ακομα μια προσπαθεια για φωτο
ακομα μια προσπαθεια για φωτο

Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τσελεμεντέ θα το κάνουμε το φορουμάκι :lol: :lol: :lol: :lol:
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Φιλαράκια ουάου τα κατάφερα και η τούρτα ειναι φτιαγμένη απο μένααααααα
Γιάννη μου υπήρχε ενα ν ενα τικ σε ένα μικρό κουτάκι και δεν μου εμφάνιζε το direct γιαυτό δεν τα κατάφερνα..... μα τώρα μμμμ θα σας τρελλάνω απο φωτο εεεε
Ψες κοντά στα μεσάνυχτα είχα την πόρτα του δωματίου μου ανοιχτή και εφθασε κοντά μου μια έντονη κα πολύ γλυκιά μυρωδιά..... λοιπόν την αναγνώρισα και πήγα στον κάκτο μου έτσι αργά δεν με φοβίζει το σκοτάδι..... λοιπόννννννν τι να πωωωωωω τι θεαμα θεε μου 6 λουλουδια πανέμορφα με διάμετρο κύκλου μιας μεγάλης πιατέλλας φαγητού να ευωδιάζουν να σκορπούν ενα μεθυστικό άρωμα γύρω τους .... πανέμορφα όλο γλύκα .... δεν θα με πιστέψε τε... τι εκαναααααα.. πες τε οτι ειμαι τρελλή αφού έτσι πάντα με αποκαλουσαν δεν με ενοχλει............ αγκάλιασα τον κάκτο τον φίλησα τον χάιδεψα και του ειπα χίλια ευχαριστώ........ για το δώρο που μου χάρισε...........
Ειχαμε και παλιά συνομιλία μα πάντα έχουμε...... καποτε ημουν πολύ στεναχωρημένη και θλιμένη για κάπιες καταστάσεις .... γβήκα έξω πήγα κοντά του μιλήσαμε και του ζήτησα να μου δώσει έστω και ένα λουλουδι έτσι για να γλυκάνει ο πονος μου .... και ω τι θαύμα σε λίγες μερες παρ οτι δεν ητανε η εποχή να βγάλει λουλουδια ξεπέταξε λουλουδια 2 για μέναααααα.......... αν θελετε πιστευετε........ αυτή είναι η επαφή που έχω με τα φυτά και τα λουλουδια..... οπως και με τα ζωα.....
αυτά
Γιάννη μου υπήρχε ενα ν ενα τικ σε ένα μικρό κουτάκι και δεν μου εμφάνιζε το direct γιαυτό δεν τα κατάφερνα..... μα τώρα μμμμ θα σας τρελλάνω απο φωτο εεεε
Ψες κοντά στα μεσάνυχτα είχα την πόρτα του δωματίου μου ανοιχτή και εφθασε κοντά μου μια έντονη κα πολύ γλυκιά μυρωδιά..... λοιπόν την αναγνώρισα και πήγα στον κάκτο μου έτσι αργά δεν με φοβίζει το σκοτάδι..... λοιπόννννννν τι να πωωωωωω τι θεαμα θεε μου 6 λουλουδια πανέμορφα με διάμετρο κύκλου μιας μεγάλης πιατέλλας φαγητού να ευωδιάζουν να σκορπούν ενα μεθυστικό άρωμα γύρω τους .... πανέμορφα όλο γλύκα .... δεν θα με πιστέψε τε... τι εκαναααααα.. πες τε οτι ειμαι τρελλή αφού έτσι πάντα με αποκαλουσαν δεν με ενοχλει............ αγκάλιασα τον κάκτο τον φίλησα τον χάιδεψα και του ειπα χίλια ευχαριστώ........ για το δώρο που μου χάρισε...........
Ειχαμε και παλιά συνομιλία μα πάντα έχουμε...... καποτε ημουν πολύ στεναχωρημένη και θλιμένη για κάπιες καταστάσεις .... γβήκα έξω πήγα κοντά του μιλήσαμε και του ζήτησα να μου δώσει έστω και ένα λουλουδι έτσι για να γλυκάνει ο πονος μου .... και ω τι θαύμα σε λίγες μερες παρ οτι δεν ητανε η εποχή να βγάλει λουλουδια ξεπέταξε λουλουδια 2 για μέναααααα.......... αν θελετε πιστευετε........ αυτή είναι η επαφή που έχω με τα φυτά και τα λουλουδια..... οπως και με τα ζωα.....
αυτά
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Γλυκός όπως πάντα Γιάννη μου...! :o
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Ελα οταν έχεις γκόμενο/α είσαι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις σου
Τι να σου πω εδώ στο γραφείο μου έχουν πλάκα γιατι τους μιλάω και τα χαιδεύω και να λενε η τρελλή παλι το κάνει.......
Διαβασες ποτέ τα μυστικά των λουλουδιών....... εμ θα μείνεις τέζα....
Υπάρχει και μιά πολύ ομορφη άσκηση με τα δένδρα.....
αν αγκουμπίσεις την πλάτη σου στον κορμό ενος δένδρου κι αγγίζεις και τα κλαδιά του αν μπορείς να είσαι και χωρίς παπούτσια και αφεθείς τότε ολα οσα σε πληγώνουν η σε βαραίνουν πανε κατω στη γη και απο εκεί ανεβαίνει ενέργεια που σε γεμίζει και σε ανακουφίζει.
Συγχώρα με δεν ξέρω να τα λέω με επιστημονικά λόγια απλά τα λέω οπως τα νιώθω και οπως τα κανω....

Τι να σου πω εδώ στο γραφείο μου έχουν πλάκα γιατι τους μιλάω και τα χαιδεύω και να λενε η τρελλή παλι το κάνει.......
Διαβασες ποτέ τα μυστικά των λουλουδιών....... εμ θα μείνεις τέζα....
Υπάρχει και μιά πολύ ομορφη άσκηση με τα δένδρα.....
αν αγκουμπίσεις την πλάτη σου στον κορμό ενος δένδρου κι αγγίζεις και τα κλαδιά του αν μπορείς να είσαι και χωρίς παπούτσια και αφεθείς τότε ολα οσα σε πληγώνουν η σε βαραίνουν πανε κατω στη γη και απο εκεί ανεβαίνει ενέργεια που σε γεμίζει και σε ανακουφίζει.
Συγχώρα με δεν ξέρω να τα λέω με επιστημονικά λόγια απλά τα λέω οπως τα νιώθω και οπως τα κανω....
- galazia_sfaira
ΑΥτο το εκανα παλια Πανιτσα καθε πρωι...τωρα δεν χρειάζεται καν αυτο να κανω.Οταν ειμαι σε δασος κανω ριζες και κλαδια,γινομαι δεντρο καιοραματιζομαι μια ακτινα φωτος να διαπερνα το δεντρο μου,να κατεβαίνει στο ριζικο συστημα και να πηγαίνει στο κέντρο της γής.Λειτουργει αποτοξινωτικά αλλα και "ανεβαστικά"ταυτοχρονα.
Αγκιζω τον ουρανο με τα χερια μου και το κεντρο της γης με τα ποδια μου.
Αγκιζω τον ουρανο με τα χερια μου και το κεντρο της γης με τα ποδια μου.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Ναι Καλιόπη μου ειναι το επόμενο βήμα αυτό και το ξέρω,
Τη σιωπή του δάσους ψαχνω να βρω.... ενα ακομα ποιημα μου
Μεσα σ αυτή τη σιωπή ακούς τη ψυχή σου, ποσο μα ποσο μ αρέσει αυτή η στιγμη....
Εσύ αγάπη μου είσαι πολύ προχωρημένη.. εμείς ... στα πρωτα βήματα μας ακόμα
Τη σιωπή του δάσους ψαχνω να βρω.... ενα ακομα ποιημα μου
Μεσα σ αυτή τη σιωπή ακούς τη ψυχή σου, ποσο μα ποσο μ αρέσει αυτή η στιγμη....
Εσύ αγάπη μου είσαι πολύ προχωρημένη.. εμείς ... στα πρωτα βήματα μας ακόμα
- galazia_sfaira
Ναι το είδα το ξέρω και το νιώθω,
και την μεγάλη ενεργειακή σου αγκαλιά την έζησα και την ξέρω,
και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ για όλους και για μένα.
Νομίζω αν παρουμε τα χέρια ... ολοι μαζί και κλείσουμε τη γή μεσα στον κύκλο αυτό θα βγεί κατι καλό τι λετε;;;;;
Η αγάπη ταξίδεψε με τα φτερά τ ανέμου
Να γεμίσει τις καρδιές και τις ψυχές ακόμα
Γεφύρωσε τις θάλασσες με χρυσό κορδόνι
’πλωσε στο ουρανό ανοιξιάτικο σεντόνι
Τον άνεμο άτι έκαμε γρήγορα για να φτάσει
Να φέρει την αγάπη μου σε ολόκληρη τη πλάση
και την μεγάλη ενεργειακή σου αγκαλιά την έζησα και την ξέρω,
και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ για όλους και για μένα.
Νομίζω αν παρουμε τα χέρια ... ολοι μαζί και κλείσουμε τη γή μεσα στον κύκλο αυτό θα βγεί κατι καλό τι λετε;;;;;
Η αγάπη ταξίδεψε με τα φτερά τ ανέμου
Να γεμίσει τις καρδιές και τις ψυχές ακόμα
Γεφύρωσε τις θάλασσες με χρυσό κορδόνι
’πλωσε στο ουρανό ανοιξιάτικο σεντόνι
Τον άνεμο άτι έκαμε γρήγορα για να φτάσει
Να φέρει την αγάπη μου σε ολόκληρη τη πλάση