Η εμπειρία μας μαζί τους
Εμένα ’τζελα και για φυσικός Αχάτης μου κάνει και για Φθορίτης, δύσκολα όμως να σου πω με ακρίβεια!!εδω μπροστά μας τους έχουμε και καμιά φορά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι......διάφανος με εσωτερικές πορτοκαλί-καφετί ρωγμές

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
δεν είναι φυσικός κρύσταλλος Μαράκι, το σβαρόφσκι...
είναι είδος "καλλιέργειας" (αν μπορώ να το πω έτσι) και μάλλον πολυτελής διακόσμηση του σπιτιού, μια και κάθε κομμάτι του είναι αρκετά ακριβό...Εσωτερικά δεν έχει κάποια ανταποκριση...
είναι είδος "καλλιέργειας" (αν μπορώ να το πω έτσι) και μάλλον πολυτελής διακόσμηση του σπιτιού, μια και κάθε κομμάτι του είναι αρκετά ακριβό...Εσωτερικά δεν έχει κάποια ανταποκριση...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μου αρεσει η πολυτελεια τελικα??
Μου αρεσει οτι λαμπει?
Αλαζονικες τασεις ισως??
Σε αλλο τοπικ ειμαιιιιιιι ....

Μου αρεσουν υπερβολικα. Η λαμψη που βγαζουν κατω απο το φως και τα παιχνιδια των χρωματων μεσα τους απο τα γυρω αντικειμενα με τρελενουν..
Μου αρεσει η πολυτελεια τελικα??
Μου αρεσει οτι λαμπει?

Αλαζονικες τασεις ισως??

Σε αλλο τοπικ ειμαιιιιιιι ....

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι!!!! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- CHRYSSOULA
μπορεί να είναι μια φυσική τάση να αισθάνεσαι καλά στην πολυτέλεια, όμως, Μαράκι, σκέψου μήπως η ανάγκη σου για το διάφανο, είναι η αιτία...Μου αρεσει οτι λαμπει?
Η κρυστάλλινη καθαρότητα των σβαρόφσκι μπορεί να σε παραπέμπει στην εσωτερική διαφάνεια και καθαρότητα που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις στον δρόμο σου...
Η ανάγκη σου να βλέπεις μέσα από τα πράγματα και τις καταστάσεις καθαρά, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να μπορείς να νιώθεις εσωτερικά την διαύγεια, μπορεί να είναι και οι αιτίες...
Πιστεύω, ότι όλα έχουν σχέση με τον εαυτό μας και την ανάπτυξή του...Αρκεί να μπορείς κάθε στιγμή να τον παρατηρείς και να μπαίνεις πιο βαθιά στις φυσικές σου τάσεις, ώστε να τις γνωρίζεις και συναισθηματικά...
Σκέψεις Μαράκι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μικρους ,μεγαλους ,τεραστιους
Αγορασα στον μπαμπα μου για τα γενεθλια του αμεθυστο
θα με βαρεθει ο μαγαζατορας τωρα

Μικρους ,μεγαλους ,τεραστιους

Αγορασα στον μπαμπα μου για τα γενεθλια του αμεθυστο

θα με βαρεθει ο μαγαζατορας τωρα

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
’ντε Μαράκι επιτέλους!!!! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μου'χει έρθει ξαφνικά "όρεξη" για κρυστάλλους
Πήγα για 1η φορά στον Αλμπαντάκη πριν λίγες μέρες και μαγεύτηκα. Μετά διάβασα στην ενότητα αυτή για κάθε κρύσταλλο και ιδανικοί για μένα μου φαίνονται οι : φεγγαρόπετρα, αμέθυστος ή ροζ χαλαζίας!! Ανυπομονώ να τους πάρω σιγά σιγά..
Έχω μερικές ερωτησούλες λοιπόν...
Πώς "δουλεύουμε" με τους κρυστάλλους; Τους τοποθετούμε στο κέντρο με το οποίο σχετίζονται [πχ ροζ χαλαζία στην καρδιά] ή όπου θέλουμε; ή απλά τους κρατάμε στο χέρι μας;
Για εμάς που έχουμε ρέικι υποθέτω ιδανικό είναι να κάνουμε και ρέικι ταυτόχρονα;
Μετά, αν θέλουμε να δουλέψουμε κάποιο θέμα και ο κρύσταλλος δεν σχετίζεται τόσο με αυτό [τουλάχιστον απο τις πληροφορίες που διαβάζουμε στα βιβλία], θα βοηθήσει στο θέμα αυτό ή καλύτερα να μην τον χρησιμοποιήσουμε καν;
Α και κάτι ακόμα! Κάπου διάβασα οτι αν μεσολαβεί ρούχο και θέλουμε να "δουλεύουν" οι ενέργειες τους πάνω μας πρέπει να είναι βαμβακερό ύφασμα μόνο.. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ρωτάω γιατί οι συγκεκριμένοι που έχω δεν είναι σε κόσμημα οπότε σε καθημερινή βάση μπορώ να τους έχω στην τσέπη μου μόνο..
Και κάτι τελευταίο!
Είπες Βάσω οτι έχει μόνο μη κατεργασμένους... Γιατί; Οι κατεργασμένοι χάνουν την "αξία" τους;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πήγα για 1η φορά στον Αλμπαντάκη πριν λίγες μέρες και μαγεύτηκα. Μετά διάβασα στην ενότητα αυτή για κάθε κρύσταλλο και ιδανικοί για μένα μου φαίνονται οι : φεγγαρόπετρα, αμέθυστος ή ροζ χαλαζίας!! Ανυπομονώ να τους πάρω σιγά σιγά..
Έχω μερικές ερωτησούλες λοιπόν...
Πώς "δουλεύουμε" με τους κρυστάλλους; Τους τοποθετούμε στο κέντρο με το οποίο σχετίζονται [πχ ροζ χαλαζία στην καρδιά] ή όπου θέλουμε; ή απλά τους κρατάμε στο χέρι μας;
Για εμάς που έχουμε ρέικι υποθέτω ιδανικό είναι να κάνουμε και ρέικι ταυτόχρονα;
Μετά, αν θέλουμε να δουλέψουμε κάποιο θέμα και ο κρύσταλλος δεν σχετίζεται τόσο με αυτό [τουλάχιστον απο τις πληροφορίες που διαβάζουμε στα βιβλία], θα βοηθήσει στο θέμα αυτό ή καλύτερα να μην τον χρησιμοποιήσουμε καν;
Α και κάτι ακόμα! Κάπου διάβασα οτι αν μεσολαβεί ρούχο και θέλουμε να "δουλεύουν" οι ενέργειες τους πάνω μας πρέπει να είναι βαμβακερό ύφασμα μόνο.. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Και κάτι τελευταίο!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία για μας που έχουμε ρεικιΓια εμάς που έχουμε ρέικι υποθέτω ιδανικό είναι να κάνουμε και ρέικι ταυτόχρονα;

Α και κάτι ακόμα! Κάπου διάβασα οτι αν μεσολαβεί ρούχο και θέλουμε να "δουλεύουν" οι ενέργειες τους πάνω μας πρέπει να είναι βαμβακερό ύφασμα μόνο..
Τους τοποθετούμε στο κέντρο με το οποίο σχετίζονται [πχ ροζ χαλαζία στην καρδιά] ή όπου θέλουμε; ή απλά τους κρατάμε στο χέρι μας;
Και κατά προτίμηση λευκό χρώμα

και τα δύο κοριτσάκι μου
Αμαλάκι δεν υπάρχει συνταγή!!αφέσου και βίωσε την ενέργειά του όπως σου βγαίνει, ακούμπα τον πάνω σου, κράτα τον στα χέρια, βάλτον κάπου κοντά σου την ώρα της αυτοθεραπέιας σου ή την ώρα του διαλογισμού!!!δεν σχετίζονται απαραίτητα τα χρώματά τους με τα χρώματα των ενεργειακών μας κέντρων, είναι όμω ςμια καλή αρχή για να αρχίσεις απο καπου, αλλά και πάλι θα σου πω βάλτον όπου νιώσεις καλύτερα!!Πώς "δουλεύουμε" με τους κρυστάλλους; Τους τοποθετούμε στο κέντρο με το οποίο σχετίζονται [πχ ροζ χαλαζία στην καρδιά] ή όπου θέλουμε; ή απλά τους κρατάμε στο χέρι μας;
ο ροζ χαλαζίας για παράδειγμα ενώ είναι για την καρδιά δεν υπάρχει μέρος στο σώμα μου που να μην τον έχω τοποθετήσει!!κοιλιά, ηλιακό, λαιμό.....!!και τη φεγγαρόπετρα το ίδιο, καρδιά, ηλιακό, λαιμός, κοιλιά!!!και αν ψάξεις σε εξειδικευμένα βιβλία δεν υπάρχει σημείο στο σώμα σου που να μην μπορείς να βάλεις κάτι, όπου κύτταρο και κρύσταλλος!!
για τα ρούχα ή μη, είναι κατι που δεν έχει απασχολήσει εμένα προσωπικά!!έχω κάνει θεραπεία με τα πάντα!!με μαύρο, με κόκκινο με ότι θες, η δύναμη του κρυστάλλου είναι μεγάλη και αν συνηχεί με τη δύναμη της πρόθεσής σου, τότε κανένα ρούχο και κανένα χρώμα δεν μπορούν να εμποδίσουν κάτι!!τουλάχιστον, έτσι το ένιωσα εγώ πάνω μου!!και στον λαιμό σου βάλε κανονικά όποιον κρύσταλλο θες!!κάποιο χτίζουν μια βαθειά σχέση μεσα στο χρόνο μαζί σου και άρα θα τους φορέσεις για καιρό και θα το νιώσεις απο μόνη σου, κάποιοι άλλοι θα είναι για πιο περιορισμένο χρονικό διάστημα!!καλή αρχή!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι