ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Ο δρόμος μας προς το Πνεύμα, είναι πολλές φορές μια μεγάλη περιπέτεια. Βρίσκουμε την δική μας «αλήθεια», το δικό μας κλειδί, που ξεκλειδώνει «κοιμισμένα» κομμάτια της ψυχής μας και τότε έρχονται με μιας συνειδητοποιήσεις και επιγνώσεις που είναι πέρα από κάθε λογική.
Διαβάζουμε πολλές φορές βιβλία που κάνουν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά και νιώθουμε πως αυτά που λέγονται ανταποκρίνονται σε «αναμνήσεις» της ψυχής μας. Ακούμε λέξεις και αλήθειες από ανθρώπους που ωθούν τις σκέψεις μας σε ένα ανώτερο διευρυμένο πεδίο δράσης.

Σε όλη αυτήν την διαδρομή, πολλοί από εμάς, έχουμε αμφισβήτηση, για το αν η διαδρομή αυτή περιέχει αλήθεια ή είναι απλά η επιθυμία μας για ένωση με τον θεό, που δίνει υπόσταση σε ότι δεν αποδεικνύεται…

Διαπίστωσα σ’ αυτήν την πορεία, ότι όσα ακούμε και διαβάζουμε, αν δεν είναι «βιωμένη αλήθεια», περιέχουν και τις αμφιβολίες μας, αφού κανείς δεν βρίσκεται για να μας τα επιβεβαιώσει.

Η «βιωμένη» αλήθεια όμως είναι η τελειότητα! Είναι η αρμονία που έχουμε, η σύνδεσή μας με το σύμπαν, η εσωτερική γαλήνη, το θαύμα της ζωής μας.

Τίποτα δεν έχει αξία για εμάς, αν δεν υπάρχουν οι επιβεβαιώσεις.

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την τελειότητα, είναι η ίδια η τέλεια ζωή μας!
Η μεγαλύτερη αξία της εσωτερικής αλήθειας, είναι «ο βιωμένος θεός»!!!

Στην αρχή του δρόμου, που ακόμα ισορροπούμε μεταξύ γης και ουρανού, η πρόθεσή μας για την αναζήτηση της «ουράνιας σκάλας» που θα μας φτάσει στο «σπίτι» μας, ενεργοποιεί τους «αόρατους» συνεργάτες μας από τις πνευματικές διαστάσεις,
που για να δηλώσουν την παρουσίας τους ξεκλειδώνουν τις συνειδήσεις μας, ώστε να αντιληφθούμε τα μικρά «θαύματα» που μας βοηθάνε να έχουμε τις δικές τους επιβεβαιώσεις.

Οι περισσότεροι έχουν τέτοιες εμπειρίες, ανεξήγητων συμβάντων, που όμως στάθηκαν για τους ίδιους σημεία αναφοράς γεγονότων που άλλαξαν την ζωή τους, που τους βοήθησαν σε δύσκολες αποφάσεις, που τους διευκόλυναν σε περίοδο στασιμότητας.

Εγώ μπορώ να αναφέρω πολλά τέτοια μικρά «θαύματα» που σηματοδότησαν την διαδρομή μου και έπαιξαν έναν δραματικό ρόλο στην επίγνωσή μου. Ηταν αυτά τα μικρά-μεγαλα συμβάντα, που η λογική μου δεν μπορούσε να τα εξηγήσει και έτσι αφέθηκα στην ροή τους και στην «αλήθεια» τους, αναγνωρίζοντας την συμμετοχή του Ανώτερου Εαυτού μου σε μια διαδικασία που δεν αρμόζει σε «ανθρώπινο νου»!

Αν «η βιωμένη αλήθεια» δεν βρίσκει εφαρμογή στην ζωή μας, τότε απλά δεν είναι «βιωμένη». Η ζωή μας εδώ είναι για να την ζήσουμε με τελειότητα μέσα στην ατέλειά της! Η σύνδεση με το Πνεύμα μας, ενόσω είμαστε σε ενσάρκωση, έχει αξία για την ζωή μας και δεν είναι «γραμμάτιο» που ξεπληρώνεται όταν αφήσουμε το σώμα μας στον φυσικό θάνατο! Αν οι ανώτερες ποιότητες του Πνεύματός μας δεν βρουν ανταπόκριση στην ζωή μας, τότε η σύνδεσή μας μαζί του είναι απλά γνώση και όχι βίωμα. Δεν ζούμε με ελπίδα για ένα καλύτερο «μέλλον», όταν «πεθάνουμε», αλλά ζούμε με βεβαιότητα για ένα τέλειο παρόν στην αιώνια ζωή μας.

Ανοίγω αυτό το τόπικ για να καταγράψει όποιος θέλει αυτές τις «θεϊκές» του εμπειρίες, αυτά τα μικρά συμβάντα που έρχονται σε στιγμές που νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε «ένα σπρώξιμο», που ζητάμε μια επιβεβαίωση για την εργασία μας, που ξεχνάμε την βοήθεια των «αόρατων» συνεργατών μας και απογοητευόμαστε.

Και αντί να μας «σφίξουν» το χέρι, απλά «ανοίγουν» το ραδιόφωνο, π.χ.!!!
:D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Αυτό πού έχω εγώ να καταθέσω σαν προσωπική εμπειρία δεν είναι συγκεκριμένα περιστατικά (όχι δεν μου έπεσε κανένα βιβλίο στο κεφάλι ούτε άνοιξε το ραδιόφωνο κατα λάθος) απλά ένα γενικότερο πλαίσιο που το βλέπω σε όλη μου τη ζωή. Όταν είμαι πολύ χαλαρή όλα έρχονται όπως΄πρέπει να έρθουν για να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερη ακόμη και αν με ταλαιπωρούν. Απο την άλλη όποτε το παραπροσπαθούσα δεν μπορούσε να βγει με τίποτα. Και μάλιστα όταν είμαι χαλαρή έχω και μια τρελή σιγουριά ότι όλα θα πάνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απλά αφήνομαι. Οι φίλοι μου για αυτό με φωναζουν τυχερη (μη το πω αλλιώς και πέσει μπιπ).
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μέσα στην "ταλαιπωρία" αναγνωρίζεις την ροή ε?
"Ασυνείδητες" πληροφορίες, έρχονται όταν χαλαρώνεις λοιπόν...
Μέχρι αυτές να γίνουν συνειδητές...Και τότε θα δεις Αννούλα πως ανοίγουν τα ραδιόφωνα...χαχαχα!!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

να βάλω κράνος δηλαδή και να πάρω χειριστήριο για το ραδιόφωνο;;;; :lol:
Προς το παρόν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες μου έρχονται μέσα απο τα όνειρα που πυκνώνουν με τον καιρό. Βλεπεις είναι η ώρα που το ασυνείδητο είναι ελεύθερο να κάνει πάρτυ. οργιάζει στη δική μου περίπτωση θα ελεγα. Αλλά καλύτερα έτσι μιας και είμαι άτομο που θέλει το χρόνο.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χαχαχα!!! Κράνος και ωτασπίδες Αννούλα!!! :D

΄Οποτε εσύ είσαι έτοιμη για να "λάβεις" τα "μηνύματα"...
Στον χρόνο σου...ποτέ πριν δεν έρχονται...Και αν έρθουν, θα τα προσπεράσεις σαν τυχαία συμβάντα, χωρίς ιδιαίτερη αξιολόγηση...

Κανείς δεν θέλεις να μας τρομάξει ε? :) :) :) :)

Εικόνα

Re: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ...

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

O:-) O:-) διαβάζοντας για το άνοιγμα του ραδιοφώνου έσκασα στα γέλια.... πριν από μερικούς μήνες μου είχε ανοίξει μόνη της η τηλεόραση κανά δυο φορές και ψαχνόμουνα καθώς ήμουνα σε άλλο δωμάτιο!! και αναρωτιόμουνα τι να είναι.. δεν φοβήθηκα αλλά γέλαγα μόνη μου.. :)) :)) λίγο πριν πάρω τον πρώτο μου βαθμό 2 φορές ήρθαν στον δρόμο μου φτερά και μάλιστα την πρώτη μέσα στο σπίτι μπήκε από το παράθυρο και έκοβε βόλτες δίπλα από το κεφάλι μου... λίγο πριν συμβεί είχα ζητήσει μια επιβεβαίωση της παρουσίας ενός Αρχαγγέλλου ... ;) εντύπωση μου έχει κάνει πάντως οτι από τότε που πήρα τον πρώτο μου βαθμό όταν θέλω να πάω κάπου βρίσκω να παρκάρω πάντα σχεδόν απέξω είτε γιατί υπάρχει μια θέση άδεια είτε γιατί κάποιος φεύγει ακριβώς εκείνη την ώρα!!! :x :x :x υπέροχα πράγματα συμβαίνουν όταν αφεθείς να δείς!! :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αυτο το θεματακι πως το ειχαμε αφησει :x

Λοιπον...
Λιγο πριν ξεκινησω και εγω τον δρομο αυτο,ηταν ενα μεσημερακι που αναρωτιομουνα ολα αυτα τα μυνηματα και αν μας καθοδηγουν καποιοι με μυνηματα που αλλλες φορες τα περναμε τυχαια και αλλες φορες αναρωτιομαστε πως εγινε αυτο.
Σκευτομουνα ενα μεσημερακι ολα αυτα και για τον φυλακα αγγελο που εχουμε ακουσει ολοι.
Ειχα μια μικρη υποψια οτι οπως ειμουνα ξαπλωμενος ενιωσα ενα μικρο χαδι στο μαγουλο.
Το βραδυ που πηγα στην δουλεια ανοιξα τον υπολογιστη και υπηρχε ενα φορουμ για τραγουδια κτλ αλλα ασχετο με ολα αυτα και ενας φιλος απο το φορουμ εκεινο(ουτε που τον ηξερα)
Μου εχει ποσταρει μια φωτο ενος Αγγελου σε μια βαρκα μεσα σε μια λιμνη με το μυνημα απο κατω.
Να θυμασαι οτι οι Αγγελοι παντα ειναι διπλα μας και μας προσεχουν.
Εμεινα λεμε και αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγματακι απο διαφορα αλλα.. :whistle: ;))
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την τελειότητα, είναι η ίδια η τέλεια ζωή μας!
Η μεγαλύτερη αξία της εσωτερικής αλήθειας, είναι «ο βιωμένος θεός»!!!
Αν «η βιωμένη αλήθεια» δεν βρίσκει εφαρμογή στην ζωή μας, τότε απλά δεν είναι «βιωμένη». Η ζωή μας εδώ είναι για να την ζήσουμε με τελειότητα μέσα στην ατέλειά της! Η σύνδεση με το Πνεύμα μας, ενόσω είμαστε σε ενσάρκωση, έχει αξία για την ζωή μας και δεν είναι «γραμμάτιο» που ξεπληρώνεται όταν αφήσουμε το σώμα μας στον φυσικό θάνατο! Αν οι ανώτερες ποιότητες του Πνεύματός μας δεν βρουν ανταπόκριση στην ζωή μας, τότε η σύνδεσή μας μαζί του είναι απλά γνώση και όχι βίωμα. Δεν ζούμε με ελπίδα για ένα καλύτερο «μέλλον», όταν «πεθάνουμε», αλλά ζούμε με βεβαιότητα για ένα τέλειο παρόν στην αιώνια ζωή μας.
:x :x :x

Πω πω συγχρονικότητα... :lol: :lol: :lol:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

η πρόθεσή μας για την αναζήτηση της «ουράνιας σκάλας» που θα μας φτάσει στο «σπίτι» μας, ενεργοποιεί τους «αόρατους» συνεργάτες μας από τις πνευματικές διαστάσεις, που για να δηλώσουν την παρουσίας τους ξεκλειδώνουν τις συνειδήσεις μας, ώστε να αντιληφθούμε τα μικρά «θαύματα» που μας βοηθάνε να έχουμε τις δικές τους επιβεβαιώσεις.
:)) :)) :)) Κι εγώ αυτό σκέφτηκα Θοδωρή!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ομορφα πολυ αυτα τα συμβαντα! @};-

θυμαμαι οταν πρωτη φορα "πιαστηκε" στην ονειροπαγιδα μου ενα λευκο πουπουλο! O:-)

το πιο σημαντικο ομως για μενα συμβαν ηταν οταν σε μια πολυ κρισιμη περιοδο της ζωης μου, γυριζα απο την δουλεια και ειδα οδηγωντας ενα πανεμορφο μεγαλο αστεροειδες να πεφτει απο τον ουρανο και να αφηνει πισω του μια μεγαλη ουρα φωτος....!αυτο το αστερι επεσε τοτε κατευθειαν μεσα στην καρδια μου και ηταν για μενα τοσο μαγικη και μοναδικη αυτη η αισθηση που την εχω φυλαξει μεσα μου ως πολυ ιερη....! :-( @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Δωρακι :x O:-)
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

αυτο το αστερι επεσε τοτε κατευθειαν μεσα στην καρδια μου και ηταν για μενα τοσο μαγικη και μοναδικη αυτη η αισθηση που την εχω φυλαξει μεσα μου ως πολυ ιερη....!
Δωρούλα... :x :x :x
Εγώ έχω φυλάξει στην καρδιά μου την πρώτη φορά που ''είδα'' ένα δέντρο... :-(
Μέσα στην απόλυτη απογοήτευση, εκεί που δεν υπάρχει τίποτα όμορφο όπου κι αν κοιτάξεις, ήταν εκεί όμορφο και δυνατό για να μου δείξει πως η ομορφιά υπάρχει.

Κανά χρόνο ίσως και δύο πριν τον πρώτο βαθμό είχα αγοράσει ένα βιβλίο για το ρέικι χωρίς να έχω πριν ψάξει τί είναι. Απλά το πήρα... Διάβασα μερικές σελίδες και δεν κατάλαβα τίποτα. Το έβαλα στο ράφι και το ξέχασα. Το θυμήθηκα ξανά όταν το είδα σε ένα άλλο ράφι... την πρώτη μέρα του 1ου βαθμού. Τώρα το βλέπω σαν σημάδι που τότε είχα προσπεράσει, ήρθαν όμως άλλες 'συμπτώσεις' που με οδήγησαν στην πόρτα. Χτύπησα, άνοιξε, μπήκα... :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Valia

Δημοσίευση από Valia »

ένα πολύ πρόσφατο συμβάν που μου ήρθε σαν επιβεβαίωση, ήταν όταν πήγα στο ολοκαίνουριο μαγαζί της φίλης μου για να τη συγχαρώ, αναρωτιομουν εκείνες τις μέρες για τον Δρόμο μου...έκανε κρύο και η πόρτα ήταν κλειστή, κάθισα σε μια καρέκλα να πιω τον καφέ μου και σκεπτόμενη κοίταξα το πάτωμα,κάτω από την καρέκλα μου ήταν ένας κλέφτης ακριβώς στα πόδια μου... χαμογέλασα και ευχαρίστησα.. @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:) :) :)

χαίρομαι στην Ψυχή μου, όταν ακούω ότι αυτο΄το παρεξηγημένο "λουλούδι" γίνεται φορέας μηνυμάτων!
Εκεί που κανείς δεν του έδινε σημασία, τώρα όλο και περισσότεροι το εκτιμούν γι' αυτό που είναι!

Βαλάκι >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Βασσούλα :x :x :* @};- ΄
Νομίζω πως αυτό το λουλουδάκι,θα γίνει από τα πιο αγαπημένα μας.

Τώρα,όσο αφορά τα διάφορα μηνύματα,έχω πάρει κατά καιρούς
από εκεί που δεν το περίμενα.
Είται ακούγωντας διάφορα τραγούδια,τα οποία
απαντούσαν σε σκέψεις μου,είται μέσα από διάφορα συμβάντα.

Βέβαια,τα περισσότερα μηνύματα-τηγανιές :D τα έχω πάρει
από αυτό το αγαπημένο μέρος,το σπιτάκι μας διαβάζοντας
κυρίως παλαιότερα θέματα,τα οποία ερχόντουσαν μπροστά μου
τη στιγμή που τα χρειαζόμουνα @};- @};-
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”