Πολλες φορες εμεις η ανθρωποι χωριγουμαστε φαρμακα για να γιατρευτουμε απο καποια νοσος. Καμια φορα λειτουργουν καλα και μας γιατρευουν.
Πως λειτουργουν τα φαρμακα 'ενεργειακα' στην θεραπεια?
Πως λειτουργει αυτος ο 'μηχανησμος'?
Δεν ξερω αν το εχω σκεφτει καλα αλλα δεν το κατανοω σε ενεργιακο επιπεδο.
Τα φαρμακα και η 'Θεραπεια' τους?
Το ενεργειακό πεδίο δεν είναι σε όλους τους ανθρώπους ίδιο. Ούτε το συναισθηματικο, ούτε το νοητικό...
΄Αρα τα φάρμακα λειτουργούν ανάλογα με την δική μας πεποίθηση γι' αυτά...
Γι' αυτό και οι παρενέργειες τους δεν εμφανίζονται σε όλους, ούτε με την ίδια ένταση, ούτε με την ίδια συχνότητα.
Από την δική μου μόνο εμπειρία, θα σου πω Nick, ότι τα φάρμακα απλά μου κατέστειλαν τα συμπτώματα...Για να επανέρθουν αργότερα δριμύτερα...
Αυτό όμως το κατάλαβα, όταν πια είχα σχεδόν θεραπευτεί!
Και έτσι μεχρι να τα σταματήσω εντελώς, κατάφερα με αυτήν την επίγνωση, να σταματήσω τις παρενέργειές τους.
΄Οσο τα έπαιρνα, θεωρούσα ότι εκείνα με κρατούσαν υγιή...
Η ενέργειά μου δεν "έπεφτε" από τα χάπια, αλλά από τον φόβο μου!!! Οι παρενέργειές δεν έρχονταν από τα χάπια, αλλά από την αδυναμία μου να στηρίξω τον εαυτό μου.
Γι' αυτό, συμβουλεύω, ότι όταν χρειάζεται να πάρουμε κάποιο φάρμακο για θεραπεία, ας το πάρουμε συνειδητά, γιατί γνωρίζουμε ότι μέχρι την ολοκληρωτική μας εσωτερική θεραπεία, χρειαζόμαστε φυσικό μέσο για το σώμα. Αυτό θα μας δυναμώσει, ώστε να μην υπάρξουν παρενέργειες.
Δεν παίρνουμε φάρμακα για να θεραπευτούμε ολισθικά!
Εμείς τουλάχιστον που είμαστε ρέικι, ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!
΄Οπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μας βλάπτει, ό,τι επιτρέπουμε ασυνείδητα!
΄Αρα τα φάρμακα λειτουργούν ανάλογα με την δική μας πεποίθηση γι' αυτά...
Γι' αυτό και οι παρενέργειες τους δεν εμφανίζονται σε όλους, ούτε με την ίδια ένταση, ούτε με την ίδια συχνότητα.
Από την δική μου μόνο εμπειρία, θα σου πω Nick, ότι τα φάρμακα απλά μου κατέστειλαν τα συμπτώματα...Για να επανέρθουν αργότερα δριμύτερα...
Αυτό όμως το κατάλαβα, όταν πια είχα σχεδόν θεραπευτεί!
Και έτσι μεχρι να τα σταματήσω εντελώς, κατάφερα με αυτήν την επίγνωση, να σταματήσω τις παρενέργειές τους.
΄Οσο τα έπαιρνα, θεωρούσα ότι εκείνα με κρατούσαν υγιή...
Η ενέργειά μου δεν "έπεφτε" από τα χάπια, αλλά από τον φόβο μου!!! Οι παρενέργειές δεν έρχονταν από τα χάπια, αλλά από την αδυναμία μου να στηρίξω τον εαυτό μου.
Γι' αυτό, συμβουλεύω, ότι όταν χρειάζεται να πάρουμε κάποιο φάρμακο για θεραπεία, ας το πάρουμε συνειδητά, γιατί γνωρίζουμε ότι μέχρι την ολοκληρωτική μας εσωτερική θεραπεία, χρειαζόμαστε φυσικό μέσο για το σώμα. Αυτό θα μας δυναμώσει, ώστε να μην υπάρξουν παρενέργειες.
Δεν παίρνουμε φάρμακα για να θεραπευτούμε ολισθικά!
Εμείς τουλάχιστον που είμαστε ρέικι, ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!
΄Οπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μας βλάπτει, ό,τι επιτρέπουμε ασυνείδητα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 22 Μαρ 2008 9:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

:shock: :shock:
λες να σταματήσει κανείς την αγωγή, χωρίς να έχει θεραπευτεί, μόνο και μόνο γιατί έχει ρέικι?
:shock: :shock:

Η πεποίθηση κάποιων τους οδηγεί σε τέτοια ενέργεια και δικαίωμά τους. Καλού-κακού φαντάζομαι το (ξανα)λέει κι ο Ηλίας για να μην πιστέψει κάποιος πως προωθείται κι από εμάς κάτι τέτοιο προς τα μέλη.λες να σταματήσει κανείς την αγωγή, χωρίς να έχει θεραπευτεί, μόνο και μόνο γιατί έχει ρέικι?

There is a difference between knowing the path and walking the path
Ω, τότε να το πούμε και να το ξαναπούμε...
Νick δεν καταλαβαίνεις, ίσως γιατί δεν αισθάνεσαι την συμμετοχή σου στην ζωή σου...
Τα φάρμακα περιέχουν χημικές ουσίες, μα και η ατμόσφαιρα πια περιέχει χημικές ουσίες...
Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε...
Γιατί το ένα να σε βλάψει και το άλλο όχι?
Θεωρώ ότι μας βλάπτει ότι επιτρέπουμε να μπει στον οργανισμό μας και να λειτουργήσει από το ασυνείδητο επίπεδο μας...
Γι' αυτό και κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε συνειδητοί!!!
Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για τους ανθρώπους που δεν είναι μορφωμένοι...
Θεωρείς ότι οι μορφωμένοι είναι πιο συνειδητοί?
Γνωρίζεις την άποψή μου περί εξωτερικών αξιών...
Δεν διαχωρίζω κανέναν άνθρωπο πια με αυτές...
Γιατί έχω δει ανθρώπους του δημοτικού, να έχουν αναπτύξει τόσο το εσωτερικό τους μέρος, που δεν το έχουν κάνει καθηγητές πανεπιστημίου (έχω γνωρίσει και τέτοιους...άσε!)
Θα σου διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν χρόνια...
Είχα έναν φίλο οδοντίατρο (και λέω είχα, γιατί χαθήκαμε...) και "εργαζόμασταν" τότε πάνω στις πεποιθήσεις των ανθρώπων και πως λειτουργούσαν αυτές ασυνείδητα...
΄Εφτιαξε σε έναν κύριο μεγάλης ηλικίας μια μασέλα. ΄Οταν ήρθε η στιγμή της δοκιμής και της εφαρμογής, ο κύριος δεν την άντεχε...γκρίνιαζε ότι τον πονάει, του είναι στενή, δεν ήταν σωστά τα μέτρα και άλλα τέτοια, και δεν καταλάβαινε ότι αυτό συνέβαινε γιατί αρνιόταν να δει την πραγματικότητα "γέρασα"....
Ο φίλος μου του εξήγησε ότι θα χρησιμοποιούσε ένα υγρό που του είχαν στείλει από την Αμερική, με το οποίο η μασέλα αποκτούσε ελαστικότητα και ήταν εύκολη η εφαρμογή της...
Του είπε όμως επίσης, ότι αυτό το υγρό, επειδή ήταν χημικό, πιθανώς θα είχε και κάποιες μικρές παρενέργειες, όπως φαγούρα, σύμπτωμα όμως το οποίο γρήγορα θα απομακρυνόταν...
Ο κύριος δέχτηκε και ο φιλος μου έβαλε την μασέλα σε ένα ποτήρι...Με τελετουργικές κινήσεις άδειασε στο ποτήρι ένα μπουκαλάκι με μελάνι (αγνό μελάνι) και του είπε να περάσει σε μία ώρα...Πράγματι ο κύριος πήγε σε μία ώρα και η εφαρμογή της μασέλας έγινε με απόλυτη επιτυχία...Ο κύριος ήταν πανευτυχής που δεν θα χρειαζόταν να την ξαναπληρώσει...
Το σημαντικό όμως είναι, ότι την άλλη μέρα πήρε τηλέφωνο τον φίλο μου και του είπε τι να κάνει για να απαλύνει τα συμπτώματα της φαγούρας... :shock: :shock:
΄Οταν λέω να παίρνουμε ένα φάρμακο συνειδητά, εννοώ να καταλάβουμε ότι ολισθικά αυτό δεν μπορεί να μας θεραπεύσει σε βάθος...
Και αν γνωρίζουμε ότι κάθε ασθένεια έχει μια βαθύτερη σημασία, θα καταλάβουμε ότι "θεραπευουμε" την ρίζα της και όχι το σύμπτωμα...
Το ρέικι βοηθά στις επιγνώσεις!!!
Αρκεί να τις βρούμε εσωτερικά και να μην της αναζητάμε εξωτερικά!! Γιατί αυτές δεν υπάρχουν, δυστυχώς, στα πανεπιστήμια, αλλά στην ζωή μας!!!
Πιο κατανοητό τώρα Nick μου? :roll:
Νick δεν καταλαβαίνεις, ίσως γιατί δεν αισθάνεσαι την συμμετοχή σου στην ζωή σου...
Τα φάρμακα περιέχουν χημικές ουσίες, μα και η ατμόσφαιρα πια περιέχει χημικές ουσίες...
Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε...
Γιατί το ένα να σε βλάψει και το άλλο όχι?
Θεωρώ ότι μας βλάπτει ότι επιτρέπουμε να μπει στον οργανισμό μας και να λειτουργήσει από το ασυνείδητο επίπεδο μας...
Γι' αυτό και κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε συνειδητοί!!!
Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για τους ανθρώπους που δεν είναι μορφωμένοι...
Θεωρείς ότι οι μορφωμένοι είναι πιο συνειδητοί?
Γνωρίζεις την άποψή μου περί εξωτερικών αξιών...
Δεν διαχωρίζω κανέναν άνθρωπο πια με αυτές...
Γιατί έχω δει ανθρώπους του δημοτικού, να έχουν αναπτύξει τόσο το εσωτερικό τους μέρος, που δεν το έχουν κάνει καθηγητές πανεπιστημίου (έχω γνωρίσει και τέτοιους...άσε!)
Θα σου διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη πριν χρόνια...
Είχα έναν φίλο οδοντίατρο (και λέω είχα, γιατί χαθήκαμε...) και "εργαζόμασταν" τότε πάνω στις πεποιθήσεις των ανθρώπων και πως λειτουργούσαν αυτές ασυνείδητα...
΄Εφτιαξε σε έναν κύριο μεγάλης ηλικίας μια μασέλα. ΄Οταν ήρθε η στιγμή της δοκιμής και της εφαρμογής, ο κύριος δεν την άντεχε...γκρίνιαζε ότι τον πονάει, του είναι στενή, δεν ήταν σωστά τα μέτρα και άλλα τέτοια, και δεν καταλάβαινε ότι αυτό συνέβαινε γιατί αρνιόταν να δει την πραγματικότητα "γέρασα"....
Ο φίλος μου του εξήγησε ότι θα χρησιμοποιούσε ένα υγρό που του είχαν στείλει από την Αμερική, με το οποίο η μασέλα αποκτούσε ελαστικότητα και ήταν εύκολη η εφαρμογή της...
Του είπε όμως επίσης, ότι αυτό το υγρό, επειδή ήταν χημικό, πιθανώς θα είχε και κάποιες μικρές παρενέργειες, όπως φαγούρα, σύμπτωμα όμως το οποίο γρήγορα θα απομακρυνόταν...
Ο κύριος δέχτηκε και ο φιλος μου έβαλε την μασέλα σε ένα ποτήρι...Με τελετουργικές κινήσεις άδειασε στο ποτήρι ένα μπουκαλάκι με μελάνι (αγνό μελάνι) και του είπε να περάσει σε μία ώρα...Πράγματι ο κύριος πήγε σε μία ώρα και η εφαρμογή της μασέλας έγινε με απόλυτη επιτυχία...Ο κύριος ήταν πανευτυχής που δεν θα χρειαζόταν να την ξαναπληρώσει...
Το σημαντικό όμως είναι, ότι την άλλη μέρα πήρε τηλέφωνο τον φίλο μου και του είπε τι να κάνει για να απαλύνει τα συμπτώματα της φαγούρας... :shock: :shock:
΄Οταν λέω να παίρνουμε ένα φάρμακο συνειδητά, εννοώ να καταλάβουμε ότι ολισθικά αυτό δεν μπορεί να μας θεραπεύσει σε βάθος...
Και αν γνωρίζουμε ότι κάθε ασθένεια έχει μια βαθύτερη σημασία, θα καταλάβουμε ότι "θεραπευουμε" την ρίζα της και όχι το σύμπτωμα...
Το ρέικι βοηθά στις επιγνώσεις!!!
Αρκεί να τις βρούμε εσωτερικά και να μην της αναζητάμε εξωτερικά!! Γιατί αυτές δεν υπάρχουν, δυστυχώς, στα πανεπιστήμια, αλλά στην ζωή μας!!!
Πιο κατανοητό τώρα Nick μου? :roll:

Καταλαβαινω αυτο που λεες 'συνειδητα να παρουμε το φαρμακο' . Οτι αν παρουμε το φαρμακο, πολλες φορες εμεις του δινουμε η ενισχιουμε την 'θεραπεφτηκη' δυναμη του. Και αλλες του δινουμε και αρνιτικη δυναμη.
Αυτο που λεεο για αγραματους ανθροπους ειναι πως δεν εχουν ιδεεα για το τι παιρνουν και καμια φορα τους βοηθα η δεν τους βοηθα. Δεν ειπα οτι η μορφωση εχει να κανει με την συνειδητοτιτα. καμια σχεση! λολ
Αυτο που λεεο για αγραματους ανθροπους ειναι πως δεν εχουν ιδεεα για το τι παιρνουν και καμια φορα τους βοηθα η δεν τους βοηθα. Δεν ειπα οτι η μορφωση εχει να κανει με την συνειδητοτιτα. καμια σχεση! λολ
Αχ μωρέ κανείς δεν έχει ιδέα τι παίρνει...
Αφήνονται στον γιατρό να τους "καθοδηγήσει", όπως αφήνονται στον δάσκαλο...
Με εμπιστοσύνη, γιατί είναι οι "ειδικοί"...!!!!
Σου λέει ο γιατρός "έχεις αυτή την ασθένεια? Πάρε αυτό το φάρμακο"...
Και μετά σου δίνει ένα άλλο, για να καλύψει τις παρενέργειες του πρώτου...
΄Ομως τι να κάνεις? Να μην το πάρεις?
Θεωρώ ότι είναι "αυτοκτονία"....Γιατί αν δεν γνωρίζεις την ασθένειά σου σε βάθος, είναι το μόνο μέσον με το οποίο μπορείς να την "παλέψεις"...
Εμείς πρέπει να "γνωρίσουμε" εμάς...Αλλά είναι δύσκολος ο δρόμος προς την "θεραπεία" μας!!!! ΄Ετσι αυτήν την αφήνουμε στους γιατρούς και ενίοτε στον θεό!!!
Αφήνονται στον γιατρό να τους "καθοδηγήσει", όπως αφήνονται στον δάσκαλο...
Με εμπιστοσύνη, γιατί είναι οι "ειδικοί"...!!!!
Σου λέει ο γιατρός "έχεις αυτή την ασθένεια? Πάρε αυτό το φάρμακο"...
Θεωρώ ότι είναι "αυτοκτονία"....Γιατί αν δεν γνωρίζεις την ασθένειά σου σε βάθος, είναι το μόνο μέσον με το οποίο μπορείς να την "παλέψεις"...
Εμείς πρέπει να "γνωρίσουμε" εμάς...Αλλά είναι δύσκολος ο δρόμος προς την "θεραπεία" μας!!!! ΄Ετσι αυτήν την αφήνουμε στους γιατρούς και ενίοτε στον θεό!!!

1.Βάσω έγραψε:Γι' αυτό, συμβουλεύω, ότι όταν χρειάζεται να πάρουμε κάποιο φάρμακο για θεραπεία, ας το πάρουμε συνειδητά, γιατί γνωρίζουμε ότι μέχρι την ολοκληρωτική μας εσωτερική θεραπεία, χρειαζόμαστε φυσικό μέσο για το σώμα. Αυτό θα μας δυναμώσει, ώστε να μην υπάρξουν παρενέργειες.
Δεν παίρνουμε φάρμακα για να θεραπευτούμε ολισθικά! Εμείς τουλάχιστον που είμαστε ρέικι, ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!
΄Οπως επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μας βλάπτει, ό,τι επιτρέπουμε ασυνείδητα!Βάσω έγραψε:Το ρέικι βοηθά στις επιγνώσεις!!!
Αρκεί να τις βρούμε εσωτερικά και να μην της αναζητάμε εξωτερικά!! Γιατί αυτές δεν υπάρχουν, δυστυχώς, στα πανεπιστήμια, αλλά στην ζωή μας!!!Βάσω έγραψε:Σου λέει ο γιατρός "έχεις αυτή την ασθένεια? Πάρε αυτό το φάρμακο"...

2. Μόνο για σήμερα την ευχαριστώ και
3. Πρέπει να πάρω ρέικι
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...