερώνοντας το "πιο μέσα", και ακόμη πιο μέσα... ετοιμάζονται για την άνοδο...
Ε, αυτό το φυσικό αναπόφευκτο τελικά ξενίζει την εγωκεντρική μας συνείδηση.
@};-
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ναι Βασιλη μου....το γνωριζω..γιατι το βιωνω.. :D :x :x :x :x :x :x

Αγγελα μου >:d<

Ηλια μου.... :)) :))
Στο γεγονος οτι δε μπορει μονο ο ενας να κανει τη δουλεια και για τους δυο..... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ούτε σ αυτό διαφωνούμε!!!!! η σχέση προυποθέτει "δουλεια" κι απο τους 2!! =)) =)) =)) =)) =)) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εμμανουελάκι μου μικρό.....μα με τοσο μεγάλη ψυχή.....

Με άφησες άφωνη....

Προχώρα γλυκειά μου.....γιατι εσενα ο δρόμος σου είναι μονο.....μπροστά....και ψηλά.....

Και είμαστε όλοι εδω....και να δούμε και το "μικρό μου πόνυ" και το " μικρό σπίτι στο λιβάδι" και να κλάψουμε και να γελάσουμε...

Αυτό είναι ΖΩΗ

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Εμμακι τοσο μικρη αλλα δινεις μεγαλα μαθηματα >:d< >:d<
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έμμα σε αγαπώ!!! @};- :x O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA