ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε… «ποιες είναι άραγε οι αποφάσεις της Ψυχής μας?»

Κρύβονται πολύ θεαματικά πράγματα σε τούτην την ερώτηση…μα και κάποιες δικαιολογίες…
Αν η ασθένεια είναι μέρος της εξέλιξής μου, τότε να την υπομείνω στωικά…

Μόνο να σκεφτούμε τι σημαίνει «Θεραπεύομαι» και τι σημαίνει «παραιτούμαι», είναι αρκετό για να μας δώσει απαντήσεις, σχετικά με τις επιλογές της Ψυχής μας, ενόσω φαίνεται ότι το «εγώ» μας αποφασίζει κάτι άλλο…

Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ακριβώς την ίδια ασθένεια με έναν άλλον άνθρωπο…
Ας πούμε ότι και στους δύο η Ψυχή τους έχει αποφασίσει την ασθένεια, σαν μέρος της εξέλιξής τους…

Κάποιοι όμως μπορεί να στέκονται με Θάρρος μέσα στην Ζωή, κάποιοι να την κυνηγάμε…
Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
Συνημμένα
ΠΡΟΚΛΗΣΗ.jpg
ΠΡΟΚΛΗΣΗ.jpg (85.86 KiB) Προβλήθηκε 3643 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Πόσο σημαντικό.... @};- @};- :*
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αν η ασθένεια είναι μέρος της εξέλιξής μου, τότε να την υπομείνω στωικά…
Αυτό το στωικά πόση αλαζονεία μπορεί να κρύβει!!!
Η θρησκεία πρώτη μας διδάσκει ότι γεννιόμαστε αμαρτωλοί και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στωικά γιατί έτσι θα σώσουμε την ψυχή μας............μπούρδες λέω εγώ.
Μας κλείνουν στο καβούκι για να μην τολμήσουμε να δούμε παραπέρα..............και το παραπέρα είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε...........μέσα μας.
Αυτό όμως μας το κρύβουν, μας κρύβουν την Αληθινή διδασκαλία Του για να μην χάσουν τον έλεγχο.
Κι εμείς στην συνέχεια ελέγχουμε για να μην χάσουμε την σωτηρία μας..........και πάει λέγοντας.
Ας πούμε ότι και στους δύο η Ψυχή τους έχει αποφασίσει την ασθένεια, σαν μέρος της εξέλιξής τους…
Σύμφωνα με την εκπαίδευσή μας περιμένουμε τον θεό να μας σώσει και παραπονιόμαστε ότι έχει πολλές δουλειές και δεν ασχολείται μαζί μας.
Σύμφωνα με τον Λόγο Του, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Ζωής μας και μέσα από την αποιαδήποτε εμπειρία εξελισσόμαστε.
Συνήθως χαρακτηρίζουμε τις εμπειρίες μας καλές και κακές έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να το παίξουμε σε διπλό ταμπλό ανάλογα με το πως μας βολεύει, θύμα ή θύτης.
Τι διαλέγουμε λοιπόν, την αγιοσύνη μέσα από τον πόνο, ή την ζωή μέσα από την ευλογία της ύπαρξης......

Η αλαζονεία μας εμποδίζει να πούμε <ήρθα για να ζήσω> αγαπημένη μου..................γιατί αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της Ζωής μου και συνδέομαι με εκείνο το αόρατο τμήμα που είναι η αιωνιότητά μου.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
@};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτό που μας λείπει, σε εμάς τους ενήλικες, Ελλάκι μου, είναι αυτή η παιδικότητα με την οποία μπορούμε να μπούμε στην Ζωή μας...

Γίναμε ή πολύ έξυπνοι, ή πολύ ανόητοι, για να παραμείνουμε στον παιδικό ενθουσιασμό που έχει ωριμάσει σε Έμπνευση...

εγώ αυτό ξέρω...

ότι όλα ΄θέλουμε να τα ελέγχουμε...όλα ακόμα και την Ζωή μας...
Και ξέρεις γιατί? γιατί χάσαμε αυτήν την ικανότητα να θυμόμαστε την παιδικότητα μας...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Αυτό που μας λείπει, σε εμάς τους ενήλικες, Ελλάκι μου, είναι αυτή η παιδικότητα με την οποία μπορούμε να μπούμε στην Ζωή μας...
τι λες καλέ εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος........κι αν χαλάσω την εικόνα μου........τόσος κόπος.......τόσα έξοδα......... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

αχ αυτή η εικόνα ~x(

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Κάποιοι όμως μπορεί να στέκονται με Θάρρος μέσα στην Ζωή, κάποιοι να την κυνηγάμε…
@};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:x :x
Vaso έγραψε:ότι όλα ΄θέλουμε να τα ελέγχουμε...όλα ακόμα και την Ζωή μας...
Και ξέρεις γιατί? γιατί χάσαμε αυτήν την ικανότητα να θυμόμαστε την παιδικότητα μας...
@};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Γίναμε ή πολύ έξυπνοι, ή πολύ ανόητοι, για να παραμείνουμε στον παιδικό ενθουσιασμό που έχει ωριμάσει σε Έμπνευση...

εγώ αυτό ξέρω...

:whistle: :shifty:

@};- >:d< >:d< >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Μόνο να σκεφτούμε τι σημαίνει «Θεραπεύομαι» και τι σημαίνει «παραιτούμαι», είναι αρκετό για να μας δώσει απαντήσεις, σχετικά με τις επιλογές της Ψυχής μας, ενόσω φαίνεται ότι το «εγώ» μας αποφασίζει κάτι άλλο
Βάσω έγραψε:Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
Ελλάκι έγραψε:Τι διαλέγουμε λοιπόν, την αγιοσύνη μέσα από τον πόνο, ή την ζωή μέσα από την ευλογία της ύπαρξης......
:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Βάσω έγραψε:εγώ αυτό ξέρω...
Στο 2014 παιδικότητα;;; Ανίκουστο!!!
...Ενώ ταυτόχρονα η παιδική ηλικία των παιδιών ολοένα και μικραίνει...
Ελλάκι έγραψε:τι λες καλέ εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος........κι αν χαλάσω την εικόνα μου........τόσος κόπος.......τόσα έξοδα......... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
αχ αυτή η εικόνα ~x(
Αυτό Ελλάκι μου ξαναπές το!!!! Έχεις τόσο δίκιο...... Δυστυχώς!

>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι αποφάσισε η Ψυχή μας, αλλά το πώς εμείς στεκόμαστε μέσα στην Ζωή μας, μαζί της…
@};- @};- @};-
Vaso έγραψε:Αυτό που μας λείπει, σε εμάς τους ενήλικες, Ελλάκι μου, είναι αυτή η παιδικότητα με την οποία μπορούμε να μπούμε στην Ζωή μας...

εγώ αυτό ξέρω...

:cry: @};- @};- @};- >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:

@};- :cry: :romance-heartbeating:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Την ξεχάσαμε την παιδικότητατά μας , ελάχιστα την θυμόμαστε και έτσι χάνεται
γιατί μας μάθανε να πιστεύουμε πως είναι μειονέκτημα ,ελλάτωμα
και μεις , αν ακόμα υπάρχουν κομμάτια μέσα μας , προσπαθούμε να τα εξαλείψουμε :cry: @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Agela »

Vaso έγραψε:

Τι σημαινει ομως ''παιδικοτητα'' Να χαιρασαι με πραγματα απλα?
Να αντιμετωπιζεις την καθε στιγμη χωρις φοβο?
Να μπορεις να γελας αβιαστα ακομα και στις ποιο δυσκολες στιγμες?
Να εμπιστευεσαι αυτους που αγαπας?
Αν σημαινει αυτο τοτε πιστευετε ,οτι αν χαθει αυτη η ικανοτητα χανεται για παντα?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

παιδικότητα σημαίνει να ζεις χωρίς έλεγχο, Αγγέλα μου...
Η παιδικότητα έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για το τώρα της...του είναι πολυ αφοσιωμένη

Παιδικότητα επίσης σημαίνει να μην μπορείς να είσαι κακοπροαίρετος, όχι καθ' υπόδειξη του καλού, αλλά κατά Φυση...
Ακόμα και ο θυμός της παιδικότήτας, έχει μια βαθιά αθωότητα...

Η παιδικότητα δεν σε κάνει να εμπιστεύεσαι μόνο αυτούς που αγαπάς, αυτό είναι διαστρέβλωση της παιδικότητας...Η παιδικότητα σε κάνει να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν ολόκληρο

Δεν νομίζω ότι η παιδικότητα έχει χαρά (με την έννοια που την ξέρουμε)...Νομίζω ότι έχει ενθουσιασμό και δημιουργικότήτα μέσα της...Σ' αυτήν την κατάστασή εμπνέεσαι και από τα σκουπίδια...

Ρωτάς αν χάνεται...Ναι από τα παιδικά χρόνια ήδη...
Ρωτάς αν ξαναβρίσκεται...Ναι είναι ο Δρόμος της επιστροφής μας, δεν υπάρχει άλλος

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”