ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Δημοσίευση από Vasoula »

Ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, που η Κυριακή, σαν ημέρα ανάπαυσης, θα καταργείτο…

Οι εργάτες δεν ξεκουράζονται ποτέ, γιατί κοστίζουν στο κράτος όταν αναπαύονται…
Η ανάσα μας κοστίζει…Σε λίγο θα καταργηθει και ο ύπνος…όχι για να ξυπνήσουμε, αλλά για να δουλεύουμε…

Ούτε ένας ας μην πάει αύριο στα ανοιχτά μαγαζιά…Ούτε ένας από εμάς ας μην συναινέσει σε τούτο το εμπόριο ανθρώπων…Το ανθρώπινο μάρκετινγκ είναι απάνθρωπο…Ευχή κάνω!!!

Υπάρχουν πάντα δικαιολογίες για την κατάργηση δικαιωμάτων, που άλλοι πριν από εμάς έχυσαν αίμα για να καθιερωθούν…Λες και γεννηθήκαμε σκλάβοι…
΄Η μήπως έτσι γεννηθήκαμε?
Αλλιώς γιατί άραγε θα χρειαζόταν να κερδίζουμε ότι από την Φύση του είναι προνόμιο? Και όλα, μέσα στην ανθρώπινη ιστορία μας, συναινούν στο να το χάνουμε μακροπρόθεσμα…Χρόνια τώρα αυτό γίνεται…

Μέχρι ο καθένας από εμάς να νιώσει Ελεύθερος να το αρνηθεί…όχι με αντίσταση, αλλά με Σοφία…

Μόνο αν κοιτάμε τον Κόσμο μαζί, τούτος γίνεται Ελεύθερος και Όμορφος….
Συνημμένα
i-love-you-my-brother.jpg
i-love-you-my-brother.jpg (39.85 KiB) Προβλήθηκε 3143 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Δημοσίευση από Danielli »

Ούτε ένας ας μην πάει αύριο στα ανοιχτά μαγαζιά…Ούτε ένας από εμάς ας μην συναινέσει σε τούτο το εμπόριο ανθρώπων…Το ανθρώπινο μάρκετινγκ είναι απάνθρωπο…Ευχή κάνω!!!
@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-

:x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

@};- @};- @};-

Στις αρχές της εβδομάδας πήγα να πέσω και εγώ στην παγίδα αυτή του τι ωραία που είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή και κάποια στιγμή άκουσα κάτι σε μια συζήτηση και ένα εσωτερικό χαστούκι ήρθε φαρδύ-πλατύ. Πήγα να δω το τυράκι αλλά να μη δω τη φάκα αλλά ευτυχώς ήρθε και ίσιωσε. Ούτε ένας... @};- @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

@};- @};- @};-
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε: Μέχρι ο καθένας από εμάς να νιώσει Ελεύθερος να το αρνηθεί…όχι με αντίσταση, αλλά με Σοφία…

@};- @};- :x
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Μέχρι ο καθένας από εμάς να νιώσει Ελεύθερος να το αρνηθεί…όχι με αντίσταση, αλλά με Σοφία…

@};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

@};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

:sunny:
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- :x
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Anna έγραψε:

@};- @};- @};-

Στις αρχές της εβδομάδας πήγα να πέσω και εγώ στην παγίδα αυτή του τι ωραία που είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή και κάποια στιγμή άκουσα κάτι σε μια συζήτηση και ένα εσωτερικό χαστούκι ήρθε φαρδύ-πλατύ. Πήγα να δω το τυράκι αλλά να μη δω τη φάκα αλλά ευτυχώς ήρθε και ίσιωσε. Ούτε ένας... @};- @};- @};-
Μία από τα ίδια Αννούλα μου, αλλά δυστυχώς ο Ελληνας θα πάει. Είναι που όταν ανοίγει κάτι καινούργιο πλακώνουν όλοι, λες και δε θα έχουν άλλη φορά την ευκαιρία να το κάνουν...
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

Όχι μαγαζιά την Κυριακή.-

Ας κοιτάξουμε τον κόσμο μαζί :x :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:
Μέχρι ο καθένας από εμάς να νιώσει Ελεύθερος να το αρνηθεί…όχι με αντίσταση, αλλά με Σοφία…

@};- @};- @};-

Ούτε ένας.. @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

@};- @};- @};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”