Μου είναι πολύ γνώριμα αυτά τα συναισθήματα!!!Christina έγραψε: θα ήθελα , θα παρακαλούσα να ζήσει κι άλλο ακόμη, να μην έχει πρόβλημα.
....δεν τον είχα ποτέ κοντά μου.

Και επειδή τα θέματα του παρελθόντος με τον πατέρα μου με θυμήθηκαν τις τελευταίες μερες και το ''παίδεψα'' αρκετά γιατί είναι πολύς καιρός 36 χρόνια για να χωνευτούν όλα άμεσα .....

Χτες το βράδυ την ώρα που εγραφες αυτό μπήκα στο site της Cooper και τράβηξα μιά κάρτα αγγέλων και βγήκε η κάρτα του Αρχ.Σαμουήλ.
Μιλάει για την αγάπη χωρίς όρια, για την αγάπη χωρίς να κρίνουμε και να κατακρίνουμε κανέναν....και να αποδεχόμαστε όλους όπως είναι....
Και λέω εγώ τώρα....
Τι ωραία που είναι να βιώνω την αγάπη χωρίς όρια ... :roll:
Και ετσι χωρίς όρια , έρχονται οι άλλοι τόσο κοντά σου που δεν τολμάς να αναπνεύσεις....
Και επειδή δεν λειτουργείς εν βρασμό ψυχης , δεν μπαίνεις στον κόπο να τους μιλάς -αυθόρμητα- για την αλήθεια σου-σας- τόσο συχνά.
Αλλά όταν την ξεστομίσεις, είναι ανεπίτρεπτο, και τότε σου ζητάνε να ζητήσεις συγνώμη... και αν... πάψεις να τους βολευεις και να τους επιδοτείς οικονομικά...η αγάπη χωρίς όρια πάει μαζί με την ανυπαρξία τους στη ζωή σου επί 36 χρόνια...

Σε ποιά διασταση βρίσκεται ηαγάπη χωρίς όρια???

Γιατί στην ύλη ο περισσότερος κόσμος που γνώρισα θα ήθελε να φάω την αγάπη μου ,και να ανταλλάξω άλλα πράγματα.
(Περισσότερα μπόνους στο μισθό τους για τους συναδέλφους , λεφτα, λεφτα, βόλεμα, λεφτά)
Τουλάχιστον! Αν και -Ανδρομέδα- εγώ μπορέι να είμαι πιό άφραγκη , και χρεωμένη από σένα (
Αποφάσισα όμως ότι την αλήθεια θα την ακούν!!!!

Ξέρω ότι είναι λάθος τόπικ, και οτι Χριστίνα περνάς τη δική σου δοκιμασία....Sorry

YΓ: Να ξέρετε ότι μετά από 5 λεπτά τράβηξα 3 κάρτες αγγέλων που έχω στο σπίτι(παρελθόν -παρόν και μέλλον)
Παρελθόν ήταν η ''Ευγνωμοσύνη'''
Παρόν ο Αρχάγγελος Σαμουήλ και πάλι ανάμεσα από 56 κάρτες!!
Μέλλον ο Αρχάγγελος Γαβριήλ!!! Που με έκανε να ελπίζω στον εξαγνισμό των αρνητικών συναισθημάτων, και βλέποντας της είδα τον Εαυτό μου σε μιά λευκή ομίχλη!!!!