ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ στην ΟΜΑΔΑ 3
Συντονιστής: Vasoula
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ στην ΟΜΑΔΑ 3
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!
Eλλη, Vicvas, Qisan, Elian
Εάν έχετε εκπαιδευτεί στον δεύτερο βαθμό Ρέικι, που είναι προυπόθεση για την συμμετοχή σας στην ομάδα μας, και θέλετε να βιώσετε την εμπειρία της ενδυνάμωσης και της γλυκιάς ροής του Ρέικι, της χαράς, της αναμονής, της ανταλλαγής των εμπειριών, και κυρίως της τρέλλας που κουβαλάμε εμείς οι 4, την οποία προφανώς έχεται και εσείς και ίσως θέλετε να την καλλιεργήσετε μαζί μας τι περιμένετε και δεν δηλώνετε το όνομά σας?????!!!!!!!!!!!????
Το άνοιγμα της ομάδας θα είναι σε ισχύ μέχρι της 10 Μαίου
Σας ευχαριστούμε
EVQE!
:lol:
Eλλη, Vicvas, Qisan, Elian
Εάν έχετε εκπαιδευτεί στον δεύτερο βαθμό Ρέικι, που είναι προυπόθεση για την συμμετοχή σας στην ομάδα μας, και θέλετε να βιώσετε την εμπειρία της ενδυνάμωσης και της γλυκιάς ροής του Ρέικι, της χαράς, της αναμονής, της ανταλλαγής των εμπειριών, και κυρίως της τρέλλας που κουβαλάμε εμείς οι 4, την οποία προφανώς έχεται και εσείς και ίσως θέλετε να την καλλιεργήσετε μαζί μας τι περιμένετε και δεν δηλώνετε το όνομά σας?????!!!!!!!!!!!????
Το άνοιγμα της ομάδας θα είναι σε ισχύ μέχρι της 10 Μαίου
Σας ευχαριστούμε
EVQE!
:lol:
αγαπώ ΕΣΕΝΑ, για όλα αυτά... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μπες και κάνε συστάσεις...

Είναι από απόσταση...

Για να δούμε...
Αχ, σε λίγο ίσως δημιουργηθεί και η ομάδα 5!!!!
Για να δούμε...

Οχι ακριβως Nick.. απλά μέσα στην ομάδα όλοι στέλνουν ενέργεια σε όλους.... για παράδειγμα αν μέλη μιας ομάδας είναι ο Α, Β ,Γ, Δ Όλοι στέλνουν αρχικά στον Α και ο Α στον εαυτό του.. μετά στον Β μετά στον Γ και ούτω καθεξής..
όπως στέλνουμε ενέργεια όταν ζητάει κάποιος το ίδιο γίνεται και στις ομάδες απλά γίνεται κάθε βδομάδα μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα...
όπως στέλνουμε ενέργεια όταν ζητάει κάποιος το ίδιο γίνεται και στις ομάδες απλά γίνεται κάθε βδομάδα μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα...
Nick έχω την εντύπωση ότι δεν εκτιμάς αρκετά τις αξίες του δεύτερου βαθμού ρέικι!Σορρυ, αλλα θα κανετε ανταλλαγη απο μακρια????? :shock:
Και είναι αξίες που σε δυναμώνουν! Το ρέικι είναι απλό, αν έχεις βρει την ουσία του! Αλλιώς θα παραμείνει ένα θεϊκό σύστημα...και πίστεψέ με δεν είναι μονο αυτό!!!
Η αποστολή ενέργειας από απόσταση, σου δίνει ακριβώς το κίνητρο να το δεις βαθύτερα και πιο ουσιαστικά, σαν ενέργεια και όχι απλά σαν ρέικι!
Και έχει την ίδια αξία, σαν ενέργεια, σαν να κάνεις από κοντά!
Γιατί σε βάζει στην διαδικασία να νιώσεις τον άλλον κοντά σου, ακόμα και αν δεν είναι...
Να ψηλαφίσεις το σώμα του και να αισθανθείς τον πόνο, τον φόβο, το εμπόδιο...
Δεν παίρνουμε απλά ρέικι για να είμαστε καλά!
Παίρνουμε ρέικι για να βρούμε την ψυχή μας και να επικοινωνήσουμε με την ενέργεια που είναι μέρος μας! ΄Ολων μας μέρος!!
Αλλιώς υπάρχει και η ασπιρίνη...