Υστερα απο παροτρυνση της αγαπητης Βασως...το θεμα αυτο δημιουργηθηκε με σκοπο την αναπτυξη επικοδομοιτικων προτασεων αλλα και ιδεων για την ευρεση του καταλληλου συντροφου...
ή αλλιώς....
Υστερα απο παροτρυνση της αγαπητης Βασως...εδω θα συζηταμε και θα αναλυουμε μεχρι υπερβολικης βλακειας οτι εχει σκαρφιστει το καταξανθο μυαλουδακι μας, για να βρουμε εκεινον που θα μας βγαλει απο την μοναχικη, την ρουτινιασμενη και αδικη ζωη που μας αφησε μονες...
Υστερα απο παροτρυνση της αγαπητης Βασως...εδω θα συζηταμε και θα αναλυουμε μεχρι υπερβολικης βλακειας οτι εχει σκαρφιστει το καταξανθο μυαλουδακι μας, για να βρουμε εκεινον που θα μας βγαλει απο την μοναχικη, την ρουτινιασμενη και αδικη ζωη που μας αφησε μονες...
Ζωγραφια μου... μην μου το χαλας....και εκανα χρονια να το βρω....
Οκ η ρουτινα μπορει να υπαρχει...καποια στιγμη σε ολα... μα αν νιωθεις καλα με τον ευατο σου και οσα εχεις στην ζωη σου.... ε ερχονται και αλλα.... ο νομος της ελξης που λεμε.....
Το αδικη ζωη... π@@@@@α κοινωνια.... δεν με αντιπροσωπευει πια!!!!!!
Α λενε οτι πρεπει να εχεις αδειοχωρο στην ντουλαπα σου... για να προσεγκισεις το ταιρι... και ολα τα σκευη κουζινας σε διπλο αριθμο...
Δεν ξεκιναμε απο εκει? και αν δεν φανει θα εχουμε τακτοπειημενες ντουλαπες... και κουζινα...
Εγώ έχω ακούσει όχι για αρκουδάκια που έλεγες Ζωγραφιά, αλλά για ζευγάρι απο πάπιες στο Φένγκ Σούι που μπάινου στο χώρο τον ειδικό της αγάπης μεσα στην κρεβατοκάμαρα!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
ναι όταν έκανα σεμινάριο φενγκ-σουι, ένας "συμμαθητής" μου είπε ότι έβαλε τις πάπιες για να στεριώσει περισσότερο την σχέση του και μέτά από μία εβδομάδα η γυναικα του τον εγκατέλειψε...
Σκέφτομαι τώρα ένα "φυλαχτο" για την υλοποίηση ενός τέλειου συντρόφου...Θα σας το ανακοινώσω, μόλις το ολοκληρώσω...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου