chagall έγραψε: ανα αναλογισοτυμε οτι εχω τον μηνα αυτο γιορτη και γενεθλια
Καλώς ήρθες !!!! :lol:
Είσαι καρκινάκι;;;;
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
chagall έγραψε:την παρασκευη εκανα καθαριμσο μυηση πρωτου βαθμου .Ο ιουλιος θα ειναι αφιερωμενος στην αυτοθεραπεια ,κατι πολυ ενδιαφερον ανα αναλογισοτυμε οτι εχω τον μηνα αυτο γιορτη και γενεθλια
τι να περιμενω ?
νιοωθω να μου εχει βγει κουραση
Θα συμφωνήσω με τη Βάσω chagall......
Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα............έχουμε όμως τοοοοοσα πολλά να κάνουμε....! αρκεί να επιτρέψουμε στην ενέργεια να μπεί στη ζωή μας....... σαν καθάριο φως, σαν κρυστάλλινο νερό, σαρωτικός αέρας.........!!!!
Καλό δρόμο.....! :arrow: :arrow:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Μπορείς αν θέλεις να μπεις στο τόπικ Αστρολογία που κάνει στατιστική και όπως θα δεις οι καρκίνοι πλεονάζουν ) και να φηφίσεις να γίνουμε περισσότεροι!!!! :lol:
Σε φάση πράκτις είμαστε όλοι , αν και μετά από χρόνια..... :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
:shock: Κι αλλος Καρκίνος???δεν αισθάνομαι καλά!μούρχεται να λιποθυμίσω! chagal μην το πέρνεις προσωπικά απλά πλεονάζετε κατα πολύ σε αυτό το φόρουμ και έχουμε αρχίσει και ανησυχούμε οι υπόλοιποι!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Θα σας πνίξουμε μιά μέρα!!!!
Γιαννηηηηηηη!!! :lol: :lol: :lol: