Απλά ειχα κάνει Ρεικι μια κοπελίτσα και μου βγήκε ετσι!!!

Δεν καταλαβαίνω βρε παιδιά πως μπορεί το εγώ να συμπορεύεται με την ψυχή.Elisavet έγραψε:Είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις τα αρχεία που θεωρεί δεδομένα το εγώ.
Στην ουσία καλείσαι να πλάσεις το εγώ από την αρχή με έναν και μοναδικό όρο, εναρμόνιση με την ψυχή.
Κάπου στην πορεία της ανάπτυξής μας το εγώ αντί να συμπορεύεται και να ακολουθεί την ψυχή καταφέρνει να πάρει την αρχηγία.
Το αποτέλεσμα είναι η ψυχή να μπαίνει σε δεύτερη θέση και μοιραία να ακούγεται μόνο η φωνή του εγώ το οποίο και επιβάλλει την θέλησή του.
Είναι και αυτό ELLI το εγώ, δεν είναι όμως μόνο αυτό!!το έχουμε για λόγους πολύ πιο ιερούς απο ότι πιστεύουμε τελικά, όταν όμως βρίσκεται και αυτό σε φάση εξέλιξης και εναρμόνισης με την ψυχή και το πνεύμα μας!!Το εγώ δεν είναι αυτό που σε κάνει να μην αποδέχεσαι?Να ζεις σύμφωνα με τα πρότυπα?Που σε κάνει να αγαπάς τον άλλλον γι'αυτά που θέλεις να σου δίνει και όχι γι'αυτά που έχει
Για μενα το εγω είναι αυτό που ονομάζουμε συνείδηση της υπαρξης μας. Δηλαδή είναι αυτό το αισθημα που μας κάνει και νιωθουμε μοναδες διαφορετικές και ξεχωριστές.Δεν καταλαβαίνω βρε παιδιά πως μπορεί το εγώ να συμπορεύεται με την ψυχή. Το εγώ δεν είναι αυτό που σε κάνει να μην αποδέχεσαι?Να ζεις σύμφωνα με τα πρότυπα?Που σε κάνει να αγαπάς τον άλλλον γι'αυτά που θέλεις να σου δίνει και όχι γι'αυτά που έχει?
Αυτά τα "εγω "σήμερα με εκαναν να χάσω αυγά και καλαθια.το εγω απο αυτά που νομίζει οτι θέλει.
θα με πείτε Μπαμπουινα , αλλα εμενα αυτα εδω είναι που με κάνουν και νιωθω δεσμευμενη.η αγάπη χωρίς όρους, η συμπόνοια, το καλό, είναι τα αντίθετα του εγωισμού που πρέπει να καταλυθεί για να νιώσεις ελεύθερος...
Aκριβως αυτο για μενα τα λεει ολα.η αγάπη χωρίς όρους είναι κατάσταση και όχι συναίσθημα...