ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση από Vasoula »

Οι προθέσεις της καρδιάς...ω, ναι, είναι όμορφο να τις θέτει η καρδιά και εσύ να τις υπερασπίζεσαι

Ουσιαστικά, τις προθέσεις της καρδιάς υπερασπίζεται ο Άνθρωπος...΄
Το λάθος είναι ότι παρασύρεται από τα συναισθήματα και αντί να τις υπερασπίζεται, τις πολεμάει...

Η καρδιά δεν γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα, είναι το καθαρό και διαμαντένιο μέρος μας. Έχει σαν βάση την θετικότητα, την αθωότητα, την συγχώρεση, την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και αν σηκώνει άμυνες δεν το κάνει για να προστατευθεί από τους άλλους, αλλά από τα συναισθήματά μας που ορμάνε επιβλητικά να της επιτεθούν με τις προσδοκίες τους και την αλαζονική αρνητικότητα τους, από το 3ο κέντρο μας.

Η αρνητικότητα που έχει ένας άνθρωπος, δεν είναι από την καρδιά του, αλλά από το στομάχι του.
Και όταν λέμε ότι κάποιος έχει αρνητική ενέργεια και τον φοβόμαστε μήπως μας παρασύρει ή μας γεμίσει με αρνητική ενέργεια, ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν έχουμε την καρδιά μας μαζί μας, ούτε τον Εαυτό μας. Κανείς δεν μπορεί να μας γεμίσει με αρνητική ενέργεια, αν η καρδιά μας δεν μας φοβάται...Η απειλή είναι τα δικά μας ασυνείδητα συναισθήματα και όχι οι άλλοι...

Τοξικά συναισθήματα που έχουν παραμείνει μέσα μας, όπως μνησικακία, επίκριση, φθόνος, φόβος, οργή, ντροπή δημιουργούν και την απειλή για την καρδιά μας και εκείνη βάζει προστασίες. Και όταν η καρδιά βάζει προστασίες, τότε ο άνθρωπος έχει χαμηλή δονητική συχνότητα, κινείται δηλαδή στην Ύλη, ζει με ψευδαισθήσεις, παρασύρεται εύκολα από την μαζική νοοτροπία, δεν έχει καμία επαφή με τον Εαυτό του, δεν έχει Λογική και διάκριση και έτσι δεν έχει επαφή με την ουσιώδη αλήθεια της Αγάπης και τους Νόμους του Σύμπαντος.

Όλα τα τοξικά συναισθήματα μας (κάποια μπορεί να είναι συνειδητά, κάποια είναι ασυνείδητα) δημιουργούν ψευδαισθήσεις για τον εαυτό μας και τους άλλους και αλλοιώνουν, πάλι ασυνείδητα, τις προθέσεις μας.

Ετσι μπορεί να έχουμε καλές προθέσεις, αλλά ο σκιώδης εαυτός μας, επειδή ακριβώς δεν είναι συνειδητός σε εμάς, δημιουργεί αντιπερισπασμούς ώστε να μπλοκάρει την κάθε καλοπροαίρετη διάθεσή μας…Και τότε άλλα σκεφτόμαστε, άλλα θέλουμε και άλλα πράττουμε…

Ο Ουσιώδης Ευατός μας είναι Φως, Αγάπη και Σοφία, μα η πλατφόρμα επαφής μας είναι η καρδιά μας…Εκεί μόνο μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στην Αθωότητα

Για αιώνες ο άνθρωπος επιβίωνε στον Φυσικό Κόσμο…Η Θεία Πρόνοια δίνει πάντα αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά ποτέ δεν δίνει αυτό που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε…
Ο Εαυτός μας έχει Δύναμη να μας καθοδηγήσει στο πιο αποτελεσματικό για την εξέλιξή μας Δρόμο…Την Θέληση όμως την βάζω «εγώ ο ίδιος»

Όταν μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τις προθέσεις της καρδιάς μας, τότε μπορούμε και να τις "υπηρετούμε" με πειθαρχία, που καμία σχέση δεν έχει με κανόνες και δογματισμούς...

Όμως ας σκεφτούμε...Ένας άνθρωπος αρχίζει και μαθαίνει ποιός είναι, ξεκινώντας από τους "εχθρούς" μέσα του, αναπτύσσει την Θέληση και την επαφή με την Σοφία και την Αγάπη του Εαυτού του, παίρνει όπλα για να πολεμήσει τους φόβους και τις φοβίες του, τις ανασφάλειές του και τις λανθασμένες πεποιθήσεις του και αφού πάρει όλη την Γνώση που του χρειάζεται για να εκφράσει τις ποιότητες του Πνεύματος, εξακολουθεί και είναι ίδια φοβισμένος...
Τότε τι θα γίνει ο άλλος άνθρωπος που δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να το μάθει? Πως ο διπλανός μας θα επηρεαστεί από την θετικότητα μας, αν τελικά η αρνητικότητα προσβάλλει την ουσιώδη Φύση μας, παρ' όλο που γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκονται οι αληθινές απειλές?
Αν ο αληθινός Εαυτός μας δεν παραμείνει μια ιδέα, αλλά γίνει η Ουσία μας, τότε θα "υπηρετούμε" αυτό ακριβώς που Είμαστε...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

Και αν εγώ θέλω να "μιλάω" με τους Αγγέλους και εσύ δεν το πιστεύεις, σε παρακαλώ κράτησε το αυτό για εσένα, μην με επικρίνεις, προσπάθησε να νιώσεις ότι δεν μας χωρίζει μια άποψη, αλλά μια Πίστη...
Συνημμένα
snowglobe-forum.jpg
snowglobe-forum.jpg (135.22 KiB) Προβλήθηκε 4206 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:romance-heartbeating:
Και αν εγώ θέλω να "μιλάω" με τους Αγγέλους και εσύ δεν το πιστεύεις, σε παρακαλώ κράτησε το αυτό για εσένα, μην με επικρίνεις, προσπάθησε να νιώσεις ότι δεν μας χωρίζει μια άποψη, αλλά μια Πίστη...
:cry: @};- @};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Ναι Βασσούλα μου...ναι,να υπερασπιζόμαστε..! :x :x :x :x
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Αν ο αληθινός Εαυτός μας δεν παραμείνει μια ιδέα, αλλά γίνει η Ουσία μας, τότε θα "υπηρετούμε" αυτό ακριβώς που Είμαστε...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

στο μυαλό μου είσαι πρωί πρωί

:x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Διαβάζοντάς σε Βασούλα θυμήθηκα αυτό το τραγούδι, το αφιερώνω στους Φίλους μας... @};- :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Η απειλή είναι τα δικά μας ασυνείδητα συναισθήματα και όχι οι άλλοι...
@};- @};- @};-
Οι προθέσεις της καρδιάς...ω, ναι, είναι όμορφο να τις θέτει η καρδιά και εσύ να τις υπερασπίζεσαι
:x :x :x

Λιζάκι μου :x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λιζάκι ήταν κάποτε το αγαπημένο μου...Μου θύμιζε συνεχώς το Όραμα, για να μην το ξεχνάω και αφήνω την κόλαση να το κλονίζει...

όπως και αυτό, που σας το αφιερώνω κι εγώ...Μου θύμιζε συνεχώς ποιόν έχω πάντα μαζί μου... :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

και τα δυο τραγουδάκια :-( >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:cry: :cry: :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Όμως ας σκεφτούμε...Ένας άνθρωπος αρχίζει και μαθαίνει ποιός είναι, ξεκινώντας από τους "εχθρούς" μέσα του, αναπτύσσει την Θέληση και την επαφή με την Σοφία και την Αγάπη του Εαυτού του, παίρνει όπλα για να πολεμήσει τους φόβους και τις φοβίες του, τις ανασφάλειές του και τις λανθασμένες πεποιθήσεις του και αφού πάρει όλη την Γνώση που του χρειάζεται για να εκφράσει τις ποιότητες του Πνεύματος, εξακολουθεί και είναι ίδια φοβισμένος...
Τότε τι θα γίνει ο άλλος άνθρωπος που δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να το μάθει? Πως ο διπλανός μας θα επηρεαστεί από την θετικότητα μας, αν τελικά η αρνητικότητα προσβάλλει την ουσιώδη Φύση μας, παρ' όλο που γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκονται οι αληθινές απειλές?
Aφιερωμένο σε όλους τους μαθητές που έχουν ξεκινήσει την πορεία τους πάνω στον Δρόμο! @};-

Βασούλι μου! :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:cry: >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Vaso έγραψε:Ο Ουσιώδης Ευατός μας είναι Φως, Αγάπη και Σοφία, μα η πλατφόρμα επαφής μας είναι η καρδιά μας…Εκεί μόνο μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στην Αθωότητα

Όταν μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τις προθέσεις της καρδιάς μας, τότε μπορούμε και να τις "υπηρετούμε" με πειθαρχία, που καμία σχέση δεν έχει με κανόνες και δογματισμούς...
Ένα δρόμο έχω επιλέξει.
Ο Δρόμος μου ξεκινάει από την καρδιά και οδεύει προς τα εσένα Αγαπημένε μου Άνθρωπε :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Λιζάκι ήταν κάποτε το αγαπημένο μου...Μου θύμιζε συνεχώς το Όραμα, για να μην το ξεχνάω και αφήνω την κόλαση να το κλονίζει...

όπως και αυτό, που σας το αφιερώνω κι εγώ...Μου θύμιζε συνεχώς ποιόν έχω πάντα μαζί μου... :cry:
:cry:

_ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: __ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: ______
_ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
__ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
___ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
____ ___ :romance-heartbeating:
______
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α θέλω κι εγώ να το κάνω αυτό! O:-) O:-) O:-)

για πες Λιζάκι 8->

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”