Καποιες στιγμες που νιωθεις ευαλωτος...αρνεισαι να ακουσεις την ψυχη σου που φωναζει βοηθεια!!
Ομως αυτη ειναι η μαγεια....να μην βλεπεις γιατι πολυ απλα εισαι τυφλος...και ξαφνικα να βρισκεις το φως μεσα σου που σε καθοδηγει χωρις εγωισμο στην αληθινη σου φυση...σε αυτο που εχουμε ολοι μεσα μας....!εκει ειναι το μεγαλειο......
Φυσικα και εχουμε ολοι βιωσει ενα ιδιο ή και παρομοιο περιστατικο..ολοι μοιαζουμε μεταξυ μας..γιατι ολοι κανουμε σχεδον τα ιδια λαθη με τους εαυτους μας....
Μεχρι που να φτασεις για μια αγαπη.....?
Για ποσο ακομα θα χανεις τα αυθεντικα κομματια σου βαζοντας στη θεση τους καλπικες δεκαρες..?
Δεν αναρωτιεμαι αν αξιζε...γιατι για μενα αξιζε και με το παραπανω....ηταν το πιο σημαντικο κομματι.....στη ζωη μου ολοκληρη.....γιατι παντα ημουν αδυναμη να αντιληφθω καποια πραγματα στη ζωη μου και παντα εχανα την Εμμανουελα βαζοντας τη ταμπελα του "καλου παιδιου" μεσα μου για να μην δυσαρεστησω κανεναν.......
....με αποτελεσμα για να γινομαι αρεστη να χανω την πραγματικη μου ουσια και να αλλοιωνω κομματια του αληθινου μου εαυτου για να μη χασω αυτη τη ταμπελα.......
Ποσα χρονια ακομα θα κουβαλαω στην πλατη μου αυτο το βαρος...?ΤΕΛΟΣ μεχρι εδω....
Κουραστηκα να θελω να γινομαι αυτο που θελουν οι αλλοι.....γιατι εγω ειμαι εγω......και στη ζωη μου ενα πραγμα εχω μαθει....οτι ο εαυτος μας ειναι ενα βημα πριν το τελειο θαυμα στον κοσμο ...τελειοποιηται στην ενωση του με την Πηγη!
Ε ας το νιωσουμε.....
Σας ευχαριστω ολους σας για τη στηριξη σας...τα εκφραζω εδω γιατι μεσα απο τα δικα μου λογια μπορει να βοηθηθουν και αλλοι ανθρωποι....
(δε μπορω να πω παντως....μου ηρθε εμπνευση..

)