Στην εξελικτηκή πορεία σας τί ρόλο έχει παίξει το παιδί?
Θα σας πώ αυτά που είδα εγώ στη γυναίκα μου και στην αδελφή μου(η γυναίκα μου έχει 2ο βαθμό και η αδελφή μου πρίν 1 χρόνο πήρε την απόφαση και πήρε τον 3ο)άτομα που δουλέβουν για την εξέλιξη τους.....κιόμως πρόσεξα πως η όλη εγκυμοσύνη-γένα-συμβίωση με το παιδί τις προσγείωσε αρκετά.
Σε πολά πεδία τις βοήθησε,αγαπάνε διαφορετικά.....φένετε,χαμογελουν πιο πολύ ,κάνουν reiki πιο πολύ κ.α Όμως τους απασχολεί το υλικό τώρα,(Σαφώς και με απασχολεί η εξέλιξη μου...αλλά πάνω απο όλα το παιδί)και καταλαβένετε τι θέλω να πώ
Σε συζητήσεις μαζί τους μου λέν πως απεναντίας τις εχει βοηθήση και το βλέπουν κάτι σαν αποστολή-εργασία-εργαλείο δεν εχω καταλάβει ακριβώς .Σαν να κλειδώνουν την επομενη περίοδο της ζωής τους με ένα έργο.Δε λέω ωραίο αλλά ξέρεις το τέλος ετσι :roll: :roll: γιατί συνηδειτά δεν αποχωρίζοντε το παιδί.
Είδα μια εκπομπή στο Χρδαβέλα και ένας μοναχός είπε το εξής >το μονοπάτι προς τη φώτηση είναι παντού(σχολιάζανε το μοναχισμό)και ο μοναχός δέν έχει τους πειρασμούς...... όπως και το αίσθημα αγάπης που νιώθει ο γονιός πάνο απτο κεφάλι του παιδιού του.(σαφώς και είναι εργαλείο δυνατό συμφωνώ)
Σημείο σταθμός το παιδί....και σε κάποια φάση θα κατέβει,έχει κιαυτό το δικό του ταξίδι και όπως ολοι ΜΟΝΟ του.
Περιμένω σχόλια και απο πατέρες ενοήτε

Για τις δικές μου εντυπόσεις αλλη φορά γιατί είναι πολά και μή γίνω βαρετός απο τώρα

Δεν είμαι ετοιμος για συκινήσεις