Κάθε πρωϊ, επειδή αργώ να φύγω για την δουλειά μου, επικαλούμαι τις αγγελικές ενέργειες για να "βοηθήσουν/ενισχύσουν" την πρόθεσή μου να φτάσω εγκαίρως...
Μπαίνω λοιπόν σε μια λωρίδα κυκλοφορίας και "αφήνομαι"...
Βασικά, δεν αργώ, αλλά πάντα φτάνω με την "ψυχή στο στόμα".
Σήμερα, φεύγοντας πάλι αργά, αποφάσισα να εντοπίσω το "λάθος" μου...΄Ετσι ξεκίνησα με τις "εξωτερικές" αισθήσεις μου ανοιχτές (γιατί συνήθως όταν οδηγώ είμαι σε διαλογισμό...
Είχε αρκετή κίνηση η Αττική και μπήκα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Αυτό όμως, για την Αττική οδό, δεν σημαίνει τίποτα.
Παρατήρησα ότι κάθε φορά που η δική μου λωρίδα μπλόκαρε, δημιουργόταν ένα άνοιγμα στην αριστερή λωρίδα.
Αποφάσισα να δράσω λοιπόν και κάθε φορά που "έβλεπα" αυτό το άνοιγμα, άλλαζα λωρίδα (χωρίς κίνδυνο βέβαια). Δεξία-αριστερά...
Εφτασα στην δουλειά μου σε 16 λεπτά...με πολύ κίνηση στην Αττική και την πινακίδα να γράφει "αυξημένη κίνηση στην έξοδο Λαμίας"!!!!
Το μήνυμα ήρθε αμέσως και έντονα..."Η θεϊκή πρόνοια σου δίνει τις ευκαιρίες. Η δική σου συμμετοχή σ' αυτές είναι καθοριστική. Αν δεν βλέπεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται, τότε τις προσπερνάς και φτάνεις στον στόχο σου με δυσκολία"
ωαίο!!!!
Ενα απλό καθημερινό παράδειγμα...Σκεφτείτε πόσα ακόμα!!!
Μπορούμε να μοιραστούμε και τα δικά σας!!!