Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μαρακι μου δεν εχει σημασια η λεξη......σημασια εχει το ξεριζωμα που νιωθω....αλλα για καλο γινονται ολα......τιποτα για κακο!!!

Σε ευχαριστω πολυ Μαρακι μου >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Το ξερω καρδουλα μου οτι ολα γινοντε για κατι καλυτερο.Η Ζωη απο μονη της αναλαμβανει να διωξει τα εμποδια που μας απομακρυνουν απο την πραγματικη ευτυχια και την ευχαριστουμε γι αυτο ^:)^

>:d< :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Έμμα ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Emmanouela έγραψε:Μαρακι μου δεν εχει σημασια η λεξη......σημασια εχει το ξεριζωμα που νιωθω....αλλα για καλο γινονται ολα......τιποτα για κακο!!!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εμμάκι, το μεγαλείο της ψυχής μας είναι να την αφήνουμε να είναι ευάλωτη, ευαίσθητη...Εκεί είναι η δύναμη!

Ξέρω τι σημαίνει, να αγαπάς, αλλά να μην θέλεις να χάσεις τον Εαυτό σου και να δίνεις τέλος σε μια σχέση, που δεν σου άφηνε περιθώρια για αλήθεια... Εκεί ειναι η δύναμη κοριτσάκι μου...

Να βάζεις εσύ τέλος, σε κάτι που μέσα σου δεν έχει τελειώσει!
Σε νιώθω...σ' αγαπώ...είμαι εδώ! :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Να βάζεις εσύ τέλος, σε κάτι που μέσα σου δεν έχει τελειώσει!
Αυτό κι αν ειναι φωτιά στην φωτιά!
Εμμακι μου .....κι αυτο το εκανα και σε νοιωθω!! :x >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Καποιες στιγμες που νιωθεις ευαλωτος...αρνεισαι να ακουσεις την ψυχη σου που φωναζει βοηθεια!!
Ομως αυτη ειναι η μαγεια....να μην βλεπεις γιατι πολυ απλα εισαι τυφλος...και ξαφνικα να βρισκεις το φως μεσα σου που σε καθοδηγει χωρις εγωισμο στην αληθινη σου φυση...σε αυτο που εχουμε ολοι μεσα μας....!εκει ειναι το μεγαλειο......

Φυσικα και εχουμε ολοι βιωσει ενα ιδιο ή και παρομοιο περιστατικο..ολοι μοιαζουμε μεταξυ μας..γιατι ολοι κανουμε σχεδον τα ιδια λαθη με τους εαυτους μας....

Μεχρι που να φτασεις για μια αγαπη.....?
Για ποσο ακομα θα χανεις τα αυθεντικα κομματια σου βαζοντας στη θεση τους καλπικες δεκαρες..?

Δεν αναρωτιεμαι αν αξιζε...γιατι για μενα αξιζε και με το παραπανω....ηταν το πιο σημαντικο κομματι.....στη ζωη μου ολοκληρη.....γιατι παντα ημουν αδυναμη να αντιληφθω καποια πραγματα στη ζωη μου και παντα εχανα την Εμμανουελα βαζοντας τη ταμπελα του "καλου παιδιου" μεσα μου για να μην δυσαρεστησω κανεναν.......

....με αποτελεσμα για να γινομαι αρεστη να χανω την πραγματικη μου ουσια και να αλλοιωνω κομματια του αληθινου μου εαυτου για να μη χασω αυτη τη ταμπελα.......

Ποσα χρονια ακομα θα κουβαλαω στην πλατη μου αυτο το βαρος...?ΤΕΛΟΣ μεχρι εδω....

Κουραστηκα να θελω να γινομαι αυτο που θελουν οι αλλοι.....γιατι εγω ειμαι εγω......και στη ζωη μου ενα πραγμα εχω μαθει....οτι ο εαυτος μας ειναι ενα βημα πριν το τελειο θαυμα στον κοσμο ...τελειοποιηται στην ενωση του με την Πηγη!

Ε ας το νιωσουμε.....

Σας ευχαριστω ολους σας για τη στηριξη σας...τα εκφραζω εδω γιατι μεσα απο τα δικα μου λογια μπορει να βοηθηθουν και αλλοι ανθρωποι....

(δε μπορω να πω παντως....μου ηρθε εμπνευση..
:D )

:x :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

κοριτσάρα μου είσαι μοναδική >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Μεχρι που να φτασεις για μια αγαπη.....?
Για ποσο ακομα θα χανεις τα αυθεντικα κομματια σου βαζοντας στη θεση τους καλπικες δεκαρες..?
Για την αγάπη δεν χρειάζεται να φτάσεις πουθενά...
Για την αγάπη δεν χρειάζεται να καταλύσεις τα όρια σου...
μέσα σε μια σχέση οι άνθρωποι αλλάζουν... κάποιοι λίγο .. κάποιοι πολύ.. όχι για να προσαρμοστουν στα θέλω του άλου.. αλλα επειδή θέλουν αυτοι.. γιατι αναγνωρίζουν δικά τους θέματα που τους οδηγησαν στο να έχουν κάποια συμπεριφορά ή κάποια αντίδραση.. και για τη δική τους εξέλιξη...

Το έχουμε πεί και στο παρελθόν.. ότι όταν δεν μας δείχνουν ή δεν δείχνουμε τον αληθινό εαυτό μας στους άλλους.. παρα μόνο ένα προσωπείο για να μας αγαπήσουν ή να τους αγαπήσουμε είναι σίγουρο ότι η σχέση έχει ημερομηνία λήξης... γιατι κανείς δεν αντέχει να κρατάει αυτό το προσωπείο για πάντα....

η αγάπη δεν περιλαμβάνει μόνο τα "καλα" του άλλου.. αυτά που αποδεχόμαστε εμεις σαν "καλα" με βάση τα δικά μας θέλω και τα δικά μας βιώματα... συμπεριλαμβάνει τον άλλον σαν συνολο .. Δεν τα αποδέχεται απλά..... και προσπαθεί να τα αλλάξει στην πορεία της σχέσης...
Φυσικά σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν πράγματα που κάνει ο ένας ή ο άλλος που μας φαίνονται κάπως ή που δεν μας αρέσουν.. αυτό δεν πάει να πεί πως δεν τον αγαπάμε ή πως δεν μας αγαπάει... τέτοια θέματα τα συζητάει ένα ζευγάρι και τα εκφράζει ο ένας στον άλλον... Κάποιες φορές καταλήγοντας κάπου.. κάποιες άλλες δεν καταλήγει πουθενά.. εξαρταται πάντα απο το θεμα της συζήτησης.. όλα αυτά όμως χωρίς να καταλύεις τα όρια του άλλου... αλλα ούτε και τα δικά σου...

Τον χωρισμό όλοι τον έχουμε βιώσει... κάποιες φορές για ασήμαντους λόγους κάποιες άλλες για πολύ σημαντικούς... Πάντα είναι δύσκολη και επώδυνη διαδικασία... μέσα απο την οποία όμως μαθαίνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου.. την συμπεριφορά σου τον εγωισμό σου, τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα όρια σου και πολλά ακόμη τα οποία αν τα επεξεργαστείς και δεν τα αγνοήσεις οδηγουν σε μια πορία εξέλιξης στις σχέσεις....

Εμμάκι μου πολλές αγκαλίτσες ξέρω πόσο δύσκολη πρέπει να είναι αυτή η κατάσταση για σένα... ακόμα και απο το λίγο που σας έζησα σαν ζευγάρι... Αν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον εγω είμαι εδω.. .. ξέρω ότι είμαι μακριά... αλλα έστω και τηλεφωνικά είμαι εδώ για σένα....
Φιλάκια >:d< :* :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Φυσικά σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν πράγματα που κάνει ο ένας ή ο άλλος που μας φαίνονται κάπως ή που δεν μας αρέσουν.. αυτό δεν πάει να πεί πως δεν τον αγαπάμε ή πως δεν μας αγαπάει... τέτοια θέματα τα συζητάει ένα ζευγάρι και τα εκφράζει ο ένας στον άλλον...
έπιασες το βάθος Ηλία μου...
Αλλά για να μπεις σ' αυτό το βάθος της σχέσης, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου...΄Οσο καλή διάθεση και αγάπη να έχεις για τον άλλον...

Φυσικά και αγαπάς έναν άνθρωπο ολόκληρο...
Αρκεί να ξέρεις τι σημαίνει "ολόκληρος"...και να το ξέρει και ο άλλος! Ή τουλάχιστον να ενδιαφέρεται να το μάθει...

Δυστυχώς, εδώ δεν φτάνει μόνο το τι ξέρεις εσύ...
Σε μια σχέση γνωρίζει ο καθένας το "ολοκληρό" του μέχρι του σημείου που το έχει κατακτήσει και το ίδιο χρειάζεται να κάνει και ο άλλος...
Αλλιώς είναι άνιση η σχέση...Ο ένας έρχεται "ολόκληρος" και ο άλλος "μισός"... Και τότε αρχίζει αυτό το "μισό" να προσπαθεί να επιβληθεί στο "ολόκληρο"...Γίνεται? δεν γίνεται...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Εμμάκι μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x

είμαι εδώ :x :-D @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καποιες στιγμες που νιωθεις ευαλωτος...αρνεισαι να ακουσεις την ψυχη σου που φωναζει βοηθεια!!
Εμμα μου , επειδή αυτη η φραση μου εχει στοιχίσει παρα πολλα θα ελεγα....είμαι βεβαιη οτι περικλείει απο μονη της ολη την σοφία και το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να συνεχίσουμε..
Οι αισθηματικες σχεσεις και κυριως οι ερωτικες , είναι απο τα μεγαλύτερα ''μαθηματα'' μας , επειδή αγγίζουν το πιο κλειστό και τρυφερό κομματι της υπαρξης μας.
ΝΑΙ εχεις δίκιο , η προσωπικότητα μας ποναει ....οταν αποδεσμέυεται απο την γνωστή της ενεργειακή κατασταση .....οι συνειρμοί τρέχουν και οι αναμνήσεις, μας δοκιμάζουν....
Ομως τιποτα απο ολα αυτα , δεν είναι τοσο πολυ οδυνηρό, οσο η προδοσία στην ψυχή μας.
Η φωνή της γίνεται στριγγλιά αν δεν ακουστει....η αναμονη της, γίνεται απογνωση ..και αυτό είναι το χειρότερο βάσανο για εκεινη..
Προχωρα στο δρόμο του φωτός καρδιά μου , οπως ξέρεις >:d< @};-
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ηλια μου γλυκε......>:d<

Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω μαζι σου...ειχαμε πει οτι η αποσταση ειναι πολυ ευαλωτη στις συγκρουσεις......εδω το θεμα δεν ειναι η αποσταση!ειναι η αυθεντικοτητα μας σαν ανθρωποι....ειναι η ουσιαστικη επικοινωνια....που σαφως και ειχα με τον αντρεα μερικες φορες...μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....

.....το μοιρασμα ομως......στη σχεση.....?να μοιραζομαι απο το πιο "χαζο" μεχρι το πιο σημαντικο συναισθημα μαζι με τον ανθρωπο μου...και να μη φοβαμαι μην με απορριψει....μην με κρινει για το γεγονος οτι εγω μπορει να θελω να γελαω ολη τη μερα....να θελω να βλεπω το μικρο μου πονυ σε ταινια...να ταυτιζομαι με την ηρωιδα μιας ταινιας και να κλαιω σαν παιδι......εκει που ειναι η ευαισθησια.....

Λυπαμαι αλλα μεσα σε μια σχεση οι συζητησεις δεν ειναι ουσιαστικες μονο οταν εχουν σοβαρο περιεχομενο...υπαρχει και η ανεμελια....η αθωοτητα και η αγνοτητα....και εγω αυτη την καταπιεζα...με αποτελεσμα να μου παραπονιεται οτι τα μαθαινει τελευταιος... :-o

Αυτο τωρα το συνειδητοποιησα!!!
Ενα θεμα για να συζητηθει αξιολογειται σαν σοβαρο και σαν χαζο.....ναι αλλα τα δικα μου συναισθηματα ποια πρεπει να ειναι μεσα σε αυτο...

Ηλια μου ειχες δικιο οτι ενα σε αγαπω μπορει να μαλακωσει και την πιο σκληρη καρδια οταν λεγεται μεσα απο την ψυχη μας.....το σε αγαπω ομως το χιλιοειπωμενο καπου χανει την αξια του σαν λεξη οταν δεν υπαρχει αυτο το μοιρασμα....μετα γινεται μια υπεκφυγη....να γλιτωσω τη συγκρουση....να ανατρεψω το χωρισμο....να κερδισω χρονο απο την καταστροφη!!!!

Εκανα κι εγω πολλα λαθη.....και τα δικα μου περιειχαν και συναισθηματικο εγκλωβισμο.......αλλα τα γνωριζω....και μπορω να τα διορθωσω γιατι εξελισομαι....ο αλλος ομως .........?
Δεν φτανει σε μια σχεση ο ενας μονο να προσπαθει...οσο και να δουλευει με τον εαυτο του...οσο και να εξελισσει πραγματα και συναισθηματα.....καπου το μπαλονι ξεφουσκωνει και αν ο αλλος δεν εχει φουσκωσει ποτε του το μπαλονι......απλα θα καθεται και θα το κοιταει.....βλεποντας το μπαλονι να συρικνωνεται!!!(εε Βασω?)

Φωτεινουλα μου..Ελενιτσα μου.....σας ευχαριστω!!! >:d<

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Εμμανουέλα έχουν πολύ αλήθεια τα λόγια σου

όταν σε μια σχεση χανεις τον εαυτό σου και γίνεσαι κατι άλλο παντα για να μπορεις να επιβιώσεις μεσα σε αυτη την σχέση, νομίζω ότι καποια στιγμη αρχιζουν και χτυπουν καμπανακια όσο χρειάζεται καθε φορά για αν σου θυμήσουν εεεεε που πας ρε καραμήτρο είμαι και εγώ εδω η αλήθεια σου ο εαυτός

και μόνο που φτάνει η στιγμή να ακουσεις ένα τετοιο καμπανακι νομίζω ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο, αν λοιπον ο άλλος αφήνιε όπως λες ξεφουσκωτο το μπαλονι του επιλογή του σε μαι σχεση δεν μπορει να φουσκωνει το μαπλονι ο ενας και για τους δυο, όποτε ελευθερώνεσαι , εγω τουλαχιστον αυτο έκανα, και μαζευεις τα κομματάκια σου και είσαι ο εαυτός σου, μεγάλο πράγμα, μετα αυτο πια δεν το διαπραγματευεσαι ριζώνει

ναι Εμμακι πονάει αλλά πιο πολύ ποναει η καταπίεση της Εμμας και μαλιστα το δευτερο λειτουργει και υπουλα και στο φυσικό σωμα, εγώ το ενοιωθα ότι με δηλητηριαζε και επιβεβαιώθηκα μαλιστα για αυτό
:?

σε αγαπάω Εμμακι γιατί είσαι εσύ >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”